Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

ayyy çok güldüm buna yaaa. atriss demesi ayrı hadise sabah toplaması ayrı

ya okudumda şimdi yazdıklarınızı benimki hiç konuşmuyo ya
sohbet etmiyosun dediğimde televizyonu kapatıp
'' anlat '' dio
biaz anlatıp susuyorum belki teşrif eder sohbete die çıt yok adamdan
eee diorum sen konuşmuyosun diorum
ben dinliyorum işte seni dio
inanın dalmak istiyorum o anda ona emin olabilirsiniz

şu sebep diyişi beni öldürüyo zatn
bide bakarız diyo istediğim şeylerde
hemensöliyim bakarız demek == sallamıştır beni demek

yani sohbetimiz ''''_anlat

_dinliyorum
_sebep
_bakarız dan ibaret
nasıl sizce?

Bugün maç var demesine gıcccccık oluyorum

Aynen bende en çok bu cümlesine kızıyorum.,

Onun dışında evde ki boş odamızı kıyafetleriyle doldurup,kaldırmasını istediğimde tamam yarın sabah işe giderken toplarım deyip toplamamasına

Ev işlerine yardım etmesini istediğimde tamam deyip 1-2 bardağı mutfağa götürüp,çoraplarını ve ayakkabılarını kaldırıp yoruldum ya geldiğimden beri hiç oturmadım demesine

Akşam yemeğinden sonra mutfağı toplarken "hayatım çocuk durmuyor uykusu geldi heralde bir emzir demesine" ve onun dışında oğlum her ağladığında emzir emzir demesine gıcık oluyorum...

beni dinlemiş gbi yapıp birşey alacagımı bryere gıdecegımı söyluyorum tamam dıyor sonra sen bana nezaman dedın dıyor delırıyorum ya

cnm bu halimle beni gülümsettin ya, Allah'da seni ve eşini güldürsün...

bende eşime anneme gidelim mi dediğim de, "niye ki?" diye sormasına,
ama tam tersi annene gidelim mi diye sorduğum da hadi kalk, daha burda mısın diye sevinmesine gıcık oluyorum

"Bakarız" buna gıcık oluyorum..Hayırın dolaylı ifadesi olarak kullanır genelde..
Bir de geniş zamanlı konuşur sinir eder beni..gideriz,yaparız,ederiz.. ama o zaman hiç gelmez!!

evden çıkmadan önce defalarca baktığı aynaya döner ve tekrar bakar:
nişanlım: off çok mu yakışıklıyım ne

ben: hadi hayatım hadi çıkıyoruuzzz

evden çıkmadan önce defalarca baktığı aynaya döner ve tekrar bakar:
nişanlım: off çok mu yakışıklıyım ne

ben: hadi hayatım hadi çıkıyoruuzzz

Aynısını benim sevgilim yapar benden fazla bakar aynaya "çok mu yakışıklıyım ne" der bazen çok şeker oluyo ama bazen abartır saçlarını dağıtmak gelir içimden

''Yapacak bir şey yok''
Tamamen eşimi tanımlayan bir cümle.Her konuya,duruma uyduğunu düşünüyor.Uyuz oluyorum

aynennn - yapcak bi şey yok :)

bende sınır oluyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…