Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

- ne demisimki? (tartisma sirasinda, sanki söyledigi seyleri bilmiyo bide benim agzimdan duymak istiyo)
- herseye sinirleniyosun, isin gücün insani azarlamak (kizdirinca baya asabi oluyorum ama hak ediyooo)
- kapinin arkasina pantolon, ceket, t-shirt, esofman vs. asar ben kizincada.."bunlari giyiyorum" der (offf be adam..ozaman gardolaba ne ihtiyacimiz var, bütün kiyafetlerimizi kapinin arkasina asalim)

genellikle ailesi yüzünden tartıştığımızda"sana haksızsın demiyorum ama lütfen uzatma"demesi.
zır zır etme (hele bunu dediği zaman şeytan diyo çöp diye at sokağa belediye süpürsün.
çaymı yapayım nescafemi dediğimde "kafana göre takıl demesine"
veee tabikide kirli çoraplarını vestiyere koymasına,bunları kaç defa kirli sepetine at dediğimde "onlar temiz yarında onları giyeceğim deyip ertesi sabah çorapları oldukları yere bırakmasına.
şunu alalım dediğim de bu ay sıkışığız demesinee.

ben hayaller kurarim, ucarim, sunu yapariz bunu yapariz derim...
onun cevabi "bakariz, hayirlisi, nasip..." ay cildiririm o an.
Hayal kurma yetenegi yok adamin

benimde aklıma gelenler konuşmaya başlamışımdır detaylardan bahsedicem 'hadi sadede' gel diyerek sabırsızca sözümü kesmesi..kendisi cok sinirliymiş ve sinirlendiğinde bişilere vurması yere atması ve kırması..mesela kumandayı kırmıştır aradan zaman geçer tamir etmek istiyordur ben bulamayınca bana kızması suçlu benmişim gibi davranıp üste çıkmasına deliriyorum..çocuga kızar ama ben kızınca sen nasıl annesin deyip beni elşştirmesine..daha çok var ama genel itibariyle memnunum 4 senelik evliligimizde mutlu olduğumu söyleyebilirim..

Henüz eşim değil ama;

Ben güzel güzel bişeyler anlatırken, sırf beni sinir etmek amacıyla birden bire 'KES!' demesine( o an ne diceğimi şaşırıyorum insan ister istemez susuyo)
Onu sevdiğimi söylediğimde 'Ben daha çok seviyorum' demesine
Bi'şey için onu ikna etmeye çalıştığımda 'Geçicen onu' demesine
' Hele bi evlenelim babanı kardeşinide yanıma alayım hovardalığa gitcez demesine sinir oluyorum.

Bunları sırf beni sinir etmek için bilinçli ve istekli bir şekilde yapıyo. Ben sinir olunca zevk alıyo mutlu oluyo psikopat mıdır nedir anlamadım
Çok seviyorum ama uyuzumu..

her tartışmada ben haklı olarak bağırdığımda yada uzattığımda ve gerçekten beni anladığını sandığımda "dırdır etme" demesine ve beni şoka uğratmasına,yine tartışmamızda "sen kendini üzersin kendine edersin bana bişiy olmaz" deyip vurdumduymaz davranmasına, daha çok var ama aklıma gelenler sinir oluyorum!!

* Kafa ütüleme
* Gözlerimi dinlendiriyorum
* Uyku halinde "Kalkdim" demesi
* Koltukta oturma seklimi degistirirken "Mutfagami gidiyorsun?"

Kocamin allahtan öyle sag solda esyasini birakma huyu yoktur :)

"yokmusum gibi davraniyorsun" dedigimde... "burdasin ya" demesine gicik oluyorummmmmmm! Haha ama acikcasi "burdasin ya" dediginde gülme krizine girdim

"Aynisini bende cizerim".
Yahu sen nasil aynisini cizersin o bir Picasso veya Dali, ama benim esim daha kesfedilmemis bir sanatkardir aslinda...

olur olmadık bi sürü şey söyler, bende tepki gösterip kızarım,

''sesli düşünüyorum'' der bende sinir olurum

karşı çıktığım bi konu olduğunda daha cümlemi tamamlamama izin vermeden TAMAM TAMAM SUS SUS demesine
Oğlumuz yeni yeni yürüyor etrafı karıştırırken veya düşecek gibi olduğunda hemen bana dönüp(kendisi daha yakın olsa bile) AMAN AMAN ANNESİ DİKKAT ET demesine
Çoraplarını bir daha etrafta görmek istemiyorum dediğimde ÇOK DA UMRUMDA demesine
buaralar accık kavgalıyız ya bu liste uzar ben sıkmayım sizi...

sabah kahvaltı hazırlayıp kaldırgığımda
5 dakika demesine sinir oluyorum nefret ediyorum hatta
5 dakika der 20 dk sonra kalkar uyuuuuuuuuuuuuuuuz

Hallederiz (bu genelde, geleceğimizle ilgili maddi konularda eşya vs mevzularında)
Haklısın (ama bildiğini okumaya devam eder)
Ne alakası var? (işime gelmiyor)
Bilmiyorum (bişey sorarım)
Susar niye cevap vermiyorsun derim "saçmalıyorsun çünkü" der
yemek yerken "yoğurdun var mı, pul biberin var mı" gibi soruları delirtir beni,
ya ben garson muyum aşçı mıyım neden benimmiş gibi soruyorsun yoğurdu.
aslında bi kaç şey daha var ama tesadüf görürse kızar :)
ilk aklıma gelenler bunlar, yine olursa yazarım

evet
aaa aşkım sofraya tuz koymamısın
sirke var mı bide
kibar da ister yani
aşkım ekmeği kızartmamışın
uzaar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…