Eşinizin sizi en sinir eden cümlesi nedir ?

hhahaha yoğurdun var mı biberin var mı bnde eşimin saflığına uyuz oluyorum herşeye iyi niyetle bakıyor

hhahaha yoğurdun var mı biberin var mı bnde eşimin saflığına uyuz oluyorum herşeye iyi niyetle bakıyor

onlar saf, biz de çok şeytanız ama :)
benimki sağolsun her defasında dile getirir bunu (dayımdan duydu, zaman içinde o da farketti)
geçen gün dükkanda bi tanıdığı eşiyle tlfnda konuştu cenaze varmış adam gittikten sonra konusu oldu sen nerden biliyorsun diyo.
aynı gün iki arkadaşı uğradı gitti, sevgilileriyle buluşmaya gittiklerini söyledim aa diyo.
yavrum 20m2 dükkanda her şeyden bihaber :)
ajan gibisin he bi de aklında kalıyor diyo

Diyorumki aşkim bugun iş yapcam ugraşma bnle
Bna sunu dio: sengpg bu işler oyalar aldirma keDi aldirma
aldirma keDiii aldirmaaa

Annemlere gidelim..

Ne işimiz var şimdi onlarda.

hep aynı cevaptır.

Birşey derim hemen karşı çıkar ne alakası var o öyle olmaz.Bilmiş bilmiş konuşur en çok bu sinir eder beniiiiii.
Ciddiyete bağlayıpta konuşuyor.Galiba müdür olanların tamamında ciddiyet tavanda.

Oda nw guzel sarki heee.. Aldirma gonul aldirma... Kursun ata atat bieter yollar gde gde biter...
Dertlerin kalknca şaha bis stem yolla alaha:))
trt 1de hababam snfi oynuor :))))

kavga edince benimle yemek yemiyeceğini söylemesi beni acayip deli ediyo
sabahları kalkıncada kahvaltı hazır değilmi hala diye bağırması
babası annesi gelince saat tam 8de hadi kalk hadi kalkk demesi
yemşn ederi hırtlağını kesesim geliyo

her dakikasını planlayan bir akrep burcu olarak onun 'ben plan yapmam ogün gelince bakarız '' demesinden nefret ediyorummmmmmmm

her dakikasını planlayan bir akrep burcu olarak onun 'ben plan yapmam ogün gelince bakarız '' demesinden nefret ediyorummmmmmmm

bu ara çok kilo aldın...

bi de bişey alıcaz ya da bi durum var yapmamız gerekli tamam bakıcaz diyor ve hep bakıyor o zaman gelene kadar yüz kere söylemek zorunda kalıyorum...bu da beni deli ediyor....

Temiz bir kadin olmama ragmen bugun evi supur yok camlari sil yok toz al. TEMiZLIK YAPPP demesi. Ben evimin isini onunla biliyorum sanki hay allahim ya sinirlendim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…