- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
Bence bu kadar dert etmeyin çalıştığı zaman işini bırakıp gelmemesi çok normal. Evlilik öyle nişanlılık gibi olmuyor malesef. Bi de eşinin yetiştirilme tarzı sana sevgisini gösterme tarzı farklı olabilir. Bence en iyisi onun işinin olmadığı veya müsait olabileceği bir zamanda sen ona bi süpriz yap. O zaman verdiği tepkilerden, gözlerinden anlarsın bence. Dediğin gibi herkesin sevgisini gösterme tarzı başkaBeni cok merak eden arayip soran bir esim yok.acikcasi ben de onu arayip pek sormuyorum. Ama beni birazcik da olsa kiskanmasini isterdim hic kiskanmiyor. Bir keresinde dolmusta 25 erkek bir ben vardım dayanamayip indim.esimi aradim beni almasi icin. Bana isinin olduğunu baska dolmusa binmemi soylemisti.hala icime yer etti unutamadim.
cok tatlı yaBir gun esim biryerden gece gelecekti,aksam 11 gibi Seni seviyorum yazdim. Cevap: halley mi istiyosun
Mesela bu adamin beni sevdigini hissediyorum cunku beni cok iyi taniyor
kıskanılmaya meraklı olmayınbenımkıde asıeı kıskanc ama sevgıden oldugunu sanmM asla keske bana da esım oyle deseBeni cok merak eden arayip soran bir esim yok.acikcasi ben de onu arayip pek sormuyorum. Ama beni birazcik da olsa kiskanmasini isterdim hic kiskanmiyor. Bir keresinde dolmusta 25 erkek bir ben vardım dayanamayip indim.esimi aradim beni almasi icin. Bana isinin olduğunu baska dolmusa binmemi soylemisti.hala icime yer etti unutamadim.
seni seviyorum deyince biliyorum mu diyorKizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Konu sahibi mesajdan ornek verince ben de oyle yaptim:) sagolasincok tatlı ya
Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Bu yasta dul kalmak istemiyorsan dayak yemege devam et.4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biricok da ağır konusuyo kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum
Demek ki siz 25 erkegin icinde cok rahat yolculuk edip sıkılmadan istediginiz yere gidersinizm esiniz de bunu normal karsilayip aferin derdi size.benim anladigim bu sizin yazdiklarinizdan.
Dayak yemek dul kalmaktan daha iyi diyosun yani.böyle devam et o zaman4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biricok da ağır konusuyo kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?