Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Yani 25 erkekle dolmuşta yolculuk yapılabilir .Belkide bende bu şekilde yolculuk yapmışmıdır yani dolmuşta kaç erkek var diye saymam,tuhafta karşılamam yok eğer rahatsız da olmuşsam iner başka dolmuşa binerim.Demek ki siz 25 erkegin icinde cok rahat yolculuk edip sıkılmadan istediginiz yere gidersinizm esiniz de bunu normal karsilayip aferin derdi size.benim anladigim bu sizin yazdiklarinizdan.
Benimle evlendiği günden beri düşman aileme düşman bana düşman zaten nefret ediyorum diyor bana o yüzden ağzıyla kuş tutsa da inanmıyorum onun sevgisine sanki benim kariyerim için evlenmiş benimle ne yaparsa yapsın böyle söylediği için inanmıyorum mesela
Sevgi.. O kadar geniş ki sevginin anlamı. Kelimelere takılmayın..Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Bebeğim in aile ortamında büyümesini istiyorum ve başka sıkıntı lar var maddi manevi o nedenle canımCanımm kariyerin varsa nefretini kusan bir adamla niye berabersin kinedir seni onun yanında tutan?
4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biricok da ağır konusuyo kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum
Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin
Beklentini azaltırsan eşinden daha mutlu olursun canım . Bi insanı degiştiremezsn .ben mesela öpmeyi cok severim durup dururken öperim yanagından filan o da hiç sevmez kızar ben ilklerde çok takılırdım niye böyle yapıyor diye sonradan dedimki aman cokda önemli . Ben ben gibi hareketler yapıyorum o da kendi gibi yasayıp gidiyoruz. Sevdiginide nerden anlıyorum biliyomusun 5 yıllık evliyim seni seviyorum lafını agzından bir kere bile duymadım ama yataga yatınca kolunu basımın altına alıp bana sarılıp uyuyor ya ordan anlıyorum beni sevdiginiKizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Eski konularinizi hatirliyorum. Zaten tereddutluydunuz burda herkes evlenme yol yakinken don demislerdi. Allah yardimciniz olsun. Esle imtihan guc.Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin
Hehe benmkide aynı takmyr bende takmyrm ona da bişy demiyr:) bende çalişmyrm dolaysyla erkeklerle gerçktn hiç irtibatım yok. Kıskanır mı onu bile bilmyrm çnkü hiç böyle bi durum yaşamadk. Biz kadınlar olarak sevldğmizi hissetmek istiyrz ama adamların fıtratına ters sanki:))Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
O cicekleri ona yedir4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biricok da ağır konusuyo kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum
Eski konularinizi hatirliyorum. Zaten tereddutluydunuz burda herkes evlenme yol yakinken don demislerdi. Allah yardimciniz olsun. Esle imtihan guc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?