Allah yardımcınız olsunEşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin
Ama her paylaşanda seviyo değil malesef :)Adam duymaktan sıkılmış. O yüzden böylr söylüyor. Bunu söylemekten vazgeçin bence. Sevgililik dönemi gibi seviyorum demeye gerek yok sevmese aynı yatağı,aynı evi niye paylaşsın?
Ben artık beni sevdiğini sanmıyorum.Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Ama her paylaşanda seviyo değil malesef :)
Bende oyle hissediyorum benimyerimde baskasi olsada olur gibi .....Ben sadece cinsellk istemiyorum esim bunu cok istiyor.bazen dusunuyorum insan sevmedigi biriyle niye birlikte olmak istesin ki diye bazen de beni degil de seksi seviuormus gibi hissediyorum
Hiç bi konuda genelleme yapamayız zaten.Yazacak birşey bulamadım :) genelleme yapmadım zaten. Sevmeyende vardır muhakkak ama o durumda da boşanmalı. Kendi durumunuzdan mı bahsediyorsunuz anlamadım?
Bende böyleyim sizin gibiEşim beni sevmiyor, ben de onu. Boşanma işlemlerine Pazartesi başlayacağım için hala eşim resmiyette ama kalbimde ve beynimde yabancı biri. Sevgiye inanmıyorum artık her şey sahte geliyor bana. Yapmacık, yalan dolan dolu insanların içi. Gerçekten iyi birileri varsa ben hiç denk gelmedim. Ben de dahil kalbimde her zaman ikiyüzlülük var. Yalanlarla yürüyor rutin hayat. İş hayatı ev hayatı hep bir rol, hepsi ayrı maske gerektiriyor.
İçimi dökmüş gibi oldum kusura bakma :)
Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Çalışıyor musun?ayrılsan ayaklarının üzerinde durabilecek misin kimseye muhtaç olmadan?neden soruyorum biliyor musun senin kocamdan es olmaz sana bir ömür geçmez o adamla dul olmak bu adamın kahrını eziyetini çekmekten iyidir bu ne ya ezdirmeyin degersizlestirmeyin kendinizi bu kadar işin ve mesleğin yoksa bile git ev temizle daha iyi siz yolun başındayken kaç kere dayak yemissin yarin bir gun öldürür seni kocan4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biricok da ağır konusuyo kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum
2 aylık evlisiniz ama adam 40 yıllık evli gibi davranıyor.Uzun bir flört döneminiz mi oldu?Eşimin beni sevdiğini düşünmüyorum. Niye evliyiz bilmiyorum. Bi kaza geçirdim. Ona muhtacim. Sağolsun az çok yardım ediyor . Evlenmeden önceki yasadigimiz kötü şeyleri atlatamadik. Her kavgada söyler mutlaka. Kaza geçirmeden önce sürekli öperdi ama aşkla değil . Kaza geçirdikten sonra sevgisi ilgisi azaldı gibi. Seks zaten yok. Dudagimdan bile opmez. Neymiş sevmiyormus opmeyi. Neyse daha 2 aylık evliyiz. Böyle evlilik Rabbim kimseye vermesin
Canım yaşında çok genç, bebeksin sen daha...şimdiden bunları yaşarsan erken çekersin, çok yıpranırsın lütfen koru kendini.Dul kalmak neymiş ya ayrıl sana zarar veren bu adamdan.4 aylık evliyim 3 kere dayak yedim eşim çok sınırlı biricok da ağır konusuyo kimim kimsem yok annem öldü üvey annem var o duyunca sevinir babama anlatsam zatn hasta bişey olur diye korkuyorum nse ben agliyom ama esimde gelip benimle ağlıyor özür diliyor öfke hakim olamıyorum diyor 3 kere dövdü affettim ama dün çok ağır konuştu çok kötü kırıldım çok canım yandı özür diledi yine çiçek falan almış ama affetmek istemiyorum yardım edin bn napiyim daha 4 aylık evliyim 19 yaşındayım boşanmak istesem bu yaşta dul kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?