Konu sahibesi kac yillik evlisiniz?Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Ilk bikaç ay taktım , sonra hiç takmadim.Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Söylemektense yaptıkları daha önemli bence.Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
ay senin eşinin yok mu kardeşi falanValla beni çok düşünür onu giy terlik giy getirir giydirir zahmet ettirmez yemek yapsam uğraşma yorma kendini der cimrilik yapmaz maaşının çoğunu bana verir heray hesap sormaz ne aldın falan filan diye ailesine karşı hep arkamda durur laf ettirmez vb.
Ne iltifat eder ne guzel bir soz soyler ne de dogru duzgun muhabbet eder.ama 30 yil da gecse bu eve kedi giremez diyen adam birgun sokaktan kapip getirdigim kedimizle 4 yildir ask yasiyor.mesela bu beni sevdigini gosterir.normalde ne sarilir ne oper.cok afedersiniz birliktelik sirasinda yanagimi falan oksar hani sanki yeni sevgilibolmusuz gibi.bu sevdigini gosteriyor.annesine laf sokmalarima ses etmez genelde.bu beni sevdigini gosterir.10 yillik evliligimde dusununce hep benim dedigim oluyor sonucta.hayatta yapmam dedigi herseyi yapti ben istiyorum diye.bu beni sevdigini gosterir.(ben hicbirini yapmadim henuz)sadece su lanet sehirden bir turlu goturemedim adami.sirf ailedi burada diye buradayiz.ama onu da basaracagim birgun biliyorum.inadim inat yapacagim.cocuklarimizla deli gibi ilgilenir.bir emzirmedigi kaldi.gerekli techizat olsa onu da yapardi eminim.gecen koltukta uyuyakalmisim.kizim anbe kalk cisim var dedi.esim anneyi rahatsiz etme sizin icin calisiyor yorgun gell ben gotureyim dedi.basit birsey belki ama bu eni sevdigini gosteriyor.sadece gecen gun nadil olduysa seni seviyorum dedi.hic belli olmuyor dedim.eger belli edemiyorsam bu benim okuzlugumdendir ama bu boyle bunu bil dedi.fakat bunlarin disinda hastalanirim umursamaz pek dilinin ucuyla nasil oldun der sadece.40 yilda bir bulasik makinesi bosaltma disinda hicbirseye yardim etmez.cok cabuk sinirlenir.sinirlenince dilinin ayari kacar cok abuk kalp kirar.hayatta gelip ozur dilemez gonul almaz.ben de yapmam.bu yuzden aylarca ayni evin icinde birbirimizin yuzune bakmadan kus kalmisligimiz vardir.valla ben de bilmiyorum sevginin gostergesi nedir artik.esime ne zaman sorsam eni seviyor musun diye heralde yani seviyorum.sevmesem niye evli kalayim seninle der.yani ona gore evli kalmak sevgi gostergesi icin yeterli:))Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Bana firin makarna yapar...bende mutlu olurum...baska hicbisey umrumda degil makarna yapiyosa seviyordur benim kistasim buBiz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?