ben eşimle 5 senedir evliyim..3 yıl da bir flört dönemi yaşadık..:asigim: eşime hala ''sevgilim'' diye hitap ediyorum.. dışarda, hatta evde bile her zaman el ele, gözgözeyiz.:asigim:. evlendik evleneli asla birbirimize isimlerimizle hitap etmedik..bir yere giderken, yolda yürürken bana bir kaş işareti yapar koluma gir diye hemen koluna giriveririm.. sokak kapısından çıkar çıkmaz elini uzatır elimi tut diye elini tutuveririm..:asigim: biz herkezin yanında da böyleyiz.. kendi annemin, babamın, kaynanamın, kayınbabamın yanında da iki sevgili gibiyiz.. onlar da bu mutluluğumuzu görerek gurur duyuyorlar bizlerle eminim
biz hep kolkola gezdik daha yakın hissediyoruz öyle
sonra kızımız oldu kızımızın elinden tutup gezdik
şimdi babayı paylaşamıyoruz-tatlicadiarzu- ortaya aldık babayı öyle geziyoruzhihoyyyt
ama arabada otobüste hep el ele oturuyoruz:1hug:
bemimde evleneli 9 sene oluyuyo hiç ellerimizi tutmadan gezmeyiz ,bazen koluna girerim ,bazen kolunu omuzuna atar öğle gezeriz .. halen , evimizin olduğu sokağa girerken herkes imrenerek bakar bize hala el ele tutuşup geziyorlar derler maşallah falan çekerler arkamızdan..
El ele gezen ciftleri görünce hele evli olduklarini bildigim ciftleri görünce cok duygulaniyorum.
Insallah Allah elleriniz hic ayirmaz.
Bende elimi hic birakmayacak birini bulur muyum acaba senağlama
13 yılımıza girdik. Hep elele gezeriz. Çocuklar olduğunda bile eşim bebeği kucağına alır, diğer
eliyle elimi tutardı. Ailelerimizle dışarıya çıktığımızdada farketmez biz yine elele oluruz.
biz de hiçbirzman bırakmayız ellerimizi.ben kızıp bırakırım bazen dısarda gezerken. o da kızar ne olursa olsun hic bırakma elımi diye.kızsak küs olsak bile yine el ele gezeriz :))
kışın montların cebinde elele yazında yapış yapış olduğumuzdan ayrı ayrı
ama 8 yıldasn beri ya kolunda ya elinde çok şükür çanta gibiyiz birbirimize:)))
bizde hep iki bucuk yildir yani evleneli elele geziyoruz kaynanamlar bizim terbiyesiz utanmaz oldugumuzu dusunsede biz evli ciftlere cok guzel bir ornek oldugumuzu dusunuyoruz
babamin yaninda eleele gezeriz sorun olmaz kaynanamlarin yaninda sorun oluyor geri kafalik diye buna deniyo heralde