eşinizle kavgalarınızı annenizle paylaşırmısınız?

bende genelde anlatmam... çunku olay bizin tarafımızdan unutlsa bile aileler tarafından
unutulmuo mmalesef yaa ...

bende genelde anlatmam... çunku olay bizin tarafımızdan unutlsa bile aileler tarafından
unutulmuo mmalesef yaa ...

evet ben bunu ilk başlarda yaparak çok büyük bi hata yaptım.tabii bu sadece benden kaynaklanan bi hata da sayılmaz.annem dediğinin yapılmasını isteyen,çok aşırı düşünceli ve alıngan,kafaya kaydettiğini yıllaaaarca unutmayan bi insan.eşimse genelde uyumlu ama bi taraftan da rahatına düşkün ,çok konuşmayan bazen de konuştuğunda öyle demek istemedim yanlış anşıldım diyen bi insan.veee bana gelince ben olabildiğince şeffaf çok konuşan aynı annem gibi alıngan bi tipim.vakti zamanında beeen eşimin söylediği şeylerden bazılarını( eşime göre yine yanlış anlayıp gereksiz alınganlık yaparak )anneme ilettim.sonunda da, hala, annemin sevgisini kazansın diye ,eşimi iyi göstermek için ,elimden gelen herşeyi yapıyorum ama o soğukluk bi türlü gitmiyo.en ufak bi pürüz de o sorunlar karşıma çıkıyo..aynı şekilde kayınvalideme karşı da annem kraldan çok kralcı oldu.en son hıdrellez kutlamak için bi araraya getirmek istedim hepimizi ama herkes birbirine siz buraya gelin yok yok siz gelin diyerek yalandan teklifler yaptı.sonuçta da kutlama filan olamadı.sanırım düzelmiycek artık aradaki ilişkiler.birazcık ta benim sayemde herkes birbirine diş biliyo sadece soğuk savaşıyo çatışmaya girmiyo.

asla paylaşmam.ıkımızın arasında tarısma olur ve sonra tatlıya baglanıp bır sekılde konu kapanır..aılelerın duyması gerksız bence.ama bu ufak tefek tartısmalr ıcın gecerlı tabı.cok buyuk kırdılı vurdulu bısey olursa haberlerı ıolması gerekıyor bence.

bence anlatılmamalı yani büyük birşey olmadığı müddetçe
sonra aileler tavır alıyor,ailem tavır aldı eşime deniyor....bu şekilde eşinizden aileniz soğuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…