eşinizle kavgalarınızı annenizle paylaşırmısınız?

Ailenin eşine tavır koymasına aralarının açılmasına çok üzüldüm ikrarcım inş araları yine eskisi gibi iyi olur...Umarım bi daha büyük kavgalar yaşamazsınız eşinizle mutluluklar dilerim .....( anlattığınız için de tşk ederim ikrarcığım ) öpücük smileyi :))

herşeyi paylaşmak taraftarı değilim...eğer içinden çıkamayacak bir sorunum varsa mutlaka anneme derdimi anlatırım...ne de olsa benim için en doğru kararları ve yönlendirmeyi yapacak kişi annemdir diye düşünürüm...

Oooo ben anama babama ufacık bir sıkıntımı yansıtsam hemen boşanayım isterler..
Ne olursa olsun çekme kızım derler..
Belki pek uzlaşmacı bir tavır değil ama evliliğime de çok zor razı olmuşlardı,yeniden bekar olmam,onların birtanesi olmam eminim çok hoşlarına gider..

senin gibi kızları olursa elbette geri dönsün isterler..Şeniz
neyse konuyu dağıtmadan çıkim hemen:mymeka:

biz pek kavga etmeyiz ama annemede söylemem zaten o da bilir söylemeyeceğini sormazda karışmazda sağolsun ama anlarsa çok üzülür canım annem

ben eşimle kavgalarımızı annemle babama anlatman.en fazla küsüştük der yumuşatırım sms gerçekten üzüldüğümü belli etmem.ben barışıyorum sindiriyorum ama onlar bunu yapamaz ve çok üzülürler.ben üzülüyorum nasılsa bari onlar üzülmesin

nişanlıyken annem yüzümün asılmasından hemen anlardı sıkıştırırdı noldu diye annemin gözünden hiçbişey kaçmaz bende anlatmak zorunda kalırdım.evlendimde kurtuldum :) aileye anlatma taraftarı değilim annem hemen ağlar zaten kıyamam eşim hakkındada kötü düşünüp ondan soğumasını istemem bazen ablama anlatırım

ben bekarım ama bence anneye anlatılmamalı. cunku bız barısınca unuturuz ama anneler kızlarının uzuldugu seyı unutmazlar bı daha. bu da damadından sogumasına sebebıyet verır. bı arkadasım esıyle sorunu oldugunda kayınvalıdesıne anlattıgını soylemıstı. ben neden dıye sordugmda soyle dedı ve bana cok mantıklı geldı: ben barısınca unuturum, kayınvalıdem de oglu oldugu ıcın unutur. ama anneme soylersem esımın benı uzdugunu dusunerek onu asla unutmaz. buda soguklugu getırır demıstı.

Kari koca arasindaki kavgalar hicbirzaman anneye anlatilmamali. Cünki zaman gelir esimizin yapdigi hatayi unuturuz ama anneler unutmaz. Bir anne dayanamaz ve kizini korumaya karisir ve buda esinizle annenizin arasinda kolay kolay düzelmeyecek sorunlara yol acar. Bu yüzden ayrilik derecesine gelmeden asla anneye babaya birsey anlatilmamali.

Bir erkeginde annesine anlatmamasi gerek cünki erkek anneleri hep gelini kötü bilir. kendi oglunun hatali oldugunu kabul etmez, bizde gelindik böyle böyle yapardik diye baslarlar. Aileleri kavgalari karistirmak bir ailede yapilacak en büyük hatalarindan biridir.

Kesinlikle anlatmam.
Ben eşimle iyi olurum onlar kötü kalır belki.
Ve bu beni çok üzer.
Ama halledemeyeceğim çok büyük bir problem yaşarsam anlatırım herhalde.

Cok degil daha gece gecen hafta benim eltim kocasinin aldattigindan süphelendigi icin hem kaynanamlari hemde annesini eve cagirip herseyi anlatti. Kaynimi eve zorla getirdik ve adam geldiginde canindan bezmisti, "Nezaman benden basedemezse annesini üzerime yolluyor dedi". Söyle oldu böyle oldu kaynimi evine dönmesi icin ikna ettik. Eltim zaten dünden raziydi affetmeye, buseferde eltimin ailesi eltimle konusmuyor. O adamla barisan bizim kizimiz degildir diyor.

Simdi bunu anlatma sebebim, ailenin karistigi an olaylar cikmaza giriyor. Eger eltim bastan herseyi annesine anlatmasaydi, annesi kari koca arasina girip damadini bezdirmezdi. Kocasi evden gittikden sonrada niyeti affetmekti madem annesine hicbirseyi yansitmayacakti.

Tabiiki aileme anlatmam. Zaten şükür şimdiye kadar büyük kavgalar yaşamadık. Ufak tefek şeyler için neden onların canını sıkayım diye düşünürüm. Sonuçta her evlilikte oluyor böyle şeyler.

Senede bir tartışırız en yoğunundan onu da yemeden içmeden annemlere mi anlatayım..Karı koca arasına, anne dahil kimse girmez,girmemeli,daha doğrusu eşler buna izin vermemeli..
Eşler koşa koşa analarına,babalarına,bacılarına yetiştirirlerse çok mu çözüm bulmuş olacaklar..Bilakis hem karşı taraf üzülecek hem de ola ki o dugusalıkla ailemizden birinin dediği laf beynimizde büyüyüp eşimize karşı top tüfek olacak..

Yok yok..Zaten en fazla bir kaç saat sonra herşey düzene giriyor..Başkalarına anlatmaya hiiiç gerenk yok..Adı üstüne ailevi sorunlar bunlar..

ben hemen annemle paylaşırım, annemin fikirlerine her zaman ihtiyacım olur, çünkü annem herkesin takdir ettiği ve hayranlık duyduğu akıllı bir kadındır ve beni her zaman olumlu düşünmeye, değişik açılardan bakmaya yönlendirir
benim dert ortağım annemdir yani

Ben sadece eşimle aramda olanları değil, genel olarak hayatımda hiç bir olumsuzluğu anlatma taraftarı değilim. Ancak bana çözüm getirebilecek insanlara anlatırım, aksi taktirde söyeldiklerimden bir kazancım olmayack sa neden anlatıp hem annemi yada bir başkasını hem de yeniden hatırlayarak kendimi üzeyim.

ben hayatımdaki hiçbir üzüntümü annemle paylaşmadım ewlendikten sonra..

çünkü anlatırsam o bende cok üzülüyor sonra abartıyorr ikide bir soruyor

o yüzden yasanan armızdadır heleki eşimle armı asla anlatmam ona

anlatacagım kişiler güvendiğim arkadaslarım olur..

ben anlatmasamda anemle beraber oturduğumuz için başka odadada olsa malesef duyuyor duymak istemesede :1no2::1no2:
çok üzülüyor annecim bu durumda bende başka çare buldum
baktım tartışmaya yer arıyor yada ben eşime gel arabayla dolaşalım
derim dışarda sorunumuzu çözmeye çalışıyoruz konuşarak
çünkü benim büyük kızım 17 yaşında onun üzülmesini piskolojisinin
bozulmasını istemem küçüğümde 5 yaşında
böyle yapıyorum başka çarem yoksenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…