eşinizle kavgalarınızı annenizle paylaşırmısınız?

paylaşırsam annemle eşimin arasını bozmuş olurum annem herşeyi takan bir insandır onu üzmüş olurum..eşimin iyi huylarını kötü hutlarına tercih etmiş olurum..paylaşmam kesinlikle onun yerine hiç tanımadığım birine yada bi psikoloğa anlatmayı tercih ederim

bende anlatmam anneme
yoksa aklı bende kalır hep bilirimm senağlama
uzakta olduğum içinn senağlama
bikeresinde bana geldiğinde kayınvalidem aramış
bende olduklarını söylemiş dedeler falan hepbirlikte demiş
bende o gün yorgunluktan arayamamıştım
ona bile garibim sabaha kadar uyuyamamış
naaptı nasıl ağırladı zorlardımı diye senağlama

ben de anlatmıyorum anneme,bu benim hayatım,ve onun dertleri ona yeter,kendi sorunlarım kendim çözerim:enbuyukkk:

asla anlatılmaz.unutma kı sen 2gun sonra barısırsın ama aılen sen uzuldugun ıcın ıster ıstemez kırılır ve bellı bır sure sonra ucurumlar acılır aralarında saygı kalmaz.

bı kere yaptım o hatayı
tüp bebek yapıp negetıf sonuc sonrası eşimde bende cok kötü olmustuk
o ara görümcem oratılıg karıstırdı
neyse ben aileme tel actım anloattım
annem eşime resmen hakaretler yagdırmıs cok sınırlenmıs annem
o son oldu zaten bıdaha bıseyımı anlatmam
zaten ondan sonrada bı sorunumuz olmadı cok sukur :teselli:

asla paylaşmam ilk evlendiğimde cahilliğimden paylaşıyordum ama ilerki yıllarda asla paylaşmadım eşime karşı cephe alıyor ve kötülüyordu biz barışıyorduk ben unutuyordum o unutmuyordu.o benim eşim onun ekmeğini yiyorum yıllardır annem bile olsa kimsenin onun hakkında kötü konuşmasına izin vermem.:asigim:

anneme guvenmeyecegim,anlatmayacagimda kime anlatacagim..herseyi degil fakat icinden cikamadigim,beni cok uzen bir durum varsa tabiki anlatirim..ama ufak tefek cozumlu olaylari anlatma geregi duymam..annemde esimle sorunlarim yuzunden ona tavir alacak,hakaret edecek cahil bir kadin degil..ALLAH korusun siddet gibi kotu birsey yasarsam o zaman ona tavir alabilir...

Bende ailemden kimseye anlatmam çünkü biz barışırız eninde sonunda benim kırgınlığım geçer ama ailemin kırgınlığı geçmez beni üzdüğü için , kimseye birşey anlatmam eğer kavgamın sonunda evliliğimi bitirmeyeceksem...

asla
iyi yada kötü ne yaşadıysak bizde kalır, kalmalı
bunaldıysam ve ille birine anlatacaksam can ciğer kankam var onunla paylaşırım
anneme anlatmam kat-i suretle
hem üzülmesini hem de sevdiceğime sogukluk duymasını istemem

bende anlatmamaya dikkat ediyorum
ama bir kavgamızı annemgil duydu
oda ailelerden kaynaklanıyordur

zaten eşimle aramızda olan kavgalar hep başkaları yüzünden oluyoo
alışıyorum bunada alışıyorum.

bende anlatmam ama baktım gordum olmuo burnumun ucuna kadar geldı cok bunaldıysam ve anne tavıyesıne ıhtıyacım varsa anlattıgım bı kac bısey oldu tabıııkı ama en ufak bısey de de her tartısmada anlatılmaz yanı.ustelık benım aılem uzakta oldugu ıcın cok fazla endıselenıolar.acaba ne oldu kı ne oldu kı dıe

hayır anlatmam. annem bana dünyada ki en yakın kişi olsa da kocamla aramda geçenler çok özeldir ve kocamı kimseye kötü göstermek istemem.:1closedeyes:

anneme kavgalarımızı değilde sinir olduğum hareketlerini söylerim benimki yine şu sinirlikleri yaptı diye annemde amaaaaaan bendede var bi tane ne edek der güleriz bugün benimki ile kavga ettim ondan surat veya suratım ekşi derim mesela ne oldu der amaaaaaan boşver erkekler işte derim uzatmaz daha çok kız kardeşime anlatırım herşeyi her detayı hatta bende balık hafıza var kin tutamıyorum kardeşime herşeyi anlatıyorumki şu zaman niçin tartıştığımızı ona sorarım hemen söyler güleriz kayınvalideme bişey söylemem çünkü oğulcuğu çok ince düşüncelidir onun için öyle yapmak istememiştir aslında ondan konusunu bile açmam ona

hayır. evlilik tabiki kavgalar yaşanmadı değil. ama gidip de kimseye anlatmadım.
çok çok ciddi birşey olsa içim içimi yerse anneme gidip boşanıyorum ben sebebi şu derim o kadar.
annemde dahil kimseye ailevi sorunlarımı anlatmam.
kendi aramızda çözeriz eşimle.ikimizde sağlıklı karar verebilecek yaşımıza gelmişiz mantıklı hareket edebiliriz.ne diye anlatma gereği duyayım? içimi boşaltma derdim de yok.
eşimle aramda olanlar o evin içinde kalır.

:) aile süpermiş, amaaan boşver kaydirigubbakcemile3
:dance:

Anneme anlatınca bir de anneme savunmak zorunda kalıyorum,çifte kavga etmiş gibi oluyorum,
sonrasında da tabi barışsam kabahat barışmasam kabahat durumda yine yanlış yapan ben.
agzıma kilit vuruyorum. :teselli:

:) aile süpermiş, amaaan boşver kaydirigubbakcemile3
:dance:

öyle canım bişeyi kafama takmamayı öğrendim onun için gırgıra vuruyorum bir şekilde düşünmekten beynim çatlıyor yoksa birine anlatınca derdimi rahatlıyorum en azından onun desteğini almak bile iyi eşimde diyor zaten içinde biriktirme diye annem çok farklıdır her konuda destekler beni yani hiç bir zaman yapma etme öyle olmamalı böyle olmalı gibi akıllar vermez sen ne yapıyorsan doğrudur der her zaman bende ondan aldığım destekle herşeyimi paylaşıyorum anlatınca beynimdekiler sıfırlanıyor sanki :))))) kaseti başa almak gibi :)

bende bu güne kadar hiç birşeyi anlatmadım aileme.zaten anlatacak kadar büyük bi olyımızda olmadı allaha şükürde.yinede anlatmam çünkü o benim kocam,canım,ben kızgınlığımı o yüzüme gülünce unuturum ama ailem unutmaz hep ona şüpheli gözlerle bakabilirler.bende böyle bir şeye fırsat vermemeye çalışırım

bende anlatmam birde annemden uzakta oldugum icin ben iki gün sonra iyi olucam
yazik annecigim orada üzülecek acaba neoldu aralari düzeldimi diye annecigimin üzülmesini istemem.

valla bende anneme değilde kayınvalideme anlatır oğlun bana şunu yaptı bunu dedi diye

oda kendim annemden ayırmam saolsun haklıda olsam haksızda oğlunu haşlar kaydirigubbakcemile2

kızımı üzme bakiyim benim diye

ama tabiki ufak tefek meseleri anltırım, yoksa onlarıda bizide üzücek şeyleri öyle ulu orta ortalığa dökmem zaten çok şükür öyle şeylerde yaşamadık hiç yaşamayalımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…