- Konu Sahibi nomunomuchua
-
O bir kere söyledi, gönlümü almak istedi ya bitmiştir.
İten benim, ben konuşcam şimdi onu bekliyor.
Çok bekler ama.
Anladığını düşünmüyorum kuş beyinli olduğu için.
Konuşmuyor oluşumuz da beni daha çok rahatsız ediyor bence.
Kavgayı bile küs kalmaya tercih ederim çünkü biliyor bunu.
Şuan uykusundan kaldırıp saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Öküz yine öküzdür ne yapsan fayda etmez benimkide aynı ben tavır alacağıma o karı gibi trip atıyor ayrı yatıyor vs. ben 15 gün küs kaldığımı biliyorum gelip özür bile dilemedi daha beter oldu yine sen alttan alıcaksın bence erkekler anlamıyor benimki öyle şahsen ayrılığa kadar gittik oturup ciddi konuştum ama hala aynı değişen bişey yok bende artık nefret etmek istiyorum onun gibi umursamaz olmak istiyorum yoruldum sevmekten alttatn almaktan hep ben düzeltiyorum yetti iki gündür bende soğuk davranıyorum ona konuşmuyorum bile ama yemeğini yapıyorum o benim görevim gibi artık.. hamal gibi görüyor zaten beni belliCiddi bir durum değildi sanırım ama dolu olduğumdan ben büyüttüm.
Büyütmek istedim çünkü.
Defalarca kovsam da yalvar yakar gönlümü alsın istedim.
Bir kere sıcağı sıcağına geldi.
Sinirim tepemdeydi ittim.
Şimdi gurur yapıyor haspam.
Beni ciddiye almıyor artık bence.
Daha önce o tarz konuşmaları çok yaptık da :S
Öküz yani, evet doğru!
Ona kalsa o da öyle hemen olsun bitsin, unutulsun ister.
Ama ben uzatan tarafım.
Bir kere adım attı ittim ya tamam artık gün saymaya başlarız. 1 hafta oldu.
atarli giderli ama bi o kadar kedi gibi duygusal bi insanim
bizde bigunluk yatak ayirma sogukluk olusturmuyor acikcasi, zaten ertesi gun onu telafi ediyoruz
ama uzun donemli yatak ayirma iyi degil tabi..
Hırsını alamadıysan saldır :) Küslük hiç çekilmiyor gerçekten, önce tartışıp sonra sakin konuşup, mesele kapansa ne güzel olur. Söylenmeyen sözler hırslandırıyor, içini boşaltmadığın için küsüyorsun.O bir kere söyledi, gönlümü almak istedi ya bitmiştir.
İten benim, ben konuşcam şimdi onu bekliyor.
Çok bekler ama.
Anladığını düşünmüyorum kuş beyinli olduğu için.
Konuşmuyor oluşumuz da beni daha çok rahatsız ediyor bence.
Kavgayı bile küs kalmaya tercih ederim çünkü biliyor bunu.
Şuan uykusundan kaldırıp saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
iki gunluk dunya..
eger o adim atti ve siz geri puskurttuyseniz sira sizde demektir.
gurur yapmayin, opun barisin
Öküz yine öküzdür ne yapsan fayda etmez benimkide aynı ben tavır alacağıma o karı gibi trip atıyor ayrı yatıyor vs. ben 15 gün küs kaldığımı biliyorum gelip özür bile dilemedi daha beter oldu yine sen alttan alıcaksın bence erkekler anlamıyor benimki öyle şahsen ayrılığa kadar gittik oturup ciddi konuştum ama hala aynı değişen bişey yok bende artık nefret etmek istiyorum onun gibi umursamaz olmak istiyorum yoruldum sevmekten alttatn almaktan hep ben düzeltiyorum yetti iki gündür bende soğuk davranıyorum ona konuşmuyorum bile ama yemeğini yapıyorum o benim görevim gibi artık.. hamal gibi görüyor zaten beni belli
:) Maşallah :)
Yaaa ben de o kadar kırıp dökmeye yakın olup nasıl boğazına kadar düşünmeye devam ediyorum.
Kendimi anlayamadım gitti!
Biz gunlerce kus kalamayi beceremiyoruz. Oyuzden soyle diyemeyecegim ama ben illaki yemek yapiyorum cunku cocuklar var.. Ama diyelimki sofraya yetisemedi biz yedik kendisi koyar yer onune getirmem.
Bir de sunu soyleyeyim arkadasin kusken cok katiymis ama normalde sevgi pitircigiymis anlasilan..
Simdi sen normalde askim cicim degilsin bildigim ustune ustuk kusunce de cok kati olursan ters tepebilir dengeler sasar yani iliskiniz tumuyle ayni degilki..
Yatak ayirma olayina gitme lutfen.
1-2 günden fazla küs kalmadım hiç, konuşmamazlık hiç yapmadım çünkü hiç bişey Yok gibi davranır kendileri. Ama hiç ne yemek ne yatak ayrımı yapmadım. Yapamamda zaten yapımda yok.
Profilime girip açtığım konuya bakar mısın? Aynı başladık sizin gibi, 1 Ay sürdü tam. Vallahi hiç gerek yok, eline bir şey geçmiyor insanın. Ben de boşanmayı düşünmeye başlamıştım ciddi ciddi. Sonunda ben de baktım ki adam evden işe, yediriyor içiriyor kıskançlık yok küfür yok saygısızlık yok cimrilik yok o kadarcık kaprisini de çekelim artık dedim. Barışmak için kavgaya başlamak da bir adım ya da yatakta birden sokulup "bi sevişelim yine küselim" demek de bir adımseçin birisini uzatmayın boş yere
Bende yazacakdım ev halimizi ama sen aynı bizi anlatmışsın her durumdaeger kavgada hakli bensem isterse acliktan bayilsin, utulu bi gomlegi kalmamis, camasirlari kirli sepetinde birikmis olsun kilimi dahi kipirdatmam
iki tarafta ayni oranda cirkeflik yaptiysa ozaman yemek hazir olmaz, esim gelince ac misin diye sorarim, % 100 hayir der, peki der yemek yapmam.
eger haksizsam tartismadan 10 dk sonra yanina isinlanir ozur dilerim.
yatak ayirma soyle ki, cok kalbim kirildiysa beraber yatmam,cunku yastiga gomulup aglaya aglaya uyurum buyuk ihtimal.
Büyüklügü ele al ve gururunu bir kenara bırak,Bu konu tam benlikmis bi kac gündür bizde küsüz ikimizde gurur yaptık adım atmiyoruz bakalım ne kadar sürer
Önceden küs olunca ayrı yatardim şimdi yapmiyorum çünkü daha kötü oluyo
Taktikleri bekliyorum
Nasıl barisacaksaniz bende kopya cekiyim
Nomucan gene ben
Ayrilma taraftariyim. Normal zamanda da her isi esimle ortak yapan bir insan olarak,yemek hazirliyorsak beraber yemek icin hazirliyoruz,yani ben de yiyorum. Sofrayi zaten kendisi kurar,ne bileyim yemegi yapmazsam ben de ac kalirim.
O kadar ciddi bir durumdaysam evi terk etmisimdir zaten
Ben küs kaldığımızı hatırlamıyorum.
Mesela akşamdan kızıştıysak , her sabah hazırladığım kahvaltıyı kalkıp hazırlamak için gayret göstermiyorum. Uyanırsam uyanırım mantığındayım yani. Ki bazen uyuyakalırım , aç gider.
Aman aman üstüne düşmeden rutin işlerinizi devam ettirin bence.
Ama küs olduğunuz konu herşeyi değiştirebilir, orasını bilemem.
Sizinle aynı fikirdeyim, yatak ayırmak bana görede bir bitişin başlangıcıdır.
Bugune kadar esıme hıc küsmedım
Bu konu tam benlikmis bi kac gündür bizde küsüz ikimizde gurur yaptık adım atmiyoruz bakalım ne kadar sürer
Önceden küs olunca ayrı yatardim şimdi yapmiyorum çünkü daha kötü oluyo
Taktikleri bekliyorum
Nasıl barisacaksaniz bende kopya cekiyim
Küs kalmak çözüm degil ki,
Zaman kaybı,zorla yapılmamalı bişeyler,içten gelmeli,
Sevmek sevilmek,iyi geçinmeyi her iki tarafta istemeli ve yerine göre diyebilmeli,tamam problem var ama nasıl çözeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?