Eşinizle küsken..

iki gunluk dunya..
eger o adim atti ve siz geri puskurttuyseniz sira sizde demektir.
gurur yapmayin, opun barisin

Öküz yine öküzdür ne yapsan fayda etmez benimkide aynı ben tavır alacağıma o karı gibi trip atıyor ayrı yatıyor vs. ben 15 gün küs kaldığımı biliyorum gelip özür bile dilemedi daha beter oldu yine sen alttan alıcaksın bence erkekler anlamıyor benimki öyle şahsen ayrılığa kadar gittik oturup ciddi konuştum ama hala aynı değişen bişey yok bende artık nefret etmek istiyorum onun gibi umursamaz olmak istiyorum yoruldum sevmekten alttatn almaktan hep ben düzeltiyorum yetti iki gündür bende soğuk davranıyorum ona konuşmuyorum bile ama yemeğini yapıyorum o benim görevim gibi artık.. hamal gibi görüyor zaten beni belli

atarli giderli ama bi o kadar kedi gibi duygusal bi insanim
bizde bigunluk yatak ayirma sogukluk olusturmuyor acikcasi, zaten ertesi gun onu telafi ediyoruz
ama uzun donemli yatak ayirma iyi degil tabi..

:) Maşallah :)

Yaaa ben de o kadar kırıp dökmeye yakın olup nasıl boğazına kadar düşünmeye devam ediyorum.
Kendimi anlayamadım gitti!

Hırsını alamadıysan saldır :) Küslük hiç çekilmiyor gerçekten, önce tartışıp sonra sakin konuşup, mesele kapansa ne güzel olur. Söylenmeyen sözler hırslandırıyor, içini boşaltmadığın için küsüyorsun.

Biz gunlerce kus kalamayi beceremiyoruz. Oyuzden soyle diyemeyecegim ama ben illaki yemek yapiyorum cunku cocuklar var.. Ama diyelimki sofraya yetisemedi biz yedik kendisi koyar yer onune getirmem.

Bir de sunu soyleyeyim arkadasin kusken cok katiymis ama normalde sevgi pitircigiymis anlasilan..

Simdi sen normalde askim cicim degilsin bildigim ustune ustuk kusunce de cok kati olursan ters tepebilir dengeler sasar yani iliskiniz tumuyle ayni degilki..

Yatak ayirma olayina gitme lutfen.

iki gunluk dunya..
eger o adim atti ve siz geri puskurttuyseniz sira sizde demektir.
gurur yapmayin, opun barisin

O barışma bana tat vermez.
Daha çok uyuz olurum o pes etmedi diye

Peki hiç onu yemeksiz, öylece bıraktın mı?
Belki bizim de bunu yapmamız gerekiyor..

1-2 günden fazla küs kalmadım hiç, konuşmamazlık hiç yapmadım çünkü hiç bişey Yok gibi davranır kendileri. Ama hiç ne yemek ne yatak ayrımı yapmadım. Yapamamda zaten yapımda yok.

Profilime girip açtığım konuya bakar mısın? Aynı başladık sizin gibi, 1 Ay sürdü tam. Vallahi hiç gerek yok, eline bir şey geçmiyor insanın. Ben de boşanmayı düşünmeye başlamıştım ciddi ciddi. Sonunda ben de baktım ki adam evden işe, yediriyor içiriyor kıskançlık yok küfür yok saygısızlık yok cimrilik yok o kadarcık kaprisini de çekelim artık dedim. Barışmak için kavgaya başlamak da bir adım ya da yatakta birden sokulup "bi sevişelim yine küselim" demek de bir adım seçin birisini uzatmayın boş yere

Nomucan gene ben
Ayrilma taraftariyim. Normal zamanda da her isi esimle ortak yapan bir insan olarak,yemek hazirliyorsak beraber yemek icin hazirliyoruz,yani ben de yiyorum. Sofrayi zaten kendisi kurar,ne bileyim yemegi yapmazsam ben de ac kalirim.
O kadar ciddi bir durumdaysam evi terk etmisimdir zaten

Ben küs kaldığımızı hatırlamıyorum.
Mesela akşamdan kızıştıysak , her sabah hazırladığım kahvaltıyı kalkıp hazırlamak için gayret göstermiyorum. Uyanırsam uyanırım mantığındayım yani. Ki bazen uyuyakalırım , aç gider.
Aman aman üstüne düşmeden rutin işlerinizi devam ettirin bence.
Ama küs olduğunuz konu herşeyi değiştirebilir, orasını bilemem.
Sizinle aynı fikirdeyim, yatak ayırmak bana görede bir bitişin başlangıcıdır.

Bu konu tam benlikmis bi kac gündür bizde küsüz ikimizde gurur yaptık adım atmiyoruz bakalım ne kadar sürer
Önceden küs olunca ayrı yatardim şimdi yapmiyorum çünkü daha kötü oluyo

Taktikleri bekliyorum
Nasıl barisacaksaniz bende kopya cekiyim

Sevgiyi aşkım, cicim, pıtırcığımda görüyorsa harbi salak derim başka bir şey demem.
Ama haklısın orada görür akılları o kadar çünkü.
Ben tabağına, hatta önüne koyuyorum yemeği o da bir güzel yiyor camışlığa devam ediyor sonra.

Tutuyorum kendimi bakalım nereye kadar..

1-2 günden fazla küs kalmadım hiç, konuşmamazlık hiç yapmadım çünkü hiç bişey Yok gibi davranır kendileri. Ama hiç ne yemek ne yatak ayrımı yapmadım. Yapamamda zaten yapımda yok.

Aynen benim de yok

Valla 5 yıl bitecek.
Benimki o kadar da kusursuz değil.
O yüzden kapris falan çekemem.
Bir de haksız olsam uzatmazdım cidden ama bence benim haklı olduğum bir konuydu.

Küs kalmak çözüm degil ki,
Zaman kaybı,zorla yapılmamalı bişeyler,içten gelmeli,
Sevmek sevilmek,iyi geçinmeyi her iki tarafta istemeli ve yerine göre diyebilmeli,tamam problem var ama nasıl çözeriz

Bende yazacakdım ev halimizi ama sen aynı bizi anlatmışsın her durumda

Ruh halini anlıyorum. Olumsuz da olsa bi tepki bekliyorsun ondan. Yemek yapmamani umursayacagini sanmiyorum. Eli var sonucta kendi yapar yemeğini utusunu. Yemek yap noolur diye de gelmez. Yatak ayırmak gereksiz. Her gece sevismiyosaniz onu da sallamaz bir de gittigin yataga ertesi gün tıpış tıpış cagrilmadan donmek var.

Büyüklügü ele al ve gururunu bir kenara bırak,
Güzel bir sofra hazırla ve de ki bak aşkım böyle ikimizde üzülüyoruz sadece,hiçbirimiz mükemmel degiliz fakat ben şahsen küs kalmak istemiyorum artık,yani tatlı dilli ol.
Ezdirme tabi kendini ama gurunu yerine göre yap,ve eger eşin kiymetini biliyorsa senin bu degişiminin ayak uydururur sana...unutma ki emek ister,tabi ki karşılıklı

Benim gidecek yerim yok burada.
Ona dedim rica ediyorum eve gelme, annene git diye.
Gitmem ben evime gelirim dedi.
Gitmiyor.

Aynen rutin işlerimi devam ettiriyorum ama sadece kalkıp kahvaltı yapsın diye bir iki şey çıkarırdım önüne
şimdi uykumdan hiç kalkmıyorum o var. Yiyor ve kapıyı çekip gidiyor.
Eminim içinden ona bile laf ediyordur bencil.

Bugune kadar esıme hıc küsmedım

Allah küstürmesin :)

Bizden bir b.k olmaz canım daha işveli hatunlardan kopya çeksen daha sağlıklı olur
Muhtemelen bir kavga çıkarcam istemiyorum seni diye.
Oradan ya ben de istemiyorum lan yeter artık diyecek ya da her zaman ki gibi kavga ardından gel küsmeyelim
yakışmıyor bize bıdı bıdısı yapacak.

Küs kalmak çözüm degil ki,
Zaman kaybı,zorla yapılmamalı bişeyler,içten gelmeli,
Sevmek sevilmek,iyi geçinmeyi her iki tarafta istemeli ve yerine göre diyebilmeli,tamam problem var ama nasıl çözeriz

Çözemiyoruz :)
Sanırım ikimiz de birbirimizden yorulduk.

Öküz öküzdür demeyin bunların az yontulabilir olanları da var
Öyle yemek hazır ütü tamam küslük olmaz bence yapıyorsan bişey hakkını vereceksin.
Gerçi yatak ayırmak bize göre de değil.Ben başka yerde uyuyamam küs olduğum için ona "sen git başka yerde yat" diyecek kadar bile konuşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…