Eşinizle küsken..

Olay dahada buyur. Kendinizden sogutursunuz. Arkadasiniz oyle yapiyordur esinin huyu farklidir. Her erkek ayni tepkiyi verecek degil sonucta. Asilmaz ucurumlar acmayin aranizda.

Doğru dedin kesin çağırmaz da
Ayrılmaz da bir de.
Aynı evde böyle yaşar gideriz.

Ben böyle şeyler söyleyemem en fazla sarılır ağlarım.
O da gözyaşlarımı siler sarılır, hiç konuşmayız.

Bunu da ancak kendimde küçük de olsa bir hata görüyorsam yaparım.

Ben de tabağını bitirirken yarım ağız '' Pilavvvv!!?'' diye soruyorum.
O da '' cıksssss'' diyor.
Bir de mesajla '' Gelirken ekmek al. ''
Cevap '' Baş üstüne''

Evet bunların hepsini uyguladim ilk adımı her defasında ben attım suçlu olsamda olmasamda o yüzden yine benden bekliyor yoruldum artık çocuk gibi hemen sinirlenip herşeyden şikayet edip küsüyo
artık bende görmezden geliyorum ne halin varsa gör der gibi

O barışma bana tat vermez.
Daha çok uyuz olurum o pes etmedi diye

Peki hiç onu yemeksiz, öylece bıraktın mı?
Belki bizim de bunu yapmamız gerekiyor..
Bıraktım onu da yaptım benimki onu da ters tepti bağırıp çağırdı gitti annesinde doyurdu karnını bizimki gibi evliliği olan yoktur bennce biz oturup iki medeni insan gibi konuşamıyoruz bile bağırıp çağırıyor kendini haklı çıkarıyor yemek yese ne yemesine ne ona dünyayı yese doyymaz bi bana karşı böyle acımasız gaddar duygusuz hiç bir şeyden anlamayan erkek modeli. Geri kafalı mı desem ne desem bilemiyorum herşey fuzili ona göre ben konuşmuyorum artık soru sorarsa cevap veriyorum sadece.. o laf atıyor ben çabalmam artık çok yordu beni

Valla hiçte değil ayırırım yatak yemek iş güç asla asla ilgilenmem ama kavga değil kırgınlık ve üzüntüyle yaparım ayol hissetsin bensizliğii sonra barışma süperrr... özlem güzel

Yeni evliyken sık sık küserdik.Küs kalmayı kadın erkeğe ceza vermek için çare olarak görüyor ama erkek kadar kendisi de rahatsız oluyor.Aç bırakmak,ütüsüz bırakmakla eş terbiye olmaz ki.Annemin bir sözü vardır.Soğuya soğuya kış,ısına ısına yaz gelir diye.Siz şimdi ne kadar küs kalsanız araya soğukluk girer bence.En iyi çözüm konuşmak.Geçen gün bir tanıdığım eşiyle problemini ,hislerini kağıda yazıp vermiş.Bir de öyle deneyin belki faydası olur.

Ya işte birşey ilk defa olduğunda verdiğimiz tepki çok önemli.Biz de yeni evliyken 20 gün kadar küstük.O en uzun küslüğümüzdü.Şimdi küssem bile hiç uzatmaz hemen yılışmaya başlar.Ölsem ilk adımı atmam ben zaten kavga ermişsek kesin haklıyımdır

Bende uzun süre küs kalamam .
3 yıllık evliyim sadece bir kere çok şiddetli bir kavgamız oldu . Onun dışında hep "o öfkeliyse sen sus" düsturunu rehber edindik
O şiddetli kavgamızda da yemek hazırladım ve gelmedi, sonra bende yiyemedim o gelmediği için yanına gidip konuştuk , halledemedik ama ikimizde çok üzüldük . Sonra zamanla unuttuk

Ayni senin gibiyim.
Ve evliligim 7. Yilina girince ancak esimden istedigim degeri gormeye basladim.
Gerci bunda 3 ay once bir gun senden mutlaka bosanacagim temali konusmamin etkisi var mi bilemiyorum.

Şimdi şöyle bir şey var ki, eşiniz küstüğünüz için çalışıp kazandığı parayı eci giderlerine harcamayı kesiyor mu? O çalışıyor siz evdeyseniz ve elinizden geliyorsa yemeği yapmanız gerekiyor bence. Sofra kurmazsınız, gider kendisi alır yemeğini, orası sizin bileceğiniz iş. Ama evlilik ve birlikte yaşamanın devamında getirdiği sorumlulukların mümkün derece aksatılmaması gerektiğine inanıyorum.

Yemekte yapıyorum, çay da içiyoruz ,siyaset bile konuşuyoruz sanırım bizde sorun var düşününce böyle küsmekte olmaz bilemedim şimdi :)

Önceden hem çok tartışır
Hemde çok küserdim
Ama bilmiyorum Son zamanlarda
Hep bu dünyanın fanı olduğunu
Eşimin degerli ve iyi bir insan olduğunu ve bana gerçekten kıymet verdiğini düşündüğüm için
On dakika sonra neye kavga ettiğimi bile unutuyorum vallâ
Bide böyle küs olduğum zamanlarda kendi kendimi yer dururum hep
O yüzden kendimi mutsuz etmeye hiç gerek yok

Evlilik gerçekten keskin bıçak.
Atılan her adım geri dönüşü olmayan bir yola girebilir.
Ayrılık niyeti yoksa daha dikkatli olmalı bence insanlar.
Gerçekten 3 günlük dünya, sevdiğin adamdan mahrum kalıp gurur yapmaya değmiyor.

Ay çok tatlı geldi hatalıyken ağlıyor musunuz? Yerimm:))

Fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir. Yemek yemezse aç kalırsa kıyamam derseniz kıymet görmezsiniz. Kendinize kıymet verin. Yapamam deyin. Bakın nasıl kıymetli olunuyor. Ben öyle yapıyorum.

bu senin kakaterinle ilgili bisey bide aliskanlik fln
10 yilda bir kere arkadasin gibi kustum ayri yatmadim ama o isten gelmeden once uyudum,o eve gelince gittim ne yemek ne sofra yuzmu bile gormedi 5 gun boyunca,is saatleri biraz degisik o godecehgi saatde eve geliyorudm çocuklar için

normalde yemek yaparim ayri da yatmam bir iki denedim ,içim rahat etmedi
sanki ayri yaatrsam hersey tepe taklak oalcvak gibi geliyor
ben ayri yatincada oh sabaha kadr genis genis yattim diyor ben daha çok sinir oluyorum

İletişim kurmaya çalışırım gerek hareket çekerek gerek tatlı dille. Küs kalamam uzun süre. Konuşur çözer rahatlarım yoksa uyku uyuyamam eşime sarılamıyorsam o yatak bana dar gelir yalnızlık ağır konuşur. Eş demek hayat demek, aynı duyguları paylaşmaya çalışın bi bakalım.

haa bide ilk evlendigimizde esim kusunce ayri yatardi sofraya kuserdi yani yemegi yemezdi
bende onu ikna etmeye çalisirdim kiyamazdimm
zmanla anladim pasa gonlu keyfi bilir :)
ben bunu anlayip ona gore davrandigimdan beri adam kusme isini birakdi :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…