- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Olay dahada buyur. Kendinizden sogutursunuz. Arkadasiniz oyle yapiyordur esinin huyu farklidir. Her erkek ayni tepkiyi verecek degil sonucta. Asilmaz ucurumlar acmayin aranizda.Bu arada ufak bir küslükten bahsetmiyorum.
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..
Doğru dedin kesin çağırmaz daRuh halini anlıyorum. Olumsuz da olsa bi tepki bekliyorsun ondan. Yemek yapmamani umursayacagini sanmiyorum. Eli var sonucta kendi yapar yemeğini utusunu. Yemek yap noolur diye de gelmez. Yatak ayırmak gereksiz. Her gece sevismiyosaniz onu da sallamazbir de gittigin yataga ertesi gün tıpış tıpış cagrilmadan donmek var.
Büyüklügü ele al ve gururunu bir kenara bırak,
Güzel bir sofra hazırla ve de ki bak aşkım böyle ikimizde üzülüyoruz sadece,hiçbirimiz mükemmel degiliz fakat ben şahsen küs kalmak istemiyorum artık,yani tatlı dilli ol.
Ezdirme tabi kendini ama gurunu yerine göre yap,ve eger eşin kiymetini biliyorsa senin bu degişiminin ayak uydururur sana...unutma ki emek ister,tabi ki karşılıklı
Öküz öküzdür demeyin bunların az yontulabilir olanları da var
Öyle yemek hazır ütü tamam küslük olmaz bence yapıyorsan bişey hakkını vereceksin.
Gerçi yatak ayırmak bize göre de değil.Ben başka yerde uyuyamam küs olduğum için ona "sen git başka yerde yat" diyecek kadar bile konuşmam
Evet bunların hepsini uyguladim ilk adımı her defasında ben attım suçlu olsamda olmasamda o yüzden yine benden bekliyor yoruldum artık çocuk gibi hemen sinirlenip herşeyden şikayet edip küsüyoBüyüklügü ele al ve gururunu bir kenara bırak,
Güzel bir sofra hazırla ve de ki bak aşkım böyle ikimizde üzülüyoruz sadece,hiçbirimiz mükemmel degiliz fakat ben şahsen küs kalmak istemiyorum artık,yani tatlı dilli ol.
Ezdirme tabi kendini ama gurunu yerine göre yap,ve eger eşin kiymetini biliyorsa senin bu degişiminin ayak uydururur sana...unutma ki emek ister,tabi ki karşılıklı
Bıraktım onu da yaptım benimki onu da ters tepti bağırıp çağırdı gitti annesinde doyurdu karnını bizimki gibi evliliği olan yoktur bennce biz oturup iki medeni insan gibi konuşamıyoruz bile bağırıp çağırıyor kendini haklı çıkarıyor yemek yese ne yemesine ne ona dünyayı yese doyymaz bi bana karşı böyle acımasız gaddar duygusuz hiç bir şeyden anlamayan erkek modeli. Geri kafalı mı desem ne desem bilemiyorum herşey fuzili ona göre ben konuşmuyorum artık soru sorarsa cevap veriyorum sadece.. o laf atıyor ben çabalmam artık çok yordu beniO barışma bana tat vermez.
Daha çok uyuz olurum o pes etmedi diye
Peki hiç onu yemeksiz, öylece bıraktın mı?
Belki bizim de bunu yapmamız gerekiyor..
Ya işte birşey ilk defa olduğunda verdiğimiz tepki çok önemli.Biz de yeni evliyken 20 gün kadar küstük.O en uzun küslüğümüzdü.Şimdi küssem bile hiç uzatmaz hemen yılışmaya başlar.Ölsem ilk adımı atmam ben zaten kavga ermişsek kesin haklıyımdırEvet bunların hepsini uyguladim ilk adımı her defasında ben attım suçlu olsamda olmasamda o yüzden yine benden bekliyor yoruldum artık çocuk gibi hemen sinirlenip herşeyden şikayet edip küsüyo
artık bende görmezden geliyorum ne halin varsa gör der gibi
Ay çok tatlı geldi hatalıyken ağlıyor musunuz? Yerimm:))Doğru dedin kesin çağırmaz da
Ayrılmaz da bir de.
Aynı evde böyle yaşar gideriz.
Ben böyle şeyler söyleyemem en fazla sarılır ağlarım.
O da gözyaşlarımı siler sarılır, hiç konuşmayız.
Bunu da ancak kendimde küçük de olsa bir hata görüyorsam yaparım.
İletişim kurmaya çalışırım gerek hareket çekerek gerek tatlı dille. Küs kalamam uzun süre. Konuşur çözer rahatlarım yoksa uyku uyuyamam eşime sarılamıyorsam o yatak bana dar gelir yalnızlık ağır konuşur. Eş demek hayat demek, aynı duyguları paylaşmaya çalışın bi bakalım.Bu arada ufak bir küslükten bahsetmiyorum.
Üst üste bir şeylerin birikmesi sonucu büyük bir kavga sonrası günlerce küs kalış düşünün..
Küsken yine de yemek yapıp, ona sofra hazırlar mısınız?
Onunla birlikte yemek yer misiniz mesela?
Ben bir yerde hata yapıyorum sanırım.
Onu anlamak için soruyorum.
Bugüne dek ne kadar uzun küs kalsak da yemek yaptım, sofrasını hazırlamaya gayret ettim.
Uykumdan kalkmam ama uyanıksam yaparım yani.
Ütüsü, çamaşırı aynen devam.
Ayrı yatcam sonunda o olacak desem de yatak ayırmayı evliliğin sonu olarak gördüğümden sanırım.
Bir kaç kez teşebbüs etsem de beceremedim o işi.
Bir arkadaşım küsken hiç bir işe el sürmezdi, hatta ramazan vakti adamın aç kalmasına bile razı oluyordu.
Bir kap yemek bile yapmıyordu, ayrı uyuyordu vs..
Ama barışken aşkım bebeğim, kocasını bir sever ki ben heralde hiç aşık değilim diye düşünürsünüz :)
Neyse normal şartlarda kıymeti bilinen bir kadındır maşallah.
Acaba diyorum ben de mi kıymalıyım?
Şeytan diyor artık sen de öyle ol, ayır yatağı da, bir kap yemek de yapma zıkkım yesin.
Eğer böyle yola gelecekse yapayım yetti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?