Eşinizle/Sevgilinizle Tartıştğınızda...

Sinirden o an bişey düşünemiyorum.. dominant rol oynadıgım icindir ki alttan alma huyumda yok..
sinirim geçince ve aşkımda da biraz burukluk hissedince üzülüorum da naptım ben diye.. alttan alsaydın az diye kızııyorum kendime..
tüm sorun empati kurabilmekte bence..

biz yüzyüzeyken ben hemen ağlıyorum hem de hiç olmıcak kelimelerden hiç olmıcak anlamlar çıkarmakta üstüme yoktur,küçücük şeylere ağlıyorum. senağlama sevgilim de haklı da olsa haksız da olsa hemen oyy kıyamam der sarılır barışırız. :asigim:
telefondaki bazen uzayabiliyo :1no2: ben önce çok sinirlerim bir sürü şey söylerim ama hakaret anlamında değil içimi dökerim yani.. a.s sevgilim daha çok barışmaya yönelik konuşur empati kuralım biraz aşkım sen şurda haklısın, ben de burda, en iyisi şöyle yapmak falan der. onun sakinliğine hayranım boshayallersmile
sonra da birden susarım biraz da susarak devam eder tartışmamız, beni konuşturmaya çalışır,aramızdaki iletişim koparsa barışmamız gecikir,sen dök içindekileri der gönlümü almaya çalışır..o akşam en geç uyuyana kadar barışırız boshayallersmile küs uyuyamayız :asigim: üff ama bazen o kadar nazlanıyorum ki beni ben bile çekemiyorum yanii kaydirigubbakcemile3

ıkımızde çok asabi oluyoruzzz.. hatta 2gun kadar rahat da konusmayız.. bir defada ben yatagı ayırmak istedım ama gelıp aldı benı kıucagına yatak odasına donus yaptık.en azından sarılarak uyuduk..savas yerıne barıs vardı..

Sinirlerimin Yatışması Uzun Sürer...

O Yüzden Genelde Hatayı Anlayıp Gelen Taraftır Zat-ı Muhterem!! sempatiksalakcinni

ıkımızde çok asabi oluyoruzzz.. hatta 2gun kadar rahat da konusmayız.. bir defada ben yatagı ayırmak istedım ama gelıp aldı benı kıucagına yatak odasına donus yaptık.en azından sarılarak uyuduk..savas yerıne barıs vardı..
ben yatak ayırma olayını doğru bulmuyorum canımm
aynı yatakta yatarız ama ben konusmam arkamı döner yatarım
küs kalmamada önemli etken aynı yatakta yatmak dıe düşünüyorum ben

valla haklisin bende sirf benimki öyle sanirdim

olumunekankayizsmile

bende çok üzülüyorum .. haklı da olsam bi süre sonra sinirim geçiyor, üzülmeye başlıyorum daha sakin olamaz mıydım diye.. seviyorum diye mi bilmiyorum.. ona kızgınlıklarım saman alevi gibi bile değil... kızgınken bile içimde bişey acıyor.. keşke hiç etmesek :kahve:

biz genelde dahada uzamasın diye o sinirle birbirimizden uzaklaşırız..zaten benim sinirim bozulunca ağlamaya başlarım:sinifsinif: sinirlerimiz yatışınca ise hata kimdeyse o arar ve hemen yelkenler foraŞeniz

Biz...Bazen o kadar ufak tefek şeylerden başlayan tartışmalar benim herşeyi ıncık cıncık deşmemden dolayı öyle büyüyor ki sonra o sübhaneke gibi adam da oluyor padişah fermanı:)Tabii bu sefer tartışmanın sebebi unutuluyor arada geçen diğer sözlerden dolayı.

Sonuç:Ben hep çıldıran ve ağlayan taraf olurum.Ne olursa olsun (genelde sırf beni susturmak için) hep eşim tamam özür dilerim der.Haa biter mi bu şekilde o benim psikolojime bağlı biraz...

Ve her tartışmanın ertesinde yorgun bedenim ve bitik beynime baktığımda aman ya diyorum değer miydi?
(istisna ve çok haklı olduğum durumlar hariç elbet)

sevdicegim çok sinirlidir olmadık birşeye hemen sinirlenır onu sakınleştırmeye çalışırken nıye sakınleşmiyo dıye bu sefer ben sınırlenmeye başlıyorum sırnaşık şeysırnaşık şey
tartıştıgımız veya kavga ettıgımız zamanlarda ne kadar sınırlı olursam olayım söyliyecegım kelimeyı düşünür oyle konuşurum çok şukur ki bu yuzden yerı geldıgınde ne zaman sana kötü söz soyledıgımı yada kalbını kırıcak birşey soyledım de bana bunları dıyorsun deyince yelkenlerı suya indırıyor hemen ben bı 2-3-4 saat konuşmuyorum sonra hatasını anlasın düşünsun biraz diye..
ben haksız oldugum durumlarda ise çok çabuk farkına varıp araya fazla uzaklık girmeden gönlunu alabılıyorum:nazar:

Back
X