yorumlaı okuyorumda gerçekten biz kadınlar aynıyız :)
bende eşimle tartışırken gözyaşım mutlaka eşlik eder.bazen sinirden,bazende üzüntüden.
eşimde beni çok üzdüğünü anlar ve gelip gönlümü alır.böylece barışırız
ama bazende hemen gelmez,aynı evde 2-3 gün birbirimize tavır koyarız.sonra barışırız ama böyle geçen günlerden nefret ediyorum.hayat berbat geliyor öyle anlarda.
o yüzden son zamanlarda uzatmamaya çalışıyoruz.allahım sevenlerin arasına hep güzellik koysun,hiç kimse sevdiğiyle mutsuzluk yaşamasın inşallah.
şöyle yürekten bir amiiinn diyeyim.....bazen sinirden ağlarım tavrımı tepkimi gösteremedim diye ağlarım yada onun bu davranışlarına anlam veremeyip kızar ağlarım ve tabiki çok incindiğimde ağlarım genelleme yapmıyım ama erkeklerin çoğu düşünmeden konuşurlar esip gürleyip susarlar yani kendilerini sevdiği insan yerine koymak gibi ince düşünceye sahip değiller ağlayıncada amma sulu gözlüsün hık desek ağlıyosun diyolar halbuki akan her damlamızda bi burukluk vardır ama anlayana tabi...
aman aman nazar değmesin evliliğinize tartışmalarınız hep kısa sürsün böyle inşallah... uzun süreli kırgınlıklar bazen ilişkiyi yıpratabiliyo