Eşinizle/Sevgilinizle Tartıştğınızda...

yorumlaı okuyorumda gerçekten biz kadınlar aynıyız :)
bende eşimle tartışırken gözyaşım mutlaka eşlik eder.bazen sinirden,bazende üzüntüden.
eşimde beni çok üzdüğünü anlar ve gelip gönlümü alır.böylece barışırız
ama bazende hemen gelmez,aynı evde 2-3 gün birbirimize tavır koyarız.sonra barışırız ama böyle geçen günlerden nefret ediyorum.hayat berbat geliyor öyle anlarda.
o yüzden son zamanlarda uzatmamaya çalışıyoruz.allahım sevenlerin arasına hep güzellik koysun,hiç kimse sevdiğiyle mutsuzluk yaşamasın inşallah.

şöyle yürekten bir amiiinn diyeyim.....bazen sinirden ağlarım tavrımı tepkimi gösteremedim diye ağlarım yada onun bu davranışlarına anlam veremeyip kızar ağlarım ve tabiki çok incindiğimde ağlarım genelleme yapmıyım ama erkeklerin çoğu düşünmeden konuşurlar esip gürleyip susarlar yani kendilerini sevdiği insan yerine koymak gibi ince düşünceye sahip değiller ağlayıncada amma sulu gözlüsün hık desek ağlıyosun diyolar halbuki akan her damlamızda bi burukluk vardır ama anlayana tabi...

aman aman nazar değmesin evliliğinize tartışmalarınız hep kısa sürsün böyle inşallah... uzun süreli kırgınlıklar bazen ilişkiyi yıpratabiliyo

o çok sinirli ben cok sinirlyim aynı zamanda ben cokda suluugözüm.vala biz resmen birbirimizi yiyoruz bi kavga ettikmi.haksızken kendini savundugu zaman cıldırıyorum resmen .kendime söylediklerime davranıslarıma mukayyet olamıyorum.ama hatasını anlayıp askım özür dilerim derse yada gönlümü alma yoluna basvurursa hiç uzatmam.opuyorumnanaktan

şöyle yürekten bir amiiinn diyeyim.....bazen sinirden ağlarım tavrımı tepkimi gösteremedim diye ağlarım yada onun bu davranışlarına anlam veremeyip kızar ağlarım ve tabiki çok incindiğimde ağlarım genelleme yapmıyım ama erkeklerin çoğu düşünmeden konuşurlar esip gürleyip susarlar yani kendilerini sevdiği insan yerine koymak gibi ince düşünceye sahip değiller ağlayıncada amma sulu gözlüsün hık desek ağlıyosun diyolar halbuki akan her damlamızda bi burukluk vardır ama anlayana tabi...

aman aman nazar değmesin evliliğinize tartışmalarınız hep kısa sürsün böyle inşallah... uzun süreli kırgınlıklar bazen ilişkiyi yıpratabiliyo

amiinnnn,çok teşekür ederim.

biz eşimle bir buçuk aydır küsüz,bu sefer oda inat ediyor barışmamak için bende çünkü ben sonuna kadar haklıyım hep sorunumuzu çözmeden barıştık bu sefer sorunu çözmekte kararlıyım buda eşimin hatalarını kabul etmesiyle olacak inşallah

biz eşimle bir buçuk aydır küsüz,bu sefer oda inat ediyor barışmamak için bende çünkü ben sonuna kadar haklıyım hep sorunumuzu çözmeden barıştık bu sefer sorunu çözmekte kararlıyım buda eşimin hatalarını kabul etmesiyle olacak inşallah

canım düzelir inşallah aranız
halledersiiz sorunlarınızı
aynı evin içinde küs durmak çok üzücü ve sinir bozucu

hemde nasıl insanın beyni iki kat daha fazla mesai yapıyor maalesef...!!!!

haklısın canım
bazen sorunları görmezlikten gelmek yerine üzerine gitmek daha iyi oluyor
biraz can acıtır ama sorun hallolur sanıyorum

canım örnek veriyim benimki altın-döviz-borsa olaylarıyla ilgili bir soru sormuştu,cevabımı kabullenmemişti hayır öyle olmaması gerek sen yanlış biliyorsun demişti ve kavga etmiştik,üstelik ben finans bölümü okuyorum ben bilmiycemde kim bilcek,bende ogünden beri matematikle ilgili her sorusuna ''bilmemki..'' diyorum,en basitinden ''aşkım 2 küçük meyva suyumu alalım bir büyük meyva suyumu hangisi karlı?'' diyor,''bilmem al bişey'' diyorum,

birçok kez bilgime güvenmediği için zarar etti yada hata yaptı,artık ağzımdan azcık laf alsa hemen uyguluyor.

demem o ki ona cahil aptal numarası yapıyorum,birşey diyorsa evet haklısın kusura bakma ben hata yaptım diyorum,ama kendi bildiğimi okuyorum.bu numaramı yaptığım için o artık kendini salak hissediyor.artık tartışmaya bile gerek görmüyorum

canım örnek veriyim benimki altın-döviz-borsa olaylarıyla ilgili bir soru sormuştu,cevabımı kabullenmemişti hayır öyle olmaması gerek sen yanlış biliyorsun demişti ve kavga etmiştik,üstelik ben finans bölümü okuyorum ben bilmiycemde kim bilcek,bende ogünden beri matematikle ilgili her sorusuna ''bilmemki..'' diyorum,en basitinden ''aşkım 2 küçük meyva suyumu alalım bir büyük meyva suyumu hangisi karlı?'' diyor,''bilmem al bişey'' diyorum,

birçok kez bilgime güvenmediği için zarar etti yada hata yaptı,artık ağzımdan azcık laf alsa hemen uyguluyor.

demem o ki ona cahil aptal numarası yapıyorum,birşey diyorsa evet haklısın kusura bakma ben hata yaptım diyorum,ama kendi bildiğimi okuyorum.bu numaramı yaptığım için o artık kendini salak hissediyor.artık tartışmaya bile gerek görmüyorum

evet çözmüşsün sende olayı cicim ya
bende şöyle anlatayım ozaman
ben işim geregi kayserideki sokakları caddeleri isimleriyle kestirmeleriyle gayet iyi bilirim
ilk zamanlar soylerdim ordan gitmez kendi bildigini okurdu
yada kızardı yolu uzattık falan diye
sonra bende o soruyor bende bilmiyorum diyorum
soruyo bilmiyorum diyorum
ama anladı sonra hatasını

ben işim geregi kayserideki sokakları caddeleri isimleriyle kestirmeleriyle gayet iyi bilirim

aynenn öyle canım.sinirden yaptım ama iyide oldu artık söylediklerime çok güveniyor,seninkide farketmiştir benzin masrafı zaman kaybı falan aklı başına gelmştir,

mesela bizim şöyle diyaloglarımız oluyor bazen

o:altınmı alıyım euro mu aşkım
ben:bilmem
o:birini almak zorunda olsan hngisini alırsın
ben:ya niye almak zorunda oliyim allah allahhh:oklava:
o:ya ben ölüm döşeğindeyim tedavi parası lazım yatırım olarak hangisini kullanırdın?
ben:altın...aklinialirimsmile
o:hehh süper bencede aşkımalkisalkisalkis
ben:yok yookk..euro..sempatiksalakcinni
o:hmm..altın piyasası durdu..evet euro olabilirCADIARZU
ben:nayırrr...vazgeçtim tl'ye yatırım yap-tatlicadiarzu-
o:ya..hmm...alla alla.. :bbo:

kaydirigubbakcemile3

benim eşim hatasını asla kabul etmeyenlerden maalesef kaya gibi serttir ne yaparsam yapıyım bir arpa boyu yol alamadım ondört senedir ama azimliyim ya olacak ya olacak hayırlısı olur inşallah:roflol:

Evet tartışma her konu da olabiliyor,ama hatasını erkekler anlamıyorlar ve kesinlikle benim eşimi örnek vereyim asla ve asla özür dilemez ızdıraptır onun için özür dilemek örneğin dün akşam yemek yedik dışarıda ve sonra ortak bir arkadaşımıza çay içmeye geçtik muhabbetn biraz geç kalkmak zorunda kalktık yani saat 22.30 falan aslına bakarsanız çok geç değil çıktık eve gitmek için yola ve tantana başladı neymiş efendim pazar günü erken evde olmalıymışız işimzi gücümüz olurmuş ve bbiz ayda yılda bir dışarı çıkarız benim eşim tam bir evcimen ve pazar o izinli olur ve genelde ben çalışırım gündüzleri yani o dinlenmiş oluyor yorgun olan benim işte saat geçti falan filan derken gece saat 23.00 te beni sokakta tek başıma bıraktı çekti gitti eve artık bir yerde insanın zoruna gidiyor ve inanaın daha 5 aylık evliyiz bende arkasından eve gittim bir erkek bunu yapar mı gece yarısı eşini bırakıp yollarda tartışma oluyor ama düşününce bu tür şeyler insanın duygularını zayıflatıyor kendi memleketim olmasa gece yarısı sokaklarda delirirsin ama kendi memleketimdeyim şükür hiç olmadı taksiye atlar eve giderim ama zede almaktan çok yoruldum...

Tartışma da o hatalıysa, hatasını kısa sürede anlar, gönlümü almaya çalışır.
Ben hatalıysam, biraz inat yaparım sonra kendimi affediririm.
Dengeyi bulmak cok güzel ya ...
:asigim: :1hug:

bende hemen konuyu kapatırım eşimde susmayı sever böyle durumlarda..tartışmayı esprili bi kavgaya dönüştürürüz ve öpüşür koklaşırız..sorun morun kalmaaazzz....

Sonuçta barışılıyor ama erkeklerin hep üste çıkma hevesleri var
haksızda olsalar bayılıyorlar kendilerini haklı göstermeye

cnm boyle deme her erkek bir değil benim erkek arkadaşıma ben kök söktürüyorum resmen,ama eger bır kavga edıyorsak ozellıklede bu telefonda ise o telefonu ben tamam diyene kadar gönlümü almadan kapatmıyor,gerekirse saatlerce beni sakince ikna edebilir,yüzyüzeykende zaten kavga çıkmıyor..

benim eşim hatasını asla kabul etmeyenlerden maalesef kaya gibi serttir ne yaparsam yapıyım bir arpa boyu yol alamadım ondört senedir ama azimliyim ya olacak ya olacak hayırlısı olur inşallah:roflol:
ay vallahamııı -tatlicadiarzu-
bir arkadasım var 10 yıllık evli
eşi kirli çamaşırlarını kirli spetine atmıyormuş evlendiklerinden beri
diyorki 10 yılda ancak sepetin kapağına kadar getirebildim
bir 10 yılda herhalde içine koydurabilirim diyordu

cnm boyle deme her erkek bir değil benim erkek arkadaşıma ben kök söktürüyorum resmen,ama eger bır kavga edıyorsak ozellıklede bu telefonda ise o telefonu ben tamam diyene kadar gönlümü almadan kapatmıyor,gerekirse saatlerce beni sakince ikna edebilir,yüzyüzeykende zaten kavga çıkmıyor..

tabi olabilir canım
birde ayrıysanız zaten telde kavga etmek hoş olmuyor
e o kadar gorusemedikten sonrada yuzyuze gelince kavga olması hoş değil
bizde evlenmeden once 1 bucuk yıl kadar ayrıydık
dediğin gibi bende naz kapris
o hep alttan alır gonlumu alırdı haklı bile olsa
takiiii nişanlanıp biraraya gelene kadar
kaydirigubbakcemile3

biz ikimizde inatçı keçiyiz o yüzden kimin haklı olduğuda önemli olmuyor iş inada biniyor.bi kaç gün küs kalıyoruz sonra o hiç bişey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor.ben haklıysam hiç geri adım atmıyorum ama haksızsam hemen özür dileyip gönlünü alırım:asigim:

biz tartıştığımızda o haksızda olsa haklı olmaya çalışıyo bende
sinir oluyorum haksızken bile kabullenemiyosn
bide çok çabuk sinirlenen biri hemen parlıyo
bende ona benzedim bende sinirleniyorum hemen
bide çok kırıcı oluyo ben haksızsam tamam haklısın diyorum
bazen oda diyo çok nadir
ben ağlayıncada neden ağladın diye saçma sapan bi soru soruyo
bende keyfimden ağlıyorum yaa neden ağlayayım
sinir oluyorum bu soruya ağlatıyosun bide soruyosun
ona normal geliyo bide uzatırda uzatır böle konuyu saptırır hep olmadık yerlere çeker
haklı çıkmak için ama ben artık takmıyorum çok yatağa yatınca bana sarılıyo çok kırmışsa beni hemen yanaşmıyorum o zaman anlıyo hatasını özürünüde diliyo
off böle karman çorman bir durum işte

benim eşimle tartışmak zevkli değil..
bağırdığınla kalıyorsun..
küsmeye çalışsam tek taraflı küslük sayılmaz diyor onuda yaptırmıyor..
yani tartışma tartışmada kalıyor ve anında bitiyor..
surat yapmayı zaten hiiiç beceremiyorum..hemen unutuyorum gülüyorum..

Back
X