eşinizle yada ailesiyle olan sorununuzu kendi ailenize söyler misiniz?

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
30
herkese günaydın,
merhaba kızlar.
sadece merak ettiğim birşey var, eşinizle olan sorunlarınızı kavga vs. ve de size söylediği ağır lafları, yada ailesiyle olan kv kp vs sıkıntılarınızı söyler misiniz? hiç ailenize anlattığınız aile meseleniz oldu mu? çok teşekkür ederim yorumlariniz için.

Eşimle olan sorunlarımdan asla bahsetmem gerek Yok. Ailesiyle olan sorunlarımı en ince noktasına kadar es geçmem anlatırım. Çünkü benim ailemde her zaman aman kızım eşinin hatrına kızım iyi ol kızım saygılı sevgili ol kızım zihniyeti temel. O yüzden beni saygısız bulmalarındansa onları tanısınlar istiyorum

Ben olsam eşimle olan sıkıntılarımı söylemem.
Çünkü iki öpücük bi sarılmayla unutulacak bir mevzuyu ben unutsam da ailem unutmaz.
Ama kv kp ile olanları anlatırım fikir danışırım hatta.
Eş ile ilgili ancak evlilik sarsıntıya uğradıysa bitirmeyi kafaya koyduysam anlatırım.

elbette. teşekkür ederim yorum için

boşanma aşamasına gelmiştik eşimi değil de kv olan sıkıntı mi daha çok dile getirmiştim. ailem çok üzülmüştü özellikle babam. sonra barıştık kv. ama ailem unutmuş değil. hala arar sorarlar kızım bir sıkıntı var mı diye:)

aynı durum bende de var :) aman kızım esin var aman kızım onun hatrına vs vs :) ezdirme kendini asla diyorlar ama altta da kalma diyorlar :)

Değil aileme en yakın sırdaşıma bile anlatmam
Eşimle ya da ailesi ile bir sorunum varsa beni ilgilendirir
Kendim çözerim ya da çözmem ama kimseyle paylaşmam ve akıl da istemem

Yok kımseye anlatmam, anlatılmasında zaten madem buyuk bir sorun yok boşanma derecesinde, bosuna anlatıp aynı derde ortak etmem. Zaten gurbetteyim ben anlatana kadar olay sogumuş oluyor cok darlanırsam ablalarım ile konusurum ama.

ben kız kardeşimle :)

ciddi mesele değilse anlatmam. anlatmasından da çok rahatsız olurum. Sonuçta iki yetişkin insaniz çocuk değiliz artık. Ayrıca yıllarca anamız babamız bizi büyütmüş ne gerek var bir de belki de 2 gün sonra unutacağım kendi sorunlarımla üzmeye...

Eşimle olan sorunumu kimseye anlatmam geçip gidecektir Eninde sonunda kimseye belli de etmem. Eşimin ailesi ile ilgili bir durum yaşamadım şükür ufak tefek elbette oluyor ama göz ardı edip arkaya atıyorum gülüp geçiyorum bunu da aileme yansıtmam asla annem ve babam bu sefer kv ve kp karşı kin tutarlar böyle olsun iki ailenin arası bozulsun istemem. Benim ailemin de illa ki ufak da olsa eşime karşı hataları yanlışları olmuştur bana bile belli etmez :)

Aile içinde olan aile de kalır. Siz söylemeyin kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…