elbette. teşekkür ederim yorum içinAile icinde olan aile içinde kalmalı. Siz eşinizle bir ailesiniz herşeyi yaşayabilirsiniz ama aşılamayacak boyuta gelmediyse başkalarına yansıtmamalısınız.
Yarın öbür gün siz unutursunuz ama aileniz unutmaz.
boşanma aşamasına gelmiştik eşimi değil de kv olan sıkıntı mi daha çok dile getirmiştim. ailem çok üzülmüştü özellikle babam. sonra barıştık kv. ama ailem unutmuş değil. hala arar sorarlar kızım bir sıkıntı var mı diye:)Ben olsam eşimle olan sıkıntılarımı söylemem.
Çünkü iki öpücük bi sarılmayla unutulacak bir mevzuyu ben unutsam da ailem unutmaz.
Ama kv kp ile olanları anlatırım fikir danışırım hatta.
Eş ile ilgili ancak evlilik sarsıntıya uğradıysa bitirmeyi kafaya koyduysam anlatırım.
aynı durum bende de var :) aman kızım esin var aman kızım onun hatrına vs vs :) ezdirme kendini asla diyorlar ama altta da kalma diyorlar :)Eşimle olan sorunlarımdan asla bahsetmem gerek Yok. Ailesiyle olan sorunlarımı en ince noktasına kadar es geçmem anlatırım. Çünkü benim ailemde her zaman aman kızım eşinin hatrına kızım iyi ol kızım saygılı sevgili ol kızım zihniyeti temel. O yüzden beni saygısız bulmalarındansa onları tanısınlar istiyorum
burda sadece soru sordum neden beni atıyorsunuz ortayaSiz anlatın hanımefendi. Belki aileniz aklıselim davranır da çeker çıkarır sizi bu hayattan.
Burası anket,analiz değil de bir derdim var köşesi. Bu konuda dertli olduğunuzu varsayarak yorumda bulundum.burda sadece soru sordum neden beni atıyorsunuz ortaya
teşekkür ederim en guzel düşüncelerden biri :)Hayır asla
Kol kırılır yen icinde kalır
Ben kocamı affederim ama ailem affetmez
peki, teşekkür ederim.Burası anket,analiz değil de bir derdim var köşesi. Bu konuda dertli olduğunuzu varsayarak yorumda bulundum.
Tabi arkadaslarında dedigi gibi iş artık bitme noktasına geldiyse o zaman anlatman gerekirteşekkür ederim en guzel düşüncelerden biri :)
herkese günaydın,
merhaba kızlar.
sadece merak ettiğim birşey var, eşinizle olan sorunlarınızı kavga vs. ve de size söylediği ağır lafları, yada ailesiyle olan kv kp vs sıkıntılarınızı söyler misiniz? hiç ailenize anlattığınız aile meseleniz oldu mu? çok teşekkür ederim yorumlariniz için.
ben kız kardeşimle :)Yok kımseye anlatmam, anlatılmasında zaten madem buyuk bir sorun yok boşanma derecesinde, bosuna anlatıp aynı derde ortak etmem. Zaten gurbetteyim ben anlatana kadar olay sogumuş oluyorcok darlanırsam ablalarım ile konusurum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?