evet doğru söylediniz. teşekkür ederim:)Eşimle olan sorunumu kimseye anlatmam geçip gidecektir Eninde sonunda kimseye belli de etmem. Eşimin ailesi ile ilgili bir durum yaşamadım şükür ufak tefek elbette oluyor ama göz ardı edip arkaya atıyorum gülüp geçiyorum bunu da aileme yansıtmam asla annem ve babam bu sefer kv ve kp karşı kin tutarlar böyle olsun iki ailenin arası bozulsun istemem. Benim ailemin de illa ki ufak da olsa eşime karşı hataları yanlışları olmuştur bana bile belli etmez :)
Aile içinde olan aile de kalır. Siz söylemeyin kazanırsınız.
herkese günaydın,
merhaba kızlar.
sadece merak ettiğim birşey var, eşinizle olan sorunlarınızı kavga vs. ve de size söylediği ağır lafları, yada ailesiyle olan kv kp vs sıkıntılarınızı söyler misiniz? hiç ailenize anlattığınız aile meseleniz oldu mu? çok teşekkür ederim yorumlariniz için.
Eşimle alakalı olanları anlatmam çünkü barışılıyo anlatınca ailen seni hep eşinle sorunlu gibi hissedip üzülenilir ama eşimin ailesiyşe olan sorunlarımı anlatmakta çekinmemherkese günaydın,
merhaba kızlar.
sadece merak ettiğim birşey var, eşinizle olan sorunlarınızı kavga vs. ve de size söylediği ağır lafları, yada ailesiyle olan kv kp vs sıkıntılarınızı söyler misiniz? hiç ailenize anlattığınız aile meseleniz oldu mu? çok teşekkür ederim yorumlariniz için.
Çok caniimi yakmadigi sürece soylemem fakat cok agir bi durum olur ailemin mudahale etmesi gereken bi durum o zaman soylerim fakat simdiye kadar söylemedimherkese günaydın,
merhaba kızlar.
herkese günaydın,
merhaba kızlar.
her konuyu değil onları üzücek yada eşime karşı kinlenicek şeyleri anlatmıyorum. Zaten öyle konuları kimseye anlatmamaya çalışıyorum. Genellikle ufak tefek beni kıran şeyleri anlatırım. Annemde gazımı alır yollar şükür eşimin ailesiylede öyle büyük bir şey yaşamadım.herkese günaydın,
merhaba kızlar.
herkese günaydın,
merhaba kızlar.
benim annem de öyle. hep aman kızım aman kızım.eşimle ilgili asla anlatmadım anlatmam.. ama kv ile ilgili anneme anlttığım oldu. hoş ben anlatmasamda kadının tavrı konuşması hareketi falan maşallah hemen belli eder annemde babamda sıkıntılı olduğunu farkındalar zaten. babam bana hiç bişi ortada yokken bigün kızım iyiki sen çalışıyosun dedi. çalışmasaydın bu kadın seni rahat bırakmazdı dedi şok olmştmama herşeyi anlatmadım böyle çok sıkıldığım daraldığıma gelen konulardan bahsetmişimdir anneme. gam telime vurulmasın istiyorum yoksa dayanamıcak duruma gelebilirimm :) ama annem hep kızım idare et bişi deme kırma üzme bak kocan çok iyi evin ayrı he hoş de geç kocanın hatrına bişi deme. kocanıda bunaltma kırma tek çocuk yükü çok hepsi geçer die sürekli teselli eder. annemin bu kadar melek olduğunu evlenince kvyi görünce anladım annemm ah annemmm birtanee
En sevdiğim taktikEşimle olan sorunlarımdan asla bahsetmem gerek Yok. Ailesiyle olan sorunlarımı en ince noktasına kadar es geçmem anlatırım. Çünkü benim ailemde her zaman aman kızım eşinin hatrına kızım iyi ol kızım saygılı sevgili ol kızım zihniyeti temel. O yüzden beni saygısız bulmalarındansa onları tanısınlar istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?