Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

Bizde evlendiğimizden beri hep bir aradayız.Bi arkadaşıma kalmaya gitsem bidaha gitme çok üzülüyorum der.Çok nadir arkadaşlarıyla çıkar.Akşam eve geldiğinde sanki yıllardır görmüyomuş gibi karşılarım.İyikide böyleyiz.Onu verene kurban olurum ben canım eşim..İşteyken bile özlüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başlığı görünce bi an bizden bahsediyosun sandım ben eşimle evlenince erken emekliliğini istedi çok sosyal biriydi bende öyleydim birbirimizi körelttikmi naptık çocuk olanaca kadar hep birlikde gezdik bi an ayrılmadık çocuk oluncada yine birlikde 1.5 yıldır evdeyiz aynen anlatığın gibi dib dibeyiz birde bahçede bi iş yaparız birlikde kapı pencere boyarız birlikde yemek yaparken bile bi bakıyom yanımda bitmiş beni itekliyor muslukda bişiler yıkıyo tabi o arkadaşlarıyla görüşür ama genelde eve çağırıyo bende öyle yapıyorum ailelerlede öyle yapıyoruz ama senin dediğin gibi gece dışarı çıksın ben evde çay içiyim falan olmadı nedense gidiyo lastik top gibi geri geliyor uyumu yakalamak ve önce arkadaş olmak lazım sanırım aynı evde yaşamaya başlayınca belki fikrin deişir

Tamamına katılıyorum yazdıklarının.
Yeni evlendiğimizde 15 gün hep birlikteydik.
İlgiyi severim ama yalnızlıgı, sessizliği biraz daha fazla.
15 gün boyunca her yere birlikte gittik birlikte oturup birlikte kalktık.
İnanılmaz sıkılmıştım.
Eşimden değil ama bu durum bu ilgi bogmustu beni.
Annemle yada arkadaşlarımla istediğim gibi konusamıyorum telefonda mesela.
İlk haftanın duygusallıgı üzerimdeyken yalnız kalıp bi güzel aglayamadım :))

İşe gitmeye basladı biraz düzenimi oturtucam dedim 07-15 olarak ayarladı işini.
Sabah kalk paldır küldür evi topla yemek yap gelmeden hazırlan.
Kendime zaman ayramadıgım oluyodu.

Yavas yavas bu tempoya ilgiye bagısıklık kazanmıstım ki işimizi kurduk ve aksam 2 saat görebiliyorum.

Biz ortayı bulamadık sanırım ama o 2 saati diğer günlerden cok daha dolu, güzel geciriyoruz.

Eşler birbirini özlemeli.
Yanyana oturup telefonlarla yada bilgisayarla ugrasmak yerine az ama kaliteli zaman gecirmek isterim.

Sizin durumunuzda uzak ilişki etkisi var bi süre yogun ilgiyle devam eder.

Her insan biraz olsun yalnız kalmak ister.
Eşine aşık olmadıgından değil yani. :))

işteee buu canım kendi cevabını kendin vermiş şekerim daha ne olsun Allah mutlu etsin sizi

merak etme, eşinin düşünceleri aynı eve girdikten sonra çok ama çoooook değişecek..
ve sen rahatsız olabilirsin bu durumdan..

İşteyken zaten ayrıyız geri kalan vakti de beraber gecirmeye gayret ediyoruz. Ayri gecirdimiz aktiviteler de var ama cogunlukla birbirimizi ozluyoruz bir arada olmayi tercih ediyoruz.

Tabi ki insan yalnız kalmayı yada arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor fakat geçen hafta arkadaşlarımla buluşayım dedim burnumdan getirdi.
Neden geziyorsun, daha dün birlikteydik, hergün hergün gezmek zorunda mısın, birlikte gider alışveriş yaparız vs vs
Yani düşünün onunla sevgili olduğumdan beri ilkkez bi arkadaşımla görüştüm onuda burnumdan getirdi.
Sanki amacım gezmek?.. Ben sadece özlediğim bi kız arkadaşıma vakit geçirmek istemiştim.
Sorunuza gelecek olursak maalesef ki ondan kaynaklı olarak yapışık ikiz gibiyiz.
Alışverişe dahi onunla çıkmamı istiyor, sebebini sorunca da biri birşey der yan gözzle bakar falan korkuyorum diyor.
Amaaannnn pehhhh ...

Eşimle yapışık ikizim, evet ama sosyal hesaplarımız farklı.

Şöyle söyliyim, sabah işe giderken onun işyeri benim yolumun üstü, önce onu bırakıp sonra işime gidiyorum. Her gün işe beraber gidip geliyoruz yani. O bensiz bir yere çıkmaz ben de onsuz. Beraber yemek hazırlarız film izleriz. Birlikte olmaktan büyük keyif alıyoruz. Birbirimizin hem eşi hem kankasıyız İnsan eşinden sıkılır belki ama hepimizin kaç senelik kankaları vardır değil mi?

Ben seninle aynı fikirdeyim, sürekli dip dibe yaşayamam.
Onun da, benim de kendi alanlarımız var
İşten çıkar arkadaşlarımla bir yemek yerim, o da arkadaşlarıyla maç falan seyreder
Genelde programlarımızı aynı akşamlara denk getiririz, çünkü evde yalnız kalınca sıkılıyor
Herkesin görüşü farklı tabi ama ben 35 yaşıma kadar yalnız bir hayat yaşadım
Alışma sürecim çok zor oldu, hala da özel alan konusunu atlamam hiç
Herkesin maili, telefonu kendinedir, evin içinde bazen çekilir kitap okurum
Çok yorgun olduğumda bir çay demleyip, kendi başıma ayaklarımı uzatıp, onu da arkadaşlarıyla baş başa bıraktığım zamanlar oluyor
Bence sevgi böyle daha canlı kalıyor

Ayni soruyu sorcaktim ben kovayim ve ayni arkadasin anlattigi gibi dusunuyorum herkesin ayri özel hayatida olmali

Evet, ben de kovayım, ve kendimden biliyorum. Evli değilim gerçi ama özgürlüğüme düşkünümdür. Alışverişi tek başıma yapmayı severim, yalnız tatillere giderim hiç sorun değildir. Evden çıkarken biri nereye dese, dışarııııı derim, daha fazlasını sordurmam Evlensem de arada o kendi arkadaşlarıyla takılsınki ben de kızlarla vakit geçireyim isterim doğrusu. Ben de kesinlikle hatun muhabbetlerinin yerini hiç bir eş alamaz diyorum. Bizim fıtratımız, merak alanlarımız benzer bir kere. Bir konu ile başlarız, başka yere dalarız. Laf lafı açar eğleniriz, ama erkekler öyle değil. Daha sığ yaratıklar kim nederse desin.
.

Bende kızkıza takılmacaları severim
Evlilik buna engel olmamalı
Bekar kuzenlerim ve arkadaşlarım var
Ous'un da kendi arkadaş çevresi var
Birimizin programı varsa, ötekimizde kendi arkadaşlarıyla buluşur
Gayet normal bence isteğiniz

12 yıllık evliyim,Eylülde 13'e gireceğiz Allah kısmet ederse.Eşim Kova ben Aslanım.Birlikte çok vakit geçirdiğimiz gibi,kendimize ayırdığımız zamanlarda vardır.Eşim arkadaşlarıyla buluşur,ben de aynı şekilde.Ama haftasonları eşim çalışmıyorsa mutlaka birlikte vakit geçiririz.Ortak facebook a ise kesinlikle karşıyım.Zaten eşim sosyal paylaşım sitelerinden nefret eder ve hiçbirinde hesabı yoktur.Sürekli dipdibe olmak birsüre sonra sıkar insanı herhalde.

şuan mecbur yapışık ikiziz ,çünkü ikizlerimiz var ve ben hamileyim :))
ben tek başıma ikizlerle dışarı çıkamayacağımdan eşimle beraber çıkıyoruz her yere .
fakat haftada bir eşim maça gider akşamları , her gün çocukları uyuttuktan sonra koşuya çıkar ,arada haftasonu arkadaşıyla 1-2 saat masa tenisi oynar ,ben de çocuklardan fırsat buldukça haftasonu ya da haftaiçi akşam onlar uyuduktan sonra komşuma çıkar bir çayını içerim .
bizimki şuan mecburiyetten böyle , zaten artık evli ailelerle görüşüyoruz genelde o yüzden de her yere beraber gidiyoruz ama fırsat buldukça da ayrı takılıyoruz arada ..
yalnız bizim en büyük keyfimiz en ufak anı değerlendirmek .çocuklar uyuduğunda açar bir film izleriz ,kahve yaparım balkonda başbaşa sohbet ederiz ,en ufak anı değerlendiren bir çiftiz biz ,birbirimize vakit ayırıyoruz sürekli ,çünkü ikimiz de çalışıyoruz ,e 2 çocuk derken birbirimize ayıracak vakit kalmıyor bile , o yüzden genelde beraber takılmayı tercih ediyoruz ..

yaklaşık 3 yıllık evliyim,ve senin gibi düşünüyoruz,sürekli yanyana olmak beni sıkar insanın kendine özel anları olmalı bir akşam arkadaşımla kahve içebilmeliyim dışarıda ,oda arkadaslarıyla maça gidebilmeli birbirimize surat asmak gibi bir durumumuz yok çünkü arkadaşlarla geçirilen zamanlar gercekten cok iyi gelıyor insana.. eşimden sıkıldıgım için değil tabi ki yine bunlara rağmen vaktimin coğu eşimle geçiyor :)

Son düzenleme:
Keşke biraz yapışık olsaydık.
Akşamdan akşama...
Hal böyle olunca ortak boş vakitlerimizde bireysel bir şey yapmasına tahammülüm yok.
Arada maça gider, o kadar.
Ben de o boşken başka plan yapmamaya çalışırım.

Ben tam da sizinle aynı fikirdeyim.Sürekli her şeyi beraber yapmak isteyen,eşi/sevgilisi onsuz bir yere gidecek olsa surat asanlar insanlar bir birey olmanın ne demek olduğunu bilmeyen,kendi kafasında düşünceleriyle baş başa kalmayı öğrenememiş insanlar gibi geliyor bana.Bu tip insanlar evliliği hayatlarının merkezine koyup tüm ideallerini bu evlilik üstünden gerçekleştirmeye çalışıyor bana kalırsa.Yani sadece evli kimlikleriyle hayata tutunuyorlar ve her an diz dize olmak gerektiğine inanıyorlar.Ama evliliğin bekası için erkek de kadının da birbirinden bağımsız sosyal hayatları olmalı.Diğer türlüsü çiftler birbirlerinin en ufak hatasını büyütüyor,sürekli her şeye kafa yoruluyor,insanlar kapana kısılmış hissediyor evlendikten sonra.Ben şu an yeni evli olduğum için bir süredir her şeyi beraber yapıyoruz,daha birbirimize doyamadık.Ama evde planlama yaptık onun köşesi ayrı benimki ayrı.Şu an bir aradayız sürekli ama bir süre sonra o kendi köşesinde işleriyle ilgilenecek ben kendi köşemde raporlarımla uğraşacağım.Geri kalan vakti de yemektir,TV'dir bir arada geçireceğiz ya da geçirmeyeceğiz.Önceden konuştuk bunları,çünkü çok korktuk etrafımızdaki kötü örneklerden.Bence siz de bu zamanla oturur,yani eşiniz farkına bile varmaz sizin gidip başka odada kitap okuduğunuzu,aramaz bile sizi.

Biz de ortak facebook kullanıyoruz ama whatsapp var bana oradan ulaşır zaten herkes..
Ortak facebook açılmasının sebebi kıskançlık değil, ikimizde fazla kullanıcısı değiliz, ayrı ayrı olacağına bir olur dedik, kaç sene oldu bir sıkıntısını da görmedik.

Bu arada benim ki de Aslan..

Herkesin kendine ayrıacağı bir zamanı olmalı, başbaşa da kalmalı kendiyle, mesela ben kuzenlerimle, arkadaşlarımla oturup çene çalmak isterim ve yalnız olmak isterim onlarla, her zaman da eşle olmaz ki..

hahahah valla öyle kadin muhabbetleri baska oluyor.
Kafana görede bir esin olursa tadindan yenmez evlilik, hem beraber kaliteli zaman geçirirsiniz hemde ayri ayri herkes kösesinde de mutlu olur daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…