Yo hiç de kalkmıyor.Gone girl filmi aklima geldi. Kadinlar bağlandiktan sonra fukara sümüğü gibi yapisir. Yalniz alanim olsun falan hikaye o mantik kalkio ki devreden. Bağlanmadigi adamla da yapamaz göz dışarı kayar. Ortasi yok bu isin.
Ben misal eşli görüşmeleri hiç sevemedim. Arkadaşımı seviyorum ama eşinden hoşlanmıyor olabilirim yahut eşiyle eşimin anlaşamayacağını biliyorum. E kadın da eşsiz adım atmıyor doğal olarak görüşemiyoruz:) biraz alan tanımak kötü değil, her hafta sonu tek başına çıkmasın ama arada bir gitsin eğlensin, erkek erkeğe muhabbet etsin sorun yok.ben hortlattımiide oldu ne güzel sohbet ediyoruz işte biz de yapışık ikiz e yakınız ama tam ölçüde herşeyi beraber yaparız eşimle ama yeri gelir o kendi ark. larıyla ben kendi ark. larımla vakit geçiriz muhkak böle ölçü de normal ama ben bi yönden sana da hak veriorum bizim ofiste bi abla var bana dert yanıo hiç dışarı çıkmaz bensiz dio temizlik yapıp şöle müzik dinlicem kendim kalmak istiom dio e ben nereye gtcem sensiz falan vs şeyler hep sorun oluyomuş ablada çok boğuluom bazen kadınlar bile boğuluyoken ben de bazen eşimin üstüne çok düşüyorum sıkıyorum bakalım biraz kendine bırakayım
Yo hiç de kalkmıyor.
6 sene uzaktan ilişki yürütüp kavuşmayı bekleyip evlendik ama yine de yapışık ikiz durumu olmadı. Gerçi bu karakterle alakalı ben 5 yaşımdan itibaren başka şehirdeki akrabalarda yatılı kalmak isterdim, kendi aileme de bağımlı değildim yani.
Bende sana katılıyorum. Hic sıkmiyorum eşimi. Istedigi aksam arkadaslarina gidebilir mac izlemeye, baliga. Ben arkadaslarimla takilirim o bir sey demez. Beni de biraz garipsiyorlar. Cok serbest birakiyorsun diye fakat biliyorum nerde kimle nasil vakit geçirdiğini. .arkadaşlarını tanıyorum en azindan ..nasil insan olduklarini biliyorum..Selam kızlar...evleneli 5 ay oldu ama aynı yastığa baş koymamza 10 gün var daha...
Ben hep eşlerin sürekli birbiriyle vakit geçirmek istemesine karşı bir insan oldum. Yeri gelir arkadaşlarımla iftara gitmek isterim, yeri gelir tek başıma alışverişe çıkmak yeri gelir evde tek kalıp kafa dinlemek... bunu da hep belirtirdim, sen arkadaşlarınla gece çıkarsın ben evde film izlerim, sen maça gidersin ben arkadaşla çay içerim falan gibi...özellikle çevremdeki kadınların eşleri toplantıya, maça, ailesinin yanına gidince surat yaptıklarından bahseder ve yanlış olduğunu söylerdim. Ortak facebook açanlar, parasının hesabını kuruş kuruş verenler vs...Özel bir alanım olmazsa olmaz...
Geçen gün bana "ben her şeyi beraber yaparız zannediyordum, benim düşüncem o yönde" dedi...hatta o bilgisayardan iş yaparken bile yanında oturacakmışım:)
Eşiyle sürekli dip dibe olan var mı? İnsan tabi ki eşinden sıkılmaz ama hiç yalnız kalmayı, arkadaşlarla gezmeyi falan istemiyor musunuz? Benim bu durumdan biraz gözüm korkuyor da...
Ben misal eşli görüşmeleri hiç sevemedim. Arkadaşımı seviyorum ama eşinden hoşlanmıyor olabilirim yahut eşiyle eşimin anlaşamayacağını biliyorum. E kadın da eşsiz adım atmıyor doğal olarak görüşemiyoruz:) biraz alan tanımak kötü değil, her hafta sonu tek başına çıkmasın ama arada bir gitsin eğlensin, erkek erkeğe muhabbet etsin sorun yok.
Eşin nazlı bir gelinEvlenmeden önceki düşüncelerimi okudum da, evleneli 1 seneyi geçmiş hala aynı kafadayım.
Bu zamana kadar eşim bensiz sadece 2 kere dışarı çıktı, arkadaşlarıyla buluşmaya ve ailesini ziyarete. Şaka gibi...
İşten geç geldiği için ben yine arkadaşlarımla vakit geçirdim, alışverişe gittim, gezdim, dizi-film izledim, başka şehirdeki ailemi ziyarete en az 10 kez tek gittim. Aynı saatlerde işten çıksaydık bunları bana yaptırmayacaktı sanırım. Dizi izlerken bile "indirseydin beraber izlerdik bunu" diye sitem etti. Eee ben akşama kadar hiç bir şey yapmayıp onu beklemeliyim yani. Akşam oturmalarına da göndermek istemiyor "beni evde tek bırakınca için rahat edecek mi" diyerek. Tabi ben dinlemiyorum pek, iftara da gittim, arkadaşlarıma da ama üzüleceğini düşünerek 3 gitmek istiyorsam 1 gidiyorum. Şehir dışına iş görüşmesine gitti, zorla beni de götürdü. Aklı kalıyor ya kapıyı kilitlemezsem ya biri gelir açarsam diye, güvensizlik sorunu var çocuğum sanki...Sırf bu problemi yüzünden cam da sildirmiyor silerken aşağı uçmayayım diye. Bu şehre ilk geldiğim zaman kaybolurum diye nereye gideceksem kendi götürdü ve hala her sabah işe benimle geliyor, otobüsle. Sonra kendi yoluna devam ediyor ama gereksiz biçimde uzatıyor yolunu. Öyle garip bir adam.
Bir de gece uyumalarıyla ilgili problemim vardı hala çözemedim, sarılarak uyuyamıyorum, rahat elim kolum bi yanda uyumalıyım ama eşim öyle değil.
Kısacası ben evlilik adına onun beklentilerini karşılayamadım sanırımKendisi de söylüyor zaten sık sık.
Eşim benim telefonumu alsa ben olay çıkartırım herhaldeEvet dipdibeyiz.heryere beraber gideriz.herseyi beraber yaparız.çokta mutluyuz.hiç bir zman da gece !!bu arkadşma gdecem dememistir.zaten arkadşlarını da tanırım.
Telfonu bendedir.herşeyi bendedir.
Ben ya hep ya hiç düşüncesi olan insanım.
Eşimde öyledir.çokta mtluyuz.aynı evde ayrı takılmayız
Evet benim için mesele yok gayet mutluyum.Baglanmamissiniz işte. 6 sene uzaktan yürütülen seyin adı ilişki değildir bana göre zaten. Her durumda, her vakitte yaninda aramadigin biriyle evlenmek sacma geliyor bana. Ne icin cekicem ki kahrini elin adaminin. Konu eskiymis zaten su an mutluysaniz mesele yok.
Konu eski, evlendik aynı düşünceler mevcut ama bir sıkıntı yok. Ayrıca evlenmeden önce dip dibe değildik zaten aramızda mesafeler vardı. Ben eşime bağımlı bir insan değilim, her dakika çanta gibi yanımda değil ama konu yanlış anlaşılmasın. Uzakta kalsın gelmesin, onunla vakit geçirmeyeyim gibi bir durum yok. ANlamıyorum buradaki kadınlar hiç mi arkadaşlarıyla gezmeye gitmez? Hiç mi alışverişe gitmez? Hiç mi ağda yaparken yalnız kalası olmaz veya battaniye altında film izlemek istemez? Her şey eşle mi yapılır:). Herkesin kendi özel alanları var. Sizin bahsettiğiniz fanilik aile için de geçerli, keşke hiç annemin yanından ayrılmasaydım da diyebilecek misiniz mesela? Benim sevdiğim insanlar çok ve göçüp gittiklerinde herkesin arkasından keşke daha fazla vakit geçirseydik derim eminim ki.Evlenmeden önce fazlasıyla dipdibe olanlar,evlendikten sonra neden ayrı gayrı olmaktan hoşlanırlar hiç anlamam.. aranızda artık hiçbir engel yok. Arkadaş,dost,eşsiniz birbirinize. Birbirinizi sarıp,sarmalayın. Birbirinizden hiç ayrılmayın. Dünya Fani. Keşke hiç yanından ayrılmasaydım. Keşke dizinin dibinde olsaydım hep demeyin sonra.. Şahsi görüşümü söyledim sadece. Bilmiyorum,herhalde gurbetteyım. Ailemden sevdiklerimden uzaktayım diye belki böyle düşünüyorum. Eşim olmadan bir şey yapmak istemiyorum. Yeterki yanımda olsun diye düşünüyorum ben.. ve evlendikten sonrada bu düşünceniz hakim olursa,aranıza soğukluk girebilir. Sorunlar çıkabilir evliliğinizde..
Annem de "kız gibi ol" derdi hepEşin nazlı bir gelin
Sen tipik erkek gibisin adeta
Hayır olsun inşallah
Ben şahsi düşüncemi yazdım. Yazdıklarımın hepsini okumadığınız çok belli. Ya da anlayamadığınız. Alışveriş yapmaktan girmişsiniz,ağdadan çıkmışsınız. !Düşünce farklılığımızdan ötürü,beni yanlış anlyorsunuz. Ben de sizi.. Çünkü dediğiniz cümleye bakın. Ben eşime bağımlı bir insan değilim. Benim için de aksine,Bağımlı bir insanım. Ama bu, AĞDA YAPARKENDE EŞİM YANIMDA OLSUN Diye bir istekte bulunmamı gerektirmez. !Evet benim için mesele yok gayet mutluyum.
Konu eski, evlendik aynı düşünceler mevcut ama bir sıkıntı yok. Ayrıca evlenmeden önce dip dibe değildik zaten aramızda mesafeler vardı. Ben eşime bağımlı bir insan değilim, her dakika çanta gibi yanımda değil ama konu yanlış anlaşılmasın. Uzakta kalsın gelmesin, onunla vakit geçirmeyeyim gibi bir durum yok. ANlamıyorum buradaki kadınlar hiç mi arkadaşlarıyla gezmeye gitmez? Hiç mi alışverişe gitmez? Hiç mi ağda yaparken yalnız kalası olmaz veya battaniye altında film izlemek istemez? Her şey eşle mi yapılır:). Herkesin kendi özel alanları var. Sizin bahsettiğiniz fanilik aile için de geçerli, keşke hiç annemin yanından ayrılmasaydım da diyebilecek misiniz mesela? Benim sevdiğim insanlar çok ve göçüp gittiklerinde herkesin arkasından keşke daha fazla vakit geçirseydik derim eminim ki.
Hele bebek olunca hiç yalnız kalamıyor insan
Şaka maka konuya yazdım da yazdım
Galiba ben yalnızlığı özlemişim yine
Hoş evlat dünyaya bedel de işte lohusalık mı alışma süreci mi ondan yeni çıktım ben
Ben şahsi düşüncemi yazdım. Yazdıklarımın hepsini okumadığınız çok belli. Ya da anlayamadığınız. Alışveriş yapmaktan girmişsiniz,ağdadan çıkmışsınız. !Düşünce farklılığımızdan ötürü,beni yanlış anlyorsunuz. Ben de sizi.. Çünkü dediğiniz cümleye bakın. Ben eşime bağımlı bir insan değilim. Benim için de aksine,Bağımlı bir insanım. Ama bu, AĞDA YAPARKENDE EŞİM YANIMDA OLSUN Diye bir istekte bulunmamı gerektirmez. !
Bende ilk 4 gün annem kaldı sadecebebekten sonra yalnızlığı özlemeyen yoktur herhalde ya.
ama bir konuşma dinlemiştim, yabancı bir anne, demişti ki bebek sahibi olmadan önce kimse bana kendimi bu kadar yalnız hissedeceğimi söylememişti (ilk bebeği ile yalnız kaldığı dönemi anlatırken). Onlarda lohusa kadın yalnız bırakılmaz adeti olmadığından herhalde. belki de iyi bir şeydir bizdeki adet.
Ben misal eşli görüşmeleri hiç sevemedim. Arkadaşımı seviyorum ama eşinden hoşlanmıyor olabilirim yahut eşiyle eşimin anlaşamayacağını biliyorum. E kadın da eşsiz adım atmıyor doğal olarak görüşemiyoruz:) biraz alan tanımak kötü değil, her hafta sonu tek başına çıkmasın ama arada bir gitsin eğlensin, erkek erkeğe muhabbet etsin sorun yok.
ben hep eşim yanmda olsun isterim bi yere gideceksek beraber gidelim eşimde bekarlıktan kalma bi alışkanlık ayda bi gece arkadaşlarıyla çıkmak ister kaçta geleceği blli olmaz o geceler benim için hiç geçmez o gün hiç gelmesin isterim ben psikopatım bu knuda galiba ben hep yanımda olsun istiyorum özlüyorum o da bana seni özlemek istiyorum diye zaten bütün gün işte ara özleyemiyor sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?