Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

Gone girl filmi aklima geldi. Kadinlar bağlandiktan sonra fukara sümüğü gibi yapisir. Yalniz alanim olsun falan hikaye o mantik kalkio ki devreden. Bağlanmadigi adamla da yapamaz göz dışarı kayar. Ortasi yok bu isin.
Yo hiç de kalkmıyor.
6 sene uzaktan ilişki yürütüp kavuşmayı bekleyip evlendik ama yine de yapışık ikiz durumu olmadı. Gerçi bu karakterle alakalı ben 5 yaşımdan itibaren başka şehirdeki akrabalarda yatılı kalmak isterdim, kendi aileme de bağımlı değildim yani.

Ben misal eşli görüşmeleri hiç sevemedim. Arkadaşımı seviyorum ama eşinden hoşlanmıyor olabilirim yahut eşiyle eşimin anlaşamayacağını biliyorum. E kadın da eşsiz adım atmıyor doğal olarak görüşemiyoruz:) biraz alan tanımak kötü değil, her hafta sonu tek başına çıkmasın ama arada bir gitsin eğlensin, erkek erkeğe muhabbet etsin sorun yok.

Baglanmamissiniz işte. 6 sene uzaktan yürütülen seyin adı ilişki değildir bana göre zaten. Her durumda, her vakitte yaninda aramadigin biriyle evlenmek sacma geliyor bana. Ne icin cekicem ki kahrini elin adaminin. Konu eskiymis zaten su an mutluysaniz mesele yok.

Bende sana katılıyorum. Hic sıkmiyorum eşimi. Istedigi aksam arkadaslarina gidebilir mac izlemeye, baliga. Ben arkadaslarimla takilirim o bir sey demez. Beni de biraz garipsiyorlar. Cok serbest birakiyorsun diye fakat biliyorum nerde kimle nasil vakit geçirdiğini. .arkadaşlarını tanıyorum en azindan ..nasil insan olduklarini biliyorum..
Evde de o bilgisayarinda takilirken bende kendim takilirim. Ama ortak dizilerimiz ortak zamanlarimiz olur.. oyle dipdibe daralirim ya hic tarzim degil..

Bence de haklısın . Eşli görüşürüz bizde ama şart degildir illa eşli görüşülecek diye de sart koyan yoktur heralde..

Evlenmeden önce fazlasıyla dipdibe olanlar,evlendikten sonra neden ayrı gayrı olmaktan hoşlanırlar hiç anlamam.. aranızda artık hiçbir engel yok. Arkadaş,dost,eşsiniz birbirinize. Birbirinizi sarıp,sarmalayın. Birbirinizden hiç ayrılmayın. Dünya Fani. Keşke hiç yanından ayrılmasaydım. Keşke dizinin dibinde olsaydım hep demeyin sonra.. Şahsi görüşümü söyledim sadece. Bilmiyorum,herhalde gurbetteyım. Ailemden sevdiklerimden uzaktayım diye belki böyle düşünüyorum. Eşim olmadan bir şey yapmak istemiyorum. Yeterki yanımda olsun diye düşünüyorum ben.. ve evlendikten sonrada bu düşünceniz hakim olursa,aranıza soğukluk girebilir. Sorunlar çıkabilir evliliğinizde..

Bende yapışık ikiz olmayı sevmem
Ama eşimle aynı sokata çalışıyoruz, beraber gidip geliyoruz vs.

Hani her dk yanımda olsun ya da ensesinde olup takip edeyim tarzda bi kadına iyi gelir de bana iyi gelmiyor çoğu zaman

Eşin nazlı bir gelin
Sen tipik erkek gibisin adeta
Hayır olsun inşallah

Eşim benim telefonumu alsa ben olay çıkartırım herhalde
Ben ayrı bir bireyim o ayrı

Sen emin misin eşinin mutlu olduğuna
O senden telefon istiyo mu bi de

Ben bi de yalnızlığı severim
Eskiden de misafir gelince merhabadan sonra odasına kaçan bi tiptim
Evlendim ev görmeler, rutin ziyaretler vs. Allah'ım sana geliyorum dedim

Hala bazen nadir de olsa eşim yoksa evde yalnız kalıp cips partisi yapmaya bayılıyorum tek başıma
Ama eşim sanıyo ki ben sıkılırım, sen istersen annene git diyo
Yok diyorum ablana git diyo gitmiyorum tabi

Hele bebek olunca hiç yalnız kalamıyor insan
Şaka maka konuya yazdım da yazdım
Galiba ben yalnızlığı özlemişim yine

Hoş evlat dünyaya bedel de işte lohusalık mı alışma süreci mi ondan yeni çıktım ben

Evet benim için mesele yok gayet mutluyum.
Konu eski, evlendik aynı düşünceler mevcut ama bir sıkıntı yok. Ayrıca evlenmeden önce dip dibe değildik zaten aramızda mesafeler vardı. Ben eşime bağımlı bir insan değilim, her dakika çanta gibi yanımda değil ama konu yanlış anlaşılmasın. Uzakta kalsın gelmesin, onunla vakit geçirmeyeyim gibi bir durum yok. ANlamıyorum buradaki kadınlar hiç mi arkadaşlarıyla gezmeye gitmez? Hiç mi alışverişe gitmez? Hiç mi ağda yaparken yalnız kalası olmaz veya battaniye altında film izlemek istemez? Her şey eşle mi yapılır:). Herkesin kendi özel alanları var. Sizin bahsettiğiniz fanilik aile için de geçerli, keşke hiç annemin yanından ayrılmasaydım da diyebilecek misiniz mesela? Benim sevdiğim insanlar çok ve göçüp gittiklerinde herkesin arkasından keşke daha fazla vakit geçirseydik derim eminim ki.

Ben şahsi düşüncemi yazdım. Yazdıklarımın hepsini okumadığınız çok belli. Ya da anlayamadığınız. Alışveriş yapmaktan girmişsiniz,ağdadan çıkmışsınız. !Düşünce farklılığımızdan ötürü,beni yanlış anlyorsunuz. Ben de sizi.. Çünkü dediğiniz cümleye bakın. Ben eşime bağımlı bir insan değilim. Benim için de aksine,Bağımlı bir insanım. Ama bu, AĞDA YAPARKENDE EŞİM YANIMDA OLSUN Diye bir istekte bulunmamı gerektirmez. !

bebekten sonra yalnızlığı özlemeyen yoktur herhalde ya.

ama bir konuşma dinlemiştim, yabancı bir anne, demişti ki bebek sahibi olmadan önce kimse bana kendimi bu kadar yalnız hissedeceğimi söylememişti (ilk bebeği ile yalnız kaldığı dönemi anlatırken). Onlarda lohusa kadın yalnız bırakılmaz adeti olmadığından herhalde. belki de iyi bir şeydir bizdeki adet.

Bakın size bu durum ne kadar garip geliyorsa bana da sizin durumunuz garip geliyor o yüzden birbirimizi anlamamız imkansız. Ağda uyduruk bir örnekti, ağda değil de başka bir şey olsun ne fark eder? Mesele eş ile göbek bağı birmiş gibi davranmakta. Ben öyle biri değilim eşim de sizin düşüncenizde biri ancak ciddi bir sorun yaratmıyor olay bu kadar.
Ve evet bağımlı değilim, eşim bir hafta tatile gitse sıkıntıdan patlamam, yollarını gözlemem, özlerim ama kendimi eğlendirebilir başkalarıyla da güzel vakit geçirebilirim.

Bende ilk 4 gün annem kaldı sadece
Akşamları da eşim işten geliyordu
Gerçi anneme git diye ben dedim yoksa 10 gün kalacaktı da kendi sorumlulukları da var bi de evde biri kalınca düzende değişiyor , bunları düşünüp ben istemedim
Ama bebek sürekli ilgi bakım istediğinden insan önce ne kadar çok vaktim varmış meğer diyor

evet çok haklısın biz eşli de çok görüşürüz ama uyuştumuzdan. eşli arkadaşların uyuşmadığı durumda da insan tek görüşmeli kocalarımız uyuşmuyosa ben arkadaşımla gorusurum yinede

ben hep eşim yanmda olsun isterim bi yere gideceksek beraber gidelim eşimde bekarlıktan kalma bi alışkanlık ayda bi gece arkadaşlarıyla çıkmak ister kaçta geleceği blli olmaz o geceler benim için hiç geçmez o gün hiç gelmesin isterim ben psikopatım bu knuda galiba ben hep yanımda olsun istiyorum özlüyorum o da bana seni özlemek istiyorum diye zaten bütün gün işte ara özleyemiyor sanırsam

canım kaç yıllık evlisin ? ben ilk evlendiğimiz sene eşimle bu konuda o kadar çok tartışıyodukki bekarlıktan kalma illla belli günlerde ark larıyla toğplanırlardı saat geçmek bilmezdi o kadar sıkılıyodum ki hadi artık gelmion mu nerde kaldın falan die arayıp kavga çıkartıyodum o da gelince bana kızıyodu ben hiç mi görüşmücem vs vs özliim seni die bende diyodum sen gibi zaten tek akşamları görüşüoz falan die böle 1 sene gitti bizim ondan sonra beeeeeen o yokken kendime farklı aktiviteler buldum ya evde vakit geçirebilcek yada kız kardeşile çarşıda gezmek gibi öle öle alıştım hala da bazen sıktığımı farkediyorum eşlerimizin bizden soğumaması için güvendiğin yere gitsin gelsin kafasını dağıtsın inan gelince o kadar rahatlamış oluyoki bana iltifatlar sevmeler huzur doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…