Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

Çok teşekkür ederim canım benim
Sen evlimisin yorumunu bulamadm
Evliysen Rabbim de senin mutlulugunu bozmasın.bekarsan Darısı başına böyle bir mutluluk nasip etsin Allah
Canım benimm bu konuda ilk yorumum sana yazmak oldu

Bekarım ama ALLAH izin verirse bir kaç aya sevdiceğimle nişanlanıyoruz

Güzel duaların için aminnnn aminnn aminnn cümlemize inşaALLAH...

Biz hep birlikteyiz ise gidiyor onun haricinde eve gelince birlikte gezmeye yemege icmeye cikiyoruz alisveris yapiyoruz veya ziyarete gidiyoruz hic sıkılmadim bu durumdan

evli değilim ama uzun süreli ilişkilerim oldu, yapışık ikiz olmaya karşıyım diyebilirim. biz olurken kendi benliğini kaybetmemeli insan, zamanında çok hatalar yaptım sevgilim için sosyal hayatımdan oldum küçüktük aşktan gözümüz kör sandık, ama artık herşey rayına oturdu kişiliğimde, kesinlikle eşlerin özel hayatı da olmalı, sürekli beraber olmak tabiki tercih olabilir ama biraz da özlem gerekir, arkadaşlarla kaçamaklar, alışverişler gereklidir :)

Aslan da değilim bu arada en evcimen duygusal burçlardan birisine mensubum yengeç

Koalina canım konun dikatimi çekti bende tam tersi dertten muzdaripken seni gördüm ve gülümsedim benimde eşim aslan aynı sen gibi huyları tıpatıp bende balık aynı eşin gibi hep dipdibe olmak istiyorum bunu nasıl çözsem die ararken sizi gördüm bayada olmuş ama inşallah görürsün yazımı konusup sohbet etmek isterim allah bi ömür boyu mutlu etsin inşallah :)

Koalina ben de konuyu açanın kadın olduğundan şüphelenirdim seni uzun zamandır forumdan tanımasam :)

evlendiğimizde aynı problemleri yaşadık, tabi ters olarak. o daha çok tek takılmak isteyen taraftı, hatta evliliği hiç böyle düşünmemiştim demişti, bu kadar birlikte olacağımızı aklı kesmemiş arkadaşın

aslında başlarda eşinin düşüncesi bende vardı
hoş eşim evcil olduğu için dışarı kavga ederek yada surat yaparak çıkartabiliyorum
zamanla eşimle bişey yapamadığımı görünce ben ayak uydurmaya çalışınca bunaldığımı gördüm
şu taktiği uyguladım
ya köye gidelim yada sizin köye yada tatil beldesine sen seç dedim
ramazan girmeden tatil gidelim demeye hafta bir 15 günde bir bayramdan sonra izin al gibilerine
tabi baya uğraştım ama başta kendide gitmek istemedi benide yollamadı
bu sırada baskı yine uyguluyoryum izin aldınmı ettin mi gibilerine yine yok diyordu
o zaman ben giderim tamam dedi sonra hayır dedi
valla giderim dedim oda tabi memleketim karadenize
arada yine de yokluyorum zamanla bunu evete yönlerdim
bindim otobüse ve karadenize gittim ne mi yaptım ırgatlık tabiki
sitres attım hemde acayip yoruldum hemde çok ama oranın mis gibi doğası bana tatil geliyor
eşimin maçla ilgilenmez söylesen açsalar hayır demez izler
belgesel bayılır annem birlikte izledikleri cabası arada cıngarlık çıkarıyorum annem bişey demez eşim der
arkadaşı tek tüktür dışarıya çıkmaz 2 senelik evliyimdir 2 defa ark. gitmiştir
tanıdığım insanlarla tatile gitmesine izin veririm
derim bazn ya git ark. ben rahat rahat takılayım diye
bekarlık zamanımı özledim yani
beni gezmeye kendiliğinden götürmez gitmemede izin vermez
gitsem bi ton kavga olur bu zihniyette bi adamla evliyim
evine bakar
not: çok dertlendim galiba

Biz de çok istisnai durumlar hariç herşeyi birlikte yaparız. alışverişe, sinemaya, gezmeye her yere birlikte gideriz, aynı saatte uyuruz, uyanırız.. Eşim de ben de aynı kafadanız birlikte keyif alıyoruz herşeyden. Arada arkadaşlarımızla da görüşüyoruz ama genel de dip dibeyiz. Hiç de şikayetçi değilim. Herkesin tarzı, karakteri, yapısı farklı tabi.

:) evlilik tek yatarken beraber olmak mı bu erkekler de bi amaa koalina şanslı bize göre o da o kadar istemiyo bende şaşırıom böle kadın varmı die ne güzel bende öle olmaya çalışıyorum

haha ben onu evde bırakıp tek başıma tatile gtcem bende öle biri değilim ya gözüm hep arkada içim buruk kalıo herşeyi beraber yapıyoruz geziyoruz sinema eğlence piknik çok da gezeriz fakat geçen tatile gitmiştik kendi limanda balık tutacaktı 2 gün üst üste gitmesine rağmen götürmedi normalde baska zaman göletlerde tutardık benim moralim bozuldu hemen sonra akşam oldu biz annemlerle çay içiyoruz ben dolaşmaya gidiyorum dedi sen otur annenlerle dedi ben yine kızdım nie ben devamlı onlarla otrcakmışım onlar kendide oturabilir evde beraber gezelim diye bu gitti sırf çene yapmim die kola cips meye falan almış gelmiş dayanamaışş sonra gece yatalım artık uykum geldi dediğimde sen yat ben birazdan gelirim dedi bi geldi ben yine sahile dolamaya incem uykum yok die sonra şarteller attı benim tatil dönüşü bi güzel kavga ettik sonra normal bi şekilde geldik biraz uzun oldu kusura bakmayın ama ben çok mü üstüne düşüyorum sizce aslında kendi eviömizde her istediği yere gider bişi demem ama oraya beraber tatile gitmişiz tek gezip kafa dinlicekmiş başka zaman olsa neysebunu merak ediom

bende kıllanırdım canım ne yalan söyliyim öyle şeymi olur allah aşkına haberi tek başına bi yerlere gitmeler falan
hatta gizliden takip ederdim ne yapıyor ediyor diye bende bırakıp gidemezdim diyordum bu iş böyle olmayacak dedim gittim otobüse binmeden gitmesem mi şimdiden seni çok özledim demeye başladım eşimde aynı şekilde 1 saatlik yolculuğun arkasından seni çok özledim demeler falan

Evlenmeden önceki düşüncelerimi okudum da, evleneli 1 seneyi geçmiş hala aynı kafadayım.
Bu zamana kadar eşim bensiz sadece 2 kere dışarı çıktı, arkadaşlarıyla buluşmaya ve ailesini ziyarete. Şaka gibi...
İşten geç geldiği için ben yine arkadaşlarımla vakit geçirdim, alışverişe gittim, gezdim, dizi-film izledim, başka şehirdeki ailemi ziyarete en az 10 kez tek gittim. Aynı saatlerde işten çıksaydık bunları bana yaptırmayacaktı sanırım. Dizi izlerken bile "indirseydin beraber izlerdik bunu" diye sitem etti. Eee ben akşama kadar hiç bir şey yapmayıp onu beklemeliyim yani. Akşam oturmalarına da göndermek istemiyor "beni evde tek bırakınca için rahat edecek mi" diyerek. Tabi ben dinlemiyorum pek, iftara da gittim, arkadaşlarıma da ama üzüleceğini düşünerek 3 gitmek istiyorsam 1 gidiyorum. Şehir dışına iş görüşmesine gitti, zorla beni de götürdü. Aklı kalıyor ya kapıyı kilitlemezsem ya biri gelir açarsam diye, güvensizlik sorunu var çocuğum sanki...Sırf bu problemi yüzünden cam da sildirmiyor silerken aşağı uçmayayım diye. Bu şehre ilk geldiğim zaman kaybolurum diye nereye gideceksem kendi götürdü ve hala her sabah işe benimle geliyor, otobüsle. Sonra kendi yoluna devam ediyor ama gereksiz biçimde uzatıyor yolunu. Öyle garip bir adam.
Bir de gece uyumalarıyla ilgili problemim vardı hala çözemedim, sarılarak uyuyamıyorum, rahat elim kolum bi yanda uyumalıyım ama eşim öyle değil.
Kısacası ben evlilik adına onun beklentilerini karşılayamadım sanırım Kendisi de söylüyor zaten sık sık.

öle canım ya o da sonradan açıkladı benim annemle kızkardeşimide götürdük yanımızda o da onlar evde oluca rahat olamamış sıkılmış ondan öle istemiş bazen dengesiz olabiliyo

Siz haklısınız bence. Birbirinizin gölgesi gibi olursanız birlikte olmanın keyfi kalmıyor. Ben de ilk başlarda her şeyi birlikte yapmak istiyordum ama insan sonradan anlıyor bunun ne kadar sağlıksız olduğunu.

Dizi konusunda eşinize hak vereceğim ama Ortak izlediğimiz bir diziyi benden önce tek başına izlerse kavga çıkartırım.

henüz evli değiliz ama o günleride görürüz inşallah.
aynı yerde çalıştığımızdan dolayı sabah 8 de bilikte güne başlıyoruz ofisimiz aynı hep dipdibeyiz.
onun dışında akşamları 9 a kadar (ki bu saat bana bağlı olarak esneyebiliyor.)yine birlikteyiz.
sinema film maç gezme piknik alışveriş aklınıza gelebilecek her aktiviteyi ağız dolusu kahkahayla eğlenceyle birlikte yapıyoruz
pazar günleride birlikteyiz çok şükür
bi yatarken birde o annesine gittiğinde ayrılıyoruz bide arada arkadaşlarımızda görüşüyoruz ama ben o olmadığında çok sıkılıyorum.bu halimizden çok ama çok memnunum oda şikayetci değil bazen eve geldiğimde özledim der
bir ömür böyle sürer inşallah

eşin kendi doğup büyüdüğü yerde yaşamıyo mu canım belki ondandır benim eşi dostu kuzenleri hepimiz aynı mahalledeyiz e hal de öyle olunca ister istemez arada kuzenleriyle kahvede toplaşırlar köylüleriyle oturup sohbet etmeye gider arada maça balığa ava baya baya beni bırakıp bırakıp kendi arkadaşlarıyla yaptığı aktiviteside çok ama benle 5 yapıosa onlarla 1-2 ayda yılda öle diim . sarılmaya gelince bende ilk yattığımızda sarılırız sonra 5 dk sonra herkes istediği gibi yatar yoksa boğulursun :) şaka bi yana öle oluyo gerçekten eşinin ark. kuzen cewresi nasıl bide akşam otrmaya falan ben eşim evdeyken gitmem onun olmadığı bi zamanlarda giderim tabi tercih meselesi

Kaolina böyle erkekler var mı yahu? Yani onların yapısına ters,şaşırdım okuyunca

Korkacak bir sey yok ki. O an keyfiniz ne istiyorsa onu yasarsiniz. Nasilsa trip atacak biri de degilmissin . Esin mi trip atacak yoksa arkadaslarinla goruseceginde ikiniz de ayri ayri vakit gecireceginiz de ayni aksama denk getirdiginiz surece her sey guzel olur

Sen gibiyim ben de, özgürlüğüme düşkünüm, karşımdakini de limitler dahilinde özgür bırakırım. Onun haricinde paylaşımlarım olmalı, arkadaşlarımla, ailemle vakit geçirmeliyim aksi halde beni sıkar bayarsa çok çekilmez olabilirim. Çok ekstrem bişey yapmadıysa hesap sormam hesap vermekte istemem. Mesela o gün arkadaşlarıyla dışarı çıktı çok geç kalmadığı sürece aramam, gün içinde de nasılsın diye bir kez ararım o kadar. Tabi önemli bir durum yoksa.

Öyle ortak facebooklar, gün içinde zırt pırt aramalar, koltuk kalmamış gibi habire aynı koltukta yatıp tv izlemeler, orda burda sarılıp öpüşmeler. Beni bayar abi, cıvıklığın alemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…