• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizmi çocuk sahibi olmak mı ??

ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...

yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...

bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....

sevmediğim adamın çocuğunu doğurmaktansa sevdiğim adamla çocuksuz yaşarım daha iyi

ayrıca bu nedenden dolayı eşinizden ayrılmayı düşünüyorsnz bence eşinizi hiç sevmemişsinz

bizimde çocuğumuz olmuyor olacakmı olmayacakmı ancak allah bilir

bende pcos var eşim asla bana kusurumu çocuğumun olmamısını hissetrmedi deli gibi çocuk istemesine rağmen sonradan öğrendik eşimdede problem varmış ne ben ne eşim budurumu asla sorun etmiyoruz çocuğumz olmasını çok istiyoruz üzülüyoruz evet ama önce eşim önemli benim içinnnn eşim içinde ben inş çocuğumuz gelecek birgün

bunun kararını sen vermelisin..

eşini seviyorsan neden boşanasın..

Ama anne olmayı da istiyorsan yapamam diyorsan eşini daha fazla üzmeden bitirmelisin.

evlatlık alabilirsiniz mesela..bunu da düşündünüz mü hiç ?

evet düşündük cnm eşim evlatlık almak istemiyor...

bende evlatlık alma psikolojisi yok şu anda belki ilerde fikrimiz değişirse

bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....

Aynı şeyleri yaşadım. Ben eşimi seçtim, Hatta seçtiğim zaman sevgiliydik ve ben bilerek evlendim .... Allah korusun ama çok büyük başka bir sebep olmadıktan sonra, anne-baba-aile olamayacağımızın acısını içimde her an taşısamda bu neden yüzünden eşimden ayrılmam.

Şimdi eşinizden bu yüzden ayrıldınız diyelim. belki bir daha evlenemeyeceksiniz, hadi evlendiniz diyelim bu sefer sizden ötürü bir nedenden belki anne olamayacaksınız !!!

evet düşündük cnm eşim evlatlık almak istemiyor...

bende evlatlık alma psikolojisi yok şu anda belki ilerde fikrimiz değişirse

bu isler kismet. Belki 10 cocugun da olur ama Allah hepsini erkenden elinden de alabilir.

Kolay deyil cocugunun olmiyacagini bilmek ama kader. Evlat gonlun goncasi olsa da hayattaki hersey sadece onunla sinirli deyil.
Allah size hayirli saglikli omur versin.

Anne olmak tabii ki hakkin ama baba olamamak ta esine bagli ve onun sucu olan birsey degil ki. Emin ol senden daha cok uzuluyordur ve bu durumda senin boyle dusuncelerin ne kadar incitici. Evliligin amaci sadece cocuk yapmak degil ki cocuksuz da cok mutlu olabilir insan. Ki bunu cok istiyorsaniz tum tedavi yontemlerini denersiniz. Sizin asla cocugunuz olmaz denipte olan o kadar cok hikaye var ki bunu kim bilebilir veren allah sonucta. Sen bunu kabullenip esine dort elle sarildiginda seni bekleyen bir mucize neden olmasin.
Bende 12 yillik evliyim ve ikimizdede bir sorun olmamasina ragmen cocugumuz olmadi. Tedavilerde denedik bir donem ama simdi bes yildir o defteri kapattim. Olacaksa olur, olmazsa ve bizim alnimiza yazilan buysa, bizim icin iyi olanda bu belki. Artik boyle dusunuyorum. O duyguyu bilmedigim icin eksiklikte hissetmiyorum. Mutlu bir evliligim var cocuk asla problem olmadi. Rabbim verirse evet isterim ama vermeyecekse bunu boyle kabul ediyorum ve bunun icinde sukrediyorum. Cunku onun bir bildigi vardir. Benim imtihanim buysa buna karsi gelmiyorum. Bunu bu sekilde dusundugunde inan kuslar kadar rahat olacaksin. Soylemesi kolay deme sebepsiz infertiliz biz, bize daha zor aslinda :) Birlikte yola ciktigin yol arkadasin esin. Cocugun olsada olmasa da Allah omur verirse yolun sonunda yaninda o olacak. Sakin onu yari yolda birakma.
Ayrica anne olmayi gercekten istiyorsan esinde kabul ederse evlatlik alabilirsiniz. Bir tanidigimiz 15 gunlukken almislar yuvadan tek farki karnindan cikmamis olmasi ve onunda sorun esindeydi olmaz demis drlar. Onun sevgiside bambaska dusunsene kimsesi yok ve sen ona aile oluyorsun.
Ben boyle fazla uzattim paylasmak istedigin birsey olursa yazabilirsin bana. Allah yuvanin mutlulugunu bozmasin ve ins birgun anne olmayi nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaç senelik evlisiniz?eşinin tam olarak sorunu ne? azosperm olanlar bile tedaviyle çocuk sahibi olabiliyo tüm yollara başvurdunuz mu?

Çok zor bir durum fakat benim başıma gelmiş olsaydı böyle birşey eşimi seçerdim.
Çünkü o imzayı atarken her koşulda onunla olacağım için atmışımdır.
Dilerim ki mucizenize bir an önce kavuşursunuz

Banada doktorlar asla çocuğun olamaz erken menopoza giriyorsun dedi ve bende istersen ayrılalım dedim eşime .eşim bana sıkıcı sarıldı biz elimizden geleni yapalım doktora gidelim olmazsa anneye babaya ihtiyacı olan çocuk çok evlatlık alırız yeter ki sen yanımda ol dedi ama çok şükür hamile kaldım eşimin de desteğiyle dünyalar tatlısı bir kızım var . Sen duanı esirgeme yer gök duayla kurulmuş inan eşine en büyük kötülüğü yaparsın yaşayan bilir. :16:

ay mesajı okuyunca benimde sımsıkı sarılasım geldi size. Rabbim evladınızı size bağışlasın;)

evet arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum herkes kendi açısından haklı ben eşimi seviyorum zaten ayrılmakta istemiyorum ama o küçücükte olsa bir ikilem beni bu konuyu açmaya sevk etti...

demekki benim kaderimde anne olmak yokmuş deyip durumu kabullenmekten ve eşime sahip çıkmaktan başka çarem yok...
Kendinizi kötüye negatife şartlandırmayın lütfen.. Tamam toz pembe hayaller kurup havalarda uçun da demiyorum ancak söz vucud bulur derler. Rabbim ol derse olur herşey..

Bu konuda en canlı örnek teyzemdir benim.Denemedikleri yol kalmadı tüp bebek dahi yapamıyorlar o bile mümkün değil düşünün.Yine de herşeye rağmen teyzem eşim olan sevgisinden böyle bir düşünceyi boşanmayı dile bile getirmedi yıllardır.Dokuz yıllık evliler üstelik.Bence de olması gereken bu ama tabi hayat sizin bu konuda da kararı siz vereceksiniz.Hakkınızda hayırlısı.

biliyormusunuz bende eşinizle aynı durumdayım;

uzun uzun anlatmak istemiyorum çünkü cidden yoruldum,16 haftalık düşükten sonra bir daha asla doğal yolla hamile kalamadım,birsürü şey

denendi,ameliyat ,tüp bebek vs...derken sadece bebek için 4 senem gitti ve eşimin yaşı 35,benim 33.yıllar geçip gidiyor...

günlerdir sorun bende benim yüzümden olmuyor diye kafaya taktım,ruh halimi anlatamam,eşimi çok seviyorum ve ona aşığım;

ona benzeyen çekik gözlü çocuklar hayal ediyorum,onu öyle çok seviyorum ki başkasından olacak çocuklarını bile seveceğim,yeterki baba olsun.

geçen gün eşime dedim,istersen ayrılalım,sen başkasıyla evlen,belki çocukların olur dedim,evet bunu dedim.bırakmıyor beni,nereden biliyorsun

belki olmaz,hem olsa belki hayırlı evlat olmaz,hem ben çocuk değil seni istiyorum dedi.kaç kere teklif ettim yine ama ayrılmıyor.seviyoruz birbirimizi

ama işte o çocuk özlemi yedi bitirdi beynimi,ben anne olamasamda bari sevdiğim adamın çocukları olsun diyecek kadar delirdim.

bilmiyorum arkadaşım,ne desem boş..
.

Eski eşim beni terk ettikten sonra demiştiki
ben Cutemom yerinde olsaydım beni o zaman terk ederdim o kadar uğraşmazdım demişti

ay mesajı okuyunca benimde sımsıkı sarılasım geldi size. Rabbim evladınızı size bağışlasın;)

Kendinizi kötüye negatife şartlandırmayın lütfen.. Tamam toz pembe hayaller kurup havalarda uçun da demiyorum ancak söz vucud bulur derler. Rabbim ol derse olur herşey..

Çok teşekkür ederim :16: :emir_bebek:

Bizi gördüm sanki benim sorunum vardı biliyordum eşime çocuğum olmayabilir olursa da tedaviyle ancak dedim olacaksa senden olsun yoksa olmasın sorun bende de olabilirdi o zaman sen beni terkedecektin öylemi dedi ve nitekim onda da sorun çıktı
Biz ilk sene düşünmedik hatta bem doğum kontrol hapı kullandım tedavim için ikinci sene hiç olurmu acaba diye denemeden tedaviye başladık tedavinin 2. Yılının sonunda ikizlerimizi kucağımıza aldık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...

Bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....

şu sorunun cevabını merak ettim
senin çocuğun olmasaydı, eşine sen deseydin istersen ayrılalım diye
eşin sana ne derdi sence
bunu gerçekten merak ettim
seni bırakırmıydı, senin yanındamı olurdu?

Bizim de olmuyo henüz bebeğimiz evleneli bayağ oldu, doğru düzgün doktora bile gitmedik, kimden kaynaklı bilmiyoruz bile
Ama
Ölene kadar eşim derim :17: :nazar:

Tabi ki eş..
Sende aynı durumda olabilirdin..
İyi düşün derim..

Ki bazen doktorların asla dediği şey bile sürpriz olabiliyor
Mucize bi çocuk dünyaya geliyor
Herkeste olacak diye bişey yok ama şahit olduğum oldu böylesine de

İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta diye söz verdiğinizi unutmayın lütfen..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Bence asla eşinden vazgeçme..Tıp gelişiyor Allah nasip etmiş, kaderinize yazmışsa zaten bir bebeğiniz olur.Şöyle düşün eğer çocugunun olmaması senin kaderine yazıldıysa zaten bir baskasından da olmayacak ama olacaksa da her türlü olacak ..

Ben sevdigim adamin cocugunu tasimak isterim

Back
X