• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizmi çocuk sahibi olmak mı ??

büyük ihtimal benim yanımda olurdu...

eşinden ayrılmak için başka bir sebebin varmı?
çocuk mevzusu allahın takdir i
peki eşin sana kötü davranıyormu
kötü huyu, kötü alışkanlığı, dayak şiddet, aldatma vs...

çocuktan başka ayrılmayı düşünmeni destekleyecek başka şeyler var mı
yoksa sen bu adamı sevmiyormusun da ayrılmayı düşündün

ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...

yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...

bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....

ben eşimi tercih ederdim...

ben sevdiğim adamın çocuğunu taşımak isterim diyenlerdenmisiniz...

yoksa sadece çocuk sahibi olmak için mantık evliliği yaparmısınız...

bu soruyu neden sordum çünkü çıkmazlardayım eşimin çocuğu olmayacak bunu biliyorum bana istersen ayrılabiliriz senin çocuk sahibi olma hakkını elinden almak istemiyorum dedi bir yanım onsuz yapamam diyor bir yanım asla anne olamayacağımı kabullenmeye çalışıyor....

ben eşim derim.
sevdiğim adam o.
başkasından olacak çocuğu ne yapayım...
zor durum, Allah yardımcınız olsun.
Benim başıma gelse çocuğun yerini evcil hayvanlarla, hobilerle, eşimle tatillerle doldurmaya çalışırım.

Geçen aylarda nikah tarihi için kan testi yaptırdık. Nişanlım akdeniz anemisi taşıyıcısıymış ve aile hekimi o kadar korkuttu ki bizi, işte ikinizde de varsa çocuk yapma konusunda çok dikkatli olmalısınız.Aksi takdirde hamileliğinde ciddi kalıcı hasar oluşur bebekte, yok kafası büyük olur, ömrü boyunca kan takviyesine ihtiyaç duyar bilmem ne... Rabbim kimseye yaşatmasın. Benim sonucum araya haftasonu girdiği içn gecikmeli sonuçlandı ama o doktorun sözleri yüzünden nasıl üzüldüm anlatamam...
Nişanlım da ilerde en çok istediğim şey bebeğimizin olması, ama Allah bahşetmese bile ben senden bi saniye olsun vazgeçmem. Varsın ömrüm boyunca tek sen ol yanımda, diğer herşey olmasa da olur dedi...
Belki ilerde Rabbim bize de nasip etmeyecek, elbet vardır onun da bi bildiği ve mucizeleri... Ama gerçekten önemli olan sevgi olsun.
Rabbim size de yardımcı olsun, mucizeleri dilerim sizinle olsun.

Merhabalar canım;
Biran dedim bunu benmi yazdım.Bizimde çocuk konusunda bazı sıkıntılarımız olmuştu.O dönemde eşim istersen ayrılalım anne olma hakkını elinden alamam demişti.Bende evlenirken çocuğumuz olmazsa ayrılırız diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum sen benden ayrılırmıydın bende sorun olsaydı demiştim.Aradan zaman geçti 3,5 yıl tedavi oldu sonunda meleğimize kavuştuk.Sabrediniz.
Kaldık ki doktor bana normal yolla olması 100 de bir ihtimal demişti.Oda çok zor diye ekledi.
Ama normal yola hamile kaldım.

Back
X