Eşiyle evde yabancı gibi yaşayanlar

Evet çok söyledim rahatsız olduğumu ama nafile. Şükür işi yürütemediler bitti ondan kurtuldum.
Aslında birlikteyken çok duyarlıydı bana karşı ilgiliydi hatta evliliği benden çok o istedi. Sadece evlenme teklifi etmek için 780 km yol geldi. Böyle bir insandı.
Maalesef bebeği de ben istedim ilgisi bizde yoğunlaşır diye düşündüm çünkü normalde çocuklara çok düşkündü.
malesef o denklem her zaman tutmuyor.. cocugu bir misyon icin yaptiginda ise yaramiyor. cocuga da yazik size de..

o cocugun dogacagi varmis kader cizgisinde.. evlat en guzel nimetlerden.. onu dert etmeyin ama.. esinize cozum bulun, bulamazsaniz ayrilin. ömür törpüsü anca böyle tipler.
Haklisiniz tekrar tekrar konuşmayı deneyeceğim. Sonra babasından yardım isteyeceğim o tarafsız bakış açısıyla sorun çözen biri. Daha önce ablasıyla konuştum o da emek verdi ama fayda etmedi.

Çok aradın mı bu odunu ?

Zor bir durum.

Keşke çocuk için acele etmeseydin.

Ayrılmadan önce bir aile terapisti deneyin belki işe yarar.

Ya da en azından ilerde ben Elimden geleni yaptım dersiniz.

Daha yaşın küçük bebegin küçük meslegin var ah ablacim ben olsam asla cekmem ama belli sen cekeceksin ve sonra bir bakacaksın dert hastalık sahibi olmuşsun dahası hiç mutlu olmadan gençlik uçmuş gitmiş
Neden o dünyaya bir defa geliyor da sen on defa mı geliyorsun
Önceliği sen olmayan adamı neden yüreğine yük ediyorsun
Boşa gitsin ömrünü yer bu senin dert hastalık sahibi eder ona da bu gamsizlikla hiç bir şey olmaz inan olan sana olur
Allah yardımcın olsun yerinde olsam bir saniye çekmezdim
Belki bu düşünce yanlış gelecek size ama akrabalarımda ailemde boşanma durumunu yaşayan kimse yok bana kötü gözle bakacaklar diyr düşünüyorum özellikle akrabalar. Annemler her durumda arkamda olurlar. Bu duruma üzülürler yine de her konuda arkamda olurlar. Tek korkum onları üzmek ve elalem ne der :( biliyorum çok yanlış düşünüyorum:(

Kendinizi de düşünün.Demesi kolay biliyorum ama varlığınızı anlamayan adam belki yoklugunuzda ıslah olur.Boyle sürdüremeyeceginizi sebeplerinizle açık açık konusun.Kendine ya ceki düzen verir ya da böyle tel bilgisayar başında ilgilendikleriyle hayat sürer.
Çok haklısınız çünkü hayatı şu anda onlar olmuş. Sanki evde kızımla ben aracım elektironik eşyalar amaç.

3. ayda çocuk, artık köylerde bile belki yolunda gitmez evlilik diye 3. ayda çocuk yapmıyorlar.
Zaten öncesinden bizim 3 yıllık birlikteliğimiz vardı. Maalesef insan tanıdığını düşünüyor. Ve düzeltmek için her yolu deniyor

Bence eşiniz daha evli olduğunu anlayamamış.Hala ailesiyle birlikte yaşadığını sandığı için dertlerini onlarla paylaşiyodur. Kendisininde bir ailesi olduğunun farkında değil. Aslında şimdiye kadar bu sürece alışması lazım ama erkekler geç olgunlaşır umarım duzelirsiniz canım 😊
Annem her zaman kendinden 5 yaş büyüğüyle evlen belki denk olur erkekler geç olgunlaşır der :)

Ekonomik siddet de var sanki sizde. Pek bu adam duzelecek gibi durmuyor. Ailemi uzerim bosanirsam diyorsun da, asil senun uzulmen sileni uzer. Su halini bilseler eminim kizim bosan derlerdi. Esin ergenlikten cikamamis daha. Evlilik degil su yasadiginiz. Ailesiyle kapali kapilar arkasindan konusmadi da seni esi olarak sirdasi olarak gormedigini gosteriyor.
Kendimi ailesine yakın hissedemiyorum ve bunu yapan sensin diye söyledim. Ben ailemle yanında hoparlör açık şekilde konuşurum özellikle hatasını fark etsin diye. Ekonomik şiddete gelince kesinlikle haklısınız. Bunu nasıl yoluna koyacağımı bilmiyorum.

Canıöö tipik bi erkek profili çoğu inan aynı benim eşimde kopyası erkekler bildiğin çocuktur canım bu sebepten güzel yuvanı yıkma derim yazuk olur bi Aile terapistine gitseniz iyi olur esasında...mutlu olun inşaAllah canım❤❤❤
Aile terapisti deneyiminiz var mı acaba gerçekten işe yarıyor mu. Çünkü ben her yolu denemeye hazırım.

Bu bir tür bağımlılık olabilir mi? Yanı o ekranın başına geçmek için beyin türlü bahaneler üretiyor. Ona da bak buna da bak derken vakit gelip geçiyor farkedilmiyor bile. Bağımlılıkla ilgili yardım almanız faydalı olabilir belki.
Evet bağımlı zaten bunu kendi ailesi de kabul ediyor. Bilgisayar öğretmenliği mezunu ama atanamadığı için şu anda polis. Yine de benim işim bu kendimi geliştirmem lazım diyor ve kapanıyo saatlerce hayatı teknolojiden ibaret sanıyor. Geçen gün dedi bak araştır bilgisayarla ilgilenen çoğu
Kişi bağımlı ve asosyaldir. Bunu kabul ediyor yani. Ama destek almayı hiç düşünmez

Boşanmak için aldatma, şiddet ya da hakaret şart değildir. Eğer o evlilikte kendinizi yalnız hissediyorsanız bu da boşanmak için geçerli bir sebeptir bence.
Çook araştırdım evet bu da geçerli bi sebepmiş boşanmak için.

Merhaba arkadaşlar. Ben 26 yaşında 1 buçuk yıllık evliliği olan biriyim. Neyi nasıl anlatacağımı bilmiyorum gerçekten çok doldum gücüm kalmadı.
Üniversitede tanışıp severek evlendik. Ama evliliğimizin en fazla birinci ayından itibaren her şey bitmiş gibi hissediyorum. Anlatmaktan yoruldum.
İlk zamanlar eniştesinin e ticaret sayfası için gece gündüz ürün aramaya başladı internetten bazı zamanlar ikimizde tüm gün evde olmamıza rağmen abartısız tek kelime etmeden geçen günlerimiz oldu bu dönemde kendini sadece o siteye ürün bulmaya adamıştı. Eşim bilgisayar mezunu olduğu için zaten ilgisi çok fazla teknolojiye o da ayrı bir sorun tabiki. Gel zaman git zaman biz yatağa bile birlikte girmemeye başladık ben uyurdum o saatlerce ürün arardı. Sabah ben uyanmaya yakın yatağa helirdi aylarca böyle devam etti sonra çok şükür ki eniştesi o işi bıraktı. Tam rahat nefes alacağım dedim bu defa da oyun bağımlısı oldu gece gündüz bilgisayar başında telefon başında oyundan çıkmadı. Ailesine anlattım yardım istedim. Zor da olsa eskisi kadar girmemeye başladı.
6 aylık bir kızımız var ve ona karşı da çok ilgisiz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ailesine çok düşkün her kararımızda ablasına danışıyor. Gece boyunca telefonda ailesiyle arkadaşlarıyla konuşuyor ben evde yokmuşum gibi ve ailesiyle konuşurken daima odanın kapısını kapatıyor beni onlardan da uzaklaştırıyor bu hareketi. Hayattaki tek amacı para para para. Allaha şükür ikimiz de devlet memuruyuz durumumuz çok iyi ama bişey alacağımız zaman çok ucuz bişey olsa dahi laf ediyor. Tek muhabbeti ev almak arabayı değiştirmek ağzından başka sohbet konusu çıkmıyor. Ailemden uzakta burda iki yabancı gibi yaşamaktan bıktım boşanmayı da çok düşündüm. Ailemin üzülmesini istemiyorum onlar beni çok huzurlu biliyolar. Ama benim her anım ağlamakla düşünmekle geçiyor.
Ben mi abartıyorum lütfen yardımcı olun
Aileniz siz mutluysanız mutlu olur. Bilseler şu yaşadıklarınızı sizi 1 dk koymazlar orda belki de.

Aileniz siz mutluysanız mutlu olur. Bilseler şu yaşadıklarınızı sizi 1 dk koymazlar orda belki de.
Kesinlikle öyle. Üzülürler ama asla bunu yaşamama da izin vermezler arkamda olurlar. Yine de kendi istediğim biriyle yaptığım evlilik için onların üzülmesini yıpranmasını istemiyorum:(

Evliliginiz cok yeni, her evlilikte bir alisma süreci olur. Keske cocuk icin biraz bekleseydiniz. İkinci olarak da oyun bagimliligi ile ilgili ailesinden yardim istemenizi yanlis buldum. Esler sorunlarini beraber cözmeli, ilk ailelerimiz elbette kiymetli ama yeni bir aile kuruyoruz. Esinizle öncelikle ciddi bir konusma yapin. Yalniz bunu yaparken sen söylesin böylesin diye suclayici dille degil de söyle yaptiginda böyle hissediyorum gibi anlatin. O sizi anlayip kendi cabasiyla bir seyleri düzeltmeye calisir diye düsünüyorum. Olmazsa cift terapisi de alabilirsiniz. Sorunlariniz asilamaz seyler degil bence. İnsallah her sey yoluna girer 🙏

Yeni üye olduğum için nasıl taşıyacağımı bilmiyorum sanırım yanlış başlıkta açtım konuyu.
Ben de bi gelecek görmüyorum ama ailemin üzülmemesi için sabretmeye çalışıyorum bu da bana zarar veriyor.
Siz de annesiniz.
Birgün evladınız evlense ama mutsuz olsa, siz üzülmeyin diye o evliliğe katlansa bir anne olarak ne düşünürsünüz?

Back
X