Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden önce hic belli etmedimi kendini, 2 3 saat hemde hergün ne buluyorlar bu kadar konuşacak acabaAilesi kendine göre çok çok düşünceli ablası her defasında uyarıyor ama aşırı bi bağlılığı var ailesine kendini onlara adamış. Bir erkek her gün anne babasıyla aralıksız 2 saat 3 saat konuşur mu telefonda. O konuşabiliyor
Çok haklısınız keşke bu duruma gelmeseydik. Dini boyutunu da çok araştırdım Allahın sevmediği helal boşanma diye geçiyor. Dinimizde de var yani. Ve düşününce benim bu günlerim asla geri gelmeyecek. Yapı olarak çok fedakar bi insanım annem babam için devam etmeye çalışıyorum. Ama artık daha farklı düşüneceğimO zaman kendine neden bunu reva görüyorsun güzelim çok gençsin mutluluk fırsatını itip hayır ben gençliği sağlığımı ömrümü böyle heba edeceğim denir mi Allah bile razı gelmez buna bak dinimizde bile boşanma var evet hoş değil ama var yani seni yaratan bile sana demiyor ömrünü değmeyen birine heba et diye
Çevremde sorabileceğim deneyimli kimse yok faydası oluyor mu evlilik terapilerininBirlikte terapi alsanız?
Ben de öyle yapıyorum bir haftadan beri akşam yemek yapmıyorum temizlik yapmıyorum bi kadın tut yemeğini temizliğini yapsın onunla sohbet etmek zorunda da değilsin dedim.
İnanın bende anlamıyorum ve evlenmeden önce bu kadar düşkün değildi ya da ben konuşmasına şahit olmadım aynı eve girinceye kadar çoğu şeyi fark edemiyo insan. İnandırıcı gelmeyebilir çoğu kişiye belki ama günlük 2 3 saat konuşuyolar. Ben bile kadın halimle annemle en fazla yarım saat 45 dakika konuşuyorumEvlenmeden önce hic belli etmedimi kendini, 2 3 saat hemde hergün ne buluyorlar bu kadar konuşacak acaba
Allah size de sabır versin. Şu ana kadar hiç denk gelmedim uyuduğu zaman uykusu çok ağır telefonuna sosyal medyasına iyice bakarım. Ama yine de annem hiçbir erkeğe güven olmaz ne kadar iyi olursa olsun boş bırakma der haklısınız.Esimle ayni senjn gibu iki yabanci idik. Herseyi denedim. Arkadaslarin dedigi gibi umursamadim, konustum ilgilendim sinir krizi gecirdim aklima gelen herseyi denedim. Düzelmiyorlar. Benim evliligimde en azindan boyle oldu. Bazi insanlar evlilige uygun degiller... benim esim sadece eve ekstra bir maas girsin bu arada bir duzenim olsun yemek camasir bulasik yikansin diye evlenmis benimle... ayriva benle 2 kelime konuşmayan adam sabaglara kadar badka kadinlarla görüşüyormuş yakaladim. Bana iyi geceler bile demeyen adam musait oldun mu yani karin irtaliktan cekuldi mi diyerek konusmaya baslayan kadinlara saatlerini harciyordu. Bosaniyorum 1 aya. Keske en basta bosansaydim da ziyan olmasaydi yillarım... seninle ilgilenmiyirsa baskalri varzir gozunu aç arkadaşım
Kesinlikle ben mutlu bir yuva istiyorum. Düzelmesini çabalamasını bekliyorum. Eğer ki olmazsa sonuç yine boşanma olacak. Şunu da düşünüyorum evliliğim bittikten sonra acaba bunu da denesek düzelir miydik yoluna girer miydi evliliğimiz diye en ufak pürüz kalmasın aklımda.Sırf birileri üzülmesin diye kendi hayatınızı heba etmeniz hiç sağlıklı bir düşünce değil. Bugün 26 yaşında bir annesiniz henüz bu davranışlara ağlayarak üzülerek cevap veriyorsunuz 10 yıl sonra 36 yaşında belki 2 bebeği olan veya fazlası olan bir kadın olacaksınız o gün biriken duygularla ağlamayacak bağıracak belki vurup kıracaksınız 1,5 yıl evlilikte yaşanan bu durumlar dediğim gibi bu kocayla ileride daha kötü olacak. Aileniz sizin onlar için boşanmayıp ama hep ağladığınız bilseler belkide daha çok üzülecekler. Önce kendiniz için yaşayın bu hayatta şuan için bebeğiniz ve kendinizden değerli kimse yok. İnsan hayatı değerli lütfen üzülüyorsanız değişmiyorsa bırakın. Ayrılmak için blöf yaptın mı diyenler var bu da nasıl akıl vermekse neden blöf yapacaksınız ki gözü sizi kaybedecek diye korkmamalı korktuğu anda ve siz vazgeçtiğinizde hııı bak gitmedi olacak. Meslektaşım lütfen eğitim görmüş gelişim görmüş psikoloji görmüş kişisin kendine bebeğine yapma bir yol çiz evet kalacağım ve bu adamı böyle kabul edeceğim çok seviyorum mu hayır kendim için ayrılmalıyım mı?
İnanın çok konuştum çok şey denedim ama bir gün kendine çeki-düzen verse ikinci gün eski haline dönüyor.
Çocuklara karşı çok düşkündü bebek olunca diğer uğraşlarını bırakır ailemize odaklanır diye düşündüm o zamanKarşınıza alıp ciddi ciddi konuşun. 6 aylık bebenin günahı ne? Madem ilgisizdi bebek neden yaptınız? Eşinizin ailesiyle de konuşun bu şekilde devam ederse ayrılacağınızı söyleyin.
Terapi almayı düşündünüz mü? Belki faydası olur. Düşünmemişseniz pişman olmamak için neler yapıyorsunuz evlilik adınaKesinlikle ben mutlu bir yuva istiyorum. Düzelmesini çabalamasını bekliyorum. Eğer ki olmazsa sonuç yine boşanma olacak. Şunu da düşünüyorum evliliğim bittikten sonra acaba bunu da denesek düzelir miydik yoluna girer miydi evliliğimiz diye en ufak pürüz kalmasın aklımda.
Dini boyutunu düşündüm derken her açıdan düşünüyorum araştırıyorum anlamında söyledim. Ben de evleneyim çocuğum olsun hemen düşüncesinde bir insan değildim ama insan o anda karşıdaki insanı düzeltebilecek tüm ihtimalleri denemek istiyorEvlilik ilk aydan sıkıntılı ama muhakkak bir çocuk dünyaya getirilir. Bunu genel olarak söylüyorum: Kadınlar kendilerine bir hayat alanı, sağlam bir ilişki kurmadan hamile kalmamalı. Sonuçları hep böyle olur. Çocukların sucu ne? Ya terapi almaya razı olur yada bosanacaksiniu. Dini boyutunu tek bosanmak için düşünmeyin. Esiniz iyi bir eş değil. Iyi bir baba değil. Allah bunları da sevmiyor bildiğim kadarıyla. Olmuyorsa kend hayatınızı ve cocugunuzu mahvettiniz diye kimse gelip madalya takmıyor
Bi süre sonra konuşmak ve her şeyi tekrar tekrar anlatmak insana zor geliyor zaten bi yerden sonra anlatmayı bırakıyor ben de bıraktım düzelmesini bekliyorumbenim eşimde böyle maalesef canım.. taşıma su ile değirmen dönmez.. sen ite kaka bişeyler yapıyorsun ama sonrası tırt.. düzelme imkanı çok yok bence yine de böyle bu evliliği sürdüremeyeceğini ona net bir şekilde söyle.. ama boşan diyemem ben yapamam çünkü ve cesaretle de ilgisi yok aslında seviyorum onu çünkü onsuz yapamam gibi geliyor bilmiyorum.. ama bi evde eşinin seni dışlaması kadar bir kadının yaşayacağı kötü bir his yok gerçekten..
mutlaka eşinle konuş bu evliliğin sürmeyeceğini şimdi değilse bile bu şartlarda bir gün mutlaka biteceğini söyle
bir de başka çocuk yapma söyliyim.. bir süre çocuğunla vakit geçirmeye odaklan üzme kendini ondan da ilgi talep etme akışa bırak.. kendi içinden gelip de düzelecek mi.. sen zaten kaç kere konuşmuşsun daha fazla konuşmana gerek yok bu konuyu bekle izle ve sonra evliliğin sürmeyeceğini ona anlat
Evlilik terapisini düşünüyorum ama henüz bu konuyu eşime açmadım çünkü kafamda netleşmedi bu konuyu deneyimlemiş ve faydasını görmüş insanlardan bilgi almak istiyorum.Terapi almayı düşündünüz mü? Belki faydası olur. Düşünmemişseniz pişman olmamak için neler yapıyorsunuz evlilik adına
Sorunların düzelebileceğini umut etmekİlk ayda kendini belli eden bir evlilikte sorunlar barizken cocuk yapmak nede acaba
Sorunların düzelebileceğini umut etmek