Eşiyle evde yabancı gibi yaşayanlar

2. Çocuğu hiç düşünmedim evliliğin ilk zamanlarında insan biraz daha iyimser oluyor sanırım. Şimdi aynı iyimserlikle yaklaşamıyorum

Eğer blöf yapacaksanız yapmayın. Ben mutlu değilim diye güzel bir şekilde açıklayın. Blöfler restler ilişkiler için çok tehlikeli bence. Evliliğin amacı zaten birlikte hayatı paylaşmak değil mi? Bu amacı hatırlatın hala davranışlarında direnirse kaçınılmaz son maalesef. Ben aile terapisine gidilecek bir problem göremedim.

Esiniz aile oldugunun farkinda degil. Bunu siz fark ettiremezsiniz. O aile olarak kendi kök ailesini benimsemis malesef. Bu hep boyle gider. Eger katlanabilirsrniz devam edin. Ben katlanamazdim gercegi soylenek gerekirse. Resmen ev arkadasi olarak goruyor sizi, utusunu yemegini yaptiriyor. Evi de otel olarak kullaniyor.

Yok hayır blöf değil ciddi manada çocuğumu bu ortamda büyütmek istemediğimi söyledim bir gün pişman oldu ertesi gün unuttu

Temizliği yemeği bıraktım artık hatasını anlayıncaya kadar. Gidebildiği kadar da yapmamayı düşünüyorum

Tavsiyeye bak çay demle.
Erkekler çocuk falan değil gidip saçma adamlarla evlenip hepsi böyle diye genelleme yapmayın. Ortada evlilik yok bir de güzel yuvanı yıkma diye tavsiye veriyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz?

Yok hayır blöf değil ciddi manada çocuğumu bu ortamda büyütmek istemediğimi söyledim bir gün pişman oldu ertesi gün unuttu
Çok da gençsiniz. Bence bir kadın için en önemli şeylerden biri ilgili bir sevgilisinin olması. Boşanın boşanmayın diyemem. Eşinize 3 ay 5 ay gibi bir süre verin. Bu sürede ve devamında davranışlarına çeki düzen vermesi gerektiğini bir kez daha söyleyin. Boşanmak da dünyanın sonu değil hatta bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Umarım eşiniz aklını başına alır.

1.5 yıllık evliliğe 6 aylık bebek..
Yani 2 aylık evliyken yaş daha 24 iken ne bebeği?
Daha adamı tanımadan etmeden?
Bir de üniversite mezunsunuz.
Sizin bu sorunlar varken bir bebek daha olur..
Bu evlilik böyle sorunlu gider maalesef.

Yeni jenerasyon inanılmaz fevri.
Benim annem 35 yıl önce beni evliliğinden 2 yıl sonra doğurmuş. 1 yıl çocuk bile düşünmemiş.
Sizin yaş 24 imiş. Isteseniz 5 yıl bile yapmazdınız.

Eşiniz değişmez çok zor.
Allah yardim etsin..

Yazdıklarınızı şimdi okudum inanın yazdiklarinizin aynısını birebir yaşıyorum ben öğretmenim eşimde polis.yani aynı kaderi paylaşıyorum sizinle. Neler yaşadığımı tek tek yazmıcam çünkü her kelimesi birebir aynısı.tek fark ben 10 yıllık.evliyim bir oğlum var ve hiçbi değişme yok.cok konuştum artik çok yorgunum konuşmuyorum bu seferde niye konusmuyosun diyo.yaptiklarinin söylediklerinin farkında bile degil.bi şekilde hep suçu bana buluyo.cok mutsuzum yorgunum hayatımda istemiyorum bu adami ama boşanmaya hiç cesaretim yok çünkü ailem arkamda durmaz ve bu adam beni mahveder boşanma sürecinde biliyorum oğlumu bile alır.su andakinden daha mutsuz olmaktan korkuyorum...

Yahu bunu neden kendinize yapıyorsunuz.
Bu dünyaya birdaha gelmeyeceksiniz.
Neden mutsuz huzursuz bir evliliği devam ettirip kendinizi girdabın içine sokarsınız.
Kendinize hiç mi değer vermezsiniz.
Çocuklarınız birbirine değer vermeyen sevmeyen anne baba ile büyüyünce sorunlu birer birey olacaklar biliyorsunuz değilmi?
Ayrı olup birbirine saygılı iki anne baba , çocuk için herzaman en sağlıklısıdır.
Kendinizi değil çocuklarınızı cezalandırıyorsunuz mutsuz evliliğe şahit olmalarını sağlayarak.

Benim eski evliligimde de esim yemeğini yer( televizyona bakarak hiç konuşmadan) ıçeri gecer orada yaşardı.
Sonra dedum ki ben duvarlara bakmak.icin mi evlendim. Hem yemegini yal temizliğini gör cocukla ilgilen adam yiyip icip yatsın. Ayrıca o telefon bilgisayar basinda zadece isle mesgul olmuyorlar bilesin...

Ben uğraştım herşeyi denedim canıma tak etti boşandım.

Siz de esinizle konuşun elinizden geleni yapın düzelmiyorsa yaşınız geçmeden başka çareler düşünün. Hayata bir erkeğin kölesi olmak için gelmedik...

Başka biri olabilir mi?

sizin icin cok uzuldum meslaktaşim insallah Allah hayirli bir kapi acar.. instagramdan Uzm Psikolog Esra Ezmeci'yi mutlaka takip etmeni oneririm ..

Valla her konuya aldatildim diye atlamak istemiyorum da ben de asker eşiydim aynen sizinkiler gibiydi. Araba alırdı alt komşudan öğrenirdim kendi halindeydi, çok yoruluyorum.gergin bir ortamım var der anlayış bekler benimle hiç ilgilenmezdi. Sonra ayrılırken bana dedi ki, sen beni hiç anlamadın beni çok yalnız bıraktın ben savaş gördüm acılar çektim sen keyfindeydin falan

Ayyy nefret ediyorum. Keşke bunca yıl onun doğu gorevlerinin kahrını çekmeseydim. Kendimi hep yetersiz gördüm onun suratsizligi yüzünden hep acıdım ona neler çekiyor diye. Ama sonuç olarak " keşke daha çok kendime odaklansaydim " a çıktım.

Allah yardımcınız olsun sabir versin size. Ben kurtuldum. Gerçi bizim çocuğumuz olamadı
Olsaydi da aynı şeyler yaşanır miydi bilmiyorum.

Kesinlikle öyle. Üzülürler ama asla bunu yaşamama da izin vermezler arkamda olurlar. Yine de kendi istediğim biriyle yaptığım evlilik için onların üzülmesini yıpranmasını istemiyorum
Şu mantığı asla anlayamadım, resmen ailem üzülmesin diye kendini harcamak bu. Aileniz buna daha çok üzülmez mi? Ne kadar saçma bir mantık. Ailenizi düşünmeniz önemli evet ama sizin de bir çocuğunuz var artık. Büyüdükçe babasının ilgisizliği i kendini sevmemesine bağlayacak ve hayatı boyunca başkalarının onayı için yaşayacak psikolojisi bozulacak bir çocuk. Bunları hiç düşünmüyor musunuz anlamıyorum.

uzmn pskolg.Esra Ezmeci'yi mutlaka takip edin derim instagramda

benım de aynısı yaa 3 senedır pubg oynar bırakmadı ne kavgalar ettık kac telefon kırıldı vazgecmedı bırakıp gelır bırlıktgelık ıster sonra oyununa devam eder ben buyuzden buz gıbı oldum son 1 aydır hıcbırlıkte olmak ıstemedım kullanılmıs gıbı hıssedıyordum kendımı çünkü
esımın ofke kontrolsuzluklerı de vardı bırsey sordugumda anıden fazlasıyla ofkelenıp ev de bırseyler kırabılıyordu kızımız var 5 yasında onun ıcın dedım bıraz daha dedım ama olmadı calısıyorum da maddı olarak da ona destek oldum hep ama sorumluluk cok agır gelıyor ustelık duygusal boslukta bıraktı benı aklım baska yerlere de kaymaya basladı bu yuzden bıtırmeye karar verdım ben de bosanma davası actım cunku anlamıyorlar yıllar gecıyor ama o oyununu bırakmadı bızı bıraktı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…