Eşiyle evde yabancı gibi yaşayanlar

Aile terapisti deneyiminiz var mı acaba gerçekten işe yarıyor mu. Çünkü ben her yolu denemeye hazırım.

her yolu deneyeceksen al telefonunu kir,
yeni telefon alirsa onu da kir,
ben artik seni evde telefonla gormek istemiyorum de.

ay ne sabirlisiniz,
yeteeer diye bagirdiniz mi hic merak ediyorum.

Eşine bile zaman ayıramayacak kadar ne enişte abla aşkıymış bu anlamadim ki. Ayrıca onların işi eşini neden ilgilendiriyor? Kapiyi kapatıp telefonla konuşmak ne demek? Ayrıca ablasi annesi demiyor mu oğlum sen artik evlisin git esinle ilgilen diye. Siz biraz yaptıklarına ses cikarmamisiniz birde ustune boyle bir evliliğe hemen bebek yapmışsınız. Şu saatten sonra düzelmesi biraz zor

Yavrum seni 3 gün konuşurlar sonra unuturlar
Sen elalem ne der korkusuna bir ömrü heba edeyim diyorsun hiç olur mu sence mantıklı mı hiç değilse burnunu surttur aklını başına alsın

Yavrum seni 3 gün konuşurlar sonra unuturlar
Sen elalem ne der korkusuna bir ömrü heba edeyim diyorsun hiç olur mu sence mantıklı mı hiç değilse burnunu surttur aklını başına alsın
Mantıklı değil biliyorum işte büyüdüğün çevre tüm geleceğini etkiliyor

Ne kadar tanıdık buldum bir bilsen.Aynısından bizim evde de var

Ailesi kendine göre çok çok düşünceli ablası her defasında uyarıyor ama aşırı bi bağlılığı var ailesine kendini onlara adamış. Bir erkek her gün anne babasıyla aralıksız 2 saat 3 saat konuşur mu telefonda. O konuşabiliyor

Durumunuza çok üzüldüm. Çünkü aynı şeyleri yaşıyorum. Sana tavsiyem yatağını ayırma. Neden diyorum bu cezalandırma olmuyor iki insan ayrı odalarda, aynı evde yabancı oluyor. Ciddi bir konuşma yap. Evlilikten beklentilerini net bir şekilde söyle. Ayrılma isteğinde kararlı olduğunu görsün çark edecektir. Belki farkında bile değil ne kadar ihmal ettiginin. Sorunlarinizi cozmenizi diliyorum.

Sizin durumunuz nasıl şimdi. İşe yaradı mı

Tabiki hayır hiç kimse demez bunu
O zaman kendine neden bunu reva görüyorsun güzelim çok gençsin mutluluk fırsatını itip hayır ben gençliği sağlığımı ömrümü böyle heba edeceğim denir mi Allah bile razı gelmez buna bak dinimizde bile boşanma var evet hoş değil ama var yani seni yaratan bile sana demiyor ömrünü değmeyen birine heba et diye

Siz nasıl dayanıyorsunuz ben çok yıprandım
Benim üzerimde ekonomik olarak bir baskısı yok. Belki size yanlış gelecek ama kimse kimsenin kazancına karışmıyor. Bizimkide devamlı mal mülk alma peşinde. Devamlı borç aciyor. Kredi ödüyor sonrada çok ödemem var deyip sizlaniyor. Bende bana mi sordunda borç açıp şikayet ediyorsun diyorum. Evlilik öncesi hayal ettiğim evlilik degil bu ama işin içine aldatma vs gibi kötü olaylar olmadığı için katlanıyorum galiba.

S sorumlu kesinlikle katılıyorum size bu arkadsn eşi de bence işin ciddiyetinin farkında değil evlenince kafeste keklik sanki kadın

Şu ana kadar düzeltmeye çalıştım konuştum. Beceremedik son çare ablasına anlattım ablası anlayışlı biri o da elinden geleni yaptı aslında.
Ve terapi almak faydalı oluyor mu etkisini görebilir miyiz ciddi anlamda.

Siz de annesiniz.
Birgün evladınız evlense ama mutsuz olsa, siz üzülmeyin diye o evliliğe katlansa bir anne olarak ne düşünürsünüz?
Çocuğumun üzülmesini istemem onun yanında olurum tabi

Bizim düğün borçlarımız olduğu için en başta birlikte ödemeye başladık sonra da öyle gitti. Ve yatakta bile hesap kitap yapması şunu alsam şu ev şöyle borç bu kadar kredi şu kadar demesi beni çıldırtıyor. Kesinlikle benim hayal ettiğim evlilik de bu değil.

her yolu deneyeceksen al telefonunu kir,
yeni telefon alirsa onu da kir,
ben artik seni evde telefonla gormek istemiyorum de.

ay ne sabirlisiniz,
yeteeer diye bagirdiniz mi hic merak ediyorum.
Benden önce kendisi kırdı telefonunu zaten kavga esnasında. Gidip yenisini aldı. Bağırdım ama o sesini daha yüksek çıkarmaya çalışıyor her konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…