Eşiyle kaçarak evlenenler şimdi nasılız?

doğru olabilirsin ama biz kendi başımızdan geçeni yazdık kimseye biz kaçtık affettiler sizide kesin affederler kaçın yazmıyoruz ki sonuçta kaçmasınlar tabiki aileleri ikna etmek için herşey yapsınlar

çalışıyorum yok canım saolsun kayniş öyle bişey demedi benide çok sever ve kendide kaçmış zamanında zaten
Kv cok tatli bi insan ya cirpiniyor kadin benim icin kizim oldu diyor sagolsun kp de iyi insan esimde cirpiniyor ben sadece ani yasiyorum umarim basima kalkmazlar ve hep boyle devam eder ya

Kv cok tatli bi insan ya cirpiniyor kadin benim icin kizim oldu diyor sagolsun kp de iyi insan esimde cirpiniyor ben sadece ani yasiyorum umarim basima kalkmazlar ve hep boyle devam eder ya
ne zamandır evlisin canım sen daha 18misin kıyamam sana küçüksün Allah daim etsin evliliğini mutluluğunu

Daha cok yeni diyebilirim 10 gun oldu kactimm ben resmen ya bilmiyorum 15 inde resmi nikah kıyılacak annesi ileyim sagolsun cok iyi bi kadin ama bilmiyorum
ailenden herhangi bi tepki haber var mı
korkma ezdirme kendini kimsenin iyi niyetine hemen aldanma nikahınızda yokmuş zaten daha cnm dikkat et

ailenden herhangi bi tepki haber var mı
korkma ezdirme kendini kimsenin iyi niyetine hemen aldanma nikahınızda yokmuş zaten daha cnm dikkat et
Sagolsun eve gelmiyor babasiyla kaliyor daha nikah olmadigi icin iste bugun ev falan tuttu ugrasiyor sagolsun ekstra bi talepte buluadi aileme cok yalvardim sevdigimi falan soylemistim kac kez konustum uvey annemle sıkıntılarım var yapacak biseyim olmadigini dusundum hala ses seda yok ve ben nikahtan sonra esimin istedigi gibi ellerini opmeye gidelim diyor sagolsun suan hersey ruya gibi insallah bozulmaz ya

MAŞALLAH CNAIM UMARIM BOZULMAZ ALLLAH DAİM ETSİN BARIŞ KONUŞ EZDİRME KENDİNİ AİLENİ

MAŞALLAH CNAIM UMARIM BOZULMAZ ALLLAH DAİM ETSİN BARIŞ KONUŞ EZDİRME KENDİNİ AİLENİ
ben biraz dik basliyim abla kendimi ne aileme ne karsi aileye ne de esime ezdirmem tabi saygisizlik yapmak istemem kimseye kendi ailemede yapmak istemedim ama zaten duzenli olarak evden kovuluyordum boyle olmasi gerekti elalem ne der diye yasamak istemiyorum esimin durumuda iyi sukur gecinebiliriz ama tabi korkularimda var 4 yildir birlikteyiz ama sagolsun hic incitmedi ozellikle evlilikten korkularim var aramizda bu konu gecmedi ama illaki evlenince bekleyecek ben cok utangacim bilmiyorum abla ya

CANIM evlilik çok değişik bişey sorumluluk alıyosun tamam yeri geldiğinde ses çıkar ama hep dik başlı olma sakın sen kötü olursun ayrıca eşinide kimseye ezdrme arkasında ol evde olanı kimseye anlatma paranız mı yok ses etme yani çok üstüne gitme sakın yalan konuşmayın birbirinize ve en önemlisi hep saygı sevgi çerçevesinde olun

Esim yalan konusunda cok hassas soyleyemem de zaten sorumluluktan korkmuyorum ya bunu goze aldim zaten parasal konularda pek sıkıntı degil yani yeni ev kuruyoruz ve herrsey onun uzerine bi sure olacak sukur borcumuz olmayacak ama hersey yerine oturana kadar illaki zorluklar olur ben sey diyecektim hayatimiz normal devam mi edecek komik geliyor kulaga belki ama yani 15 inde kendi evimizde olacagiz yani ne olacak hersey normal mi devam edecek

ya sen kendi evinde olcaksın senin tercihin yaşında küçük çocuk yapma çalış evine bişeyle ralırsın kafan dağılır gezersiniz rahatça normal devam etcek hayatın sadece bi hayat arkadaşın olucak onla birlikte hareket etceksin işte

Ben okula devam etmek iatiyorum ders calisiyorum cocukda suan istemiyorum sonucta evet belki sıkıntı olmayacak mutlu olacağız ama yinede gelecegi goremem adımımı sağlam atmam gerek kpss ye falan girdim esimde olmadi dukkan alalim diyor calismak istersen kuafor gibi yani destek oluyor ister evde otur ister calis okula biraz karsi oda aciktan okursan sıkıntı olmaz diyor

okula nolursa olsun git sakın aksatma nie karşıymış beyfendi git cnm

okula nolursa olsun git sakın aksatma nie karşıymış beyfendi git cnm
Yani aciklamasina gore yasadigimiz yerde bi okul olabilir ama yer yurt degistiremeyiz biraz kiskanc okula ben goturur getiririm falan diyor ya sıkıntılarım yok o konudan ama isteksiz ben ilk basta soz verdirtmistim insallah bakalim bu gune kadar hep tuttu sozunu ama gorecegiz abla cocuk istersen olmaz derim demi yani yanlis anlamaz

direk olmaz demem aşkım evliliğe kendimize alışalım daha yaşımız küçük de bend eçalışırım destek olurum iki sene sonra faklan yaparız de
kıskançlıkla alakası yok okumanın oku cnm

direk olmaz demem aşkım evliliğe kendimize alışalım daha yaşımız küçük de bend eçalışırım destek olurum iki sene sonra faklan yaparız de
kıskançlıkla alakası yok okumanın oku cnm
Tesekkur ederim abla ya benden buyuk bes yas var aramizda birqz daha farkli dusunuyor ama sanmıyorum karsi cikacagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…