Eşiyle/ Sevgilisiyle aynı yerde çalışan var mı?

kuzularinannesi

A new day, A new start...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
42.755
11.637
823
herkese merhaba.eşiyle aynı yerde çalışıp ta bunu eve yansıtmayan var mı merak ediyorum aranızda?biz eşimle aynı yerde çalışıyoruz malesef. malesef diyorum çünkü beni bazen deli etme aşamasına getiriyor.kötükedihüso ben gündüz, o gece çalışıyoruz.
ama evimizde de işten başka bişey konuşulmaz oldu nerdeyse.
aynı durumda olanlar var mı acaba?:uhm:

bu çok kötü bir durum arkadaşım...
aynı yerde çalışıpta bunu eve yansıtmamak çok büyük bir başarı ister..
kaç yıllık evlisiniz...
ya şahsen 24 saat aynı şahsı görmeye tahammul edemem...
ama yınede büyük konuşmayayım bacım...
eşinizle konuşun en iyisi arkadaşım
kapıdan çıkınca iş konuşulmasın diye karar alın
..

bence de eve gelince isle ilgili tek kelime etmeyin.
ama bu seferde insanin birbirine anlatacak nesi kaliyor?
esine isini is arkadaslarini basina gelenleri vs anlatiyorsun aksam o da sana.

8 ay oldu evleneli. kaç kere konuştum ama o tam bi işkolik unutamıyor işi.
24 saat görüşmüyoruz aynı işyerinde ama farklı şubelerde çalışıyoruz
ben gündüz çalışıyorum,eşim akşam çalışıyor.
bi de yeni evli olduğumuz için taksitler falan var.onları da çok takıyor kafasına.

bizde eşimle aynı yerde calısıyoruz.hatta birbirimize nöbet deverediyoruz.evde de haliyle iş konusuluyor zaman zaman ama birbirimizi sıkacak kadar değil.hatta hosuma gidiyor bazen aynı yerde calısmak bazende hos olmuyor tabı.sosyal konumları ıdare etmek gerek tabı.daha dıkkayşı davranmak,kanusmak falan gibi.

benimde hoşuma gittiği zamanlar oluyor ama bazen (bugün olduğu gibi) canımı çok sıktığı zamanlarda oluyor
ailelerimizden de kimse yok yanımızda.sadece ikimiziz, çok fazla arkadaş çevremizde yok burda doğal olarak ondan daha fazla ilgi bekliyorum.
kk' ne üye olalı çok olmadı,ama dinleyen ve cevap veren birileri olduğu için teşekkür ederima.s.

Aynı yerde çalıştığımız oldu dönem dönem. Ama işimiz farklıydı. Bölümümüz farklıydı.
Üstelik çok yoğun ortamlardı. Birbirimizi iş saatleri içinde hiç görmedik. Çok şükür ki bu dönemleri kazasız belasız atlattık.
Ancak çevremde eşleriyle aynı yerde çalışan çok sayıda arkadaşım oldu. Hiç kolay değil dengeyi sağlamak. Eleştiriler fikir ayrılıkları olduğunda eşler birbirini savunmak zorunda kalıyorlar, aynı düşünceyi paylaşmasalar bile. Biri ön planda ise diğeri daha pasif kalıyor. Birbirlerine davranışlarındaki en küçük bir değişiklik de bunları muhabbet konusu yapabilecek basit insanların diline düşüyor. Bütün bunlar evliliği yıpratıyor doğal olarak. Dikkatli ve hazırlıklı olmanızı öneririm.

eşim çok disiplinli ve mükemmeliyetçi bir insan, bende biraz fazla alıngan bir insan olduğum için çıkıyor hep sorun. kavga gürültü yok Allah'a şükür ama kırgınlıklar oluyor tabi arasıra.

yatakta görüşüyoruz nerdeyse ancak

hmm..
yalnız aynı saatlerde işyerinde bulunsaydınız daha çok sorun olmazmıydı? yani bence sizin aynı saatte evde olamamanız aynı işyerinde çalışıyo olmaktan daha byk sorun diil mi acaba..?

bende eşimle aynı yerde çalışıyoruz.bu durumdan çook memnunum çünkü işyerinde bana çok yardımcı oluyor.öğlen yemeklerine birlikte gidiyoruz.daha önceleri aynı yerde değildik pekde hoşlanmadığım arkadaşlarımla öğle yemeğine çıkmak zorunda aklıyordum.evde iş ile ilgili çok az konuşuruz.valla bende eşimde bu durumdan epey memnunuz.

mecburiyet olmadıkça çalışmamak taraftarıyım. 7/24 bir arada olmak insanı bayar herhalde. artı işyerindekileride sinir eder.
örn ; ben bu aralar sinir olmaktayım.işyerimizde 3 senedir yanımızda çalışan bi kadının kocası bu sene burada işe başladı. ama sorsanız adam buranın patronu gibi geziyor. neyse ben konumum gereği haliyle bir takım emirler veriyorum ama hanım tınlamıyor.1 oldu 2 oldu 3 oldu yok...baktım olmuyor, biraz sinirli vaziyette herkes yerini bilecek adı altında bir konuışma yaptım. ne oldu dersiniz kadın kocasına söylemiş ,adam dikildi karşıma sen nasıl karıma konuşursun. benim nevrim bir döndü , soluğu patronda aldım. anlattım durumu, bu kadının kocası buraya onun muhafızı, bodyguardı diye mi alındı. neyse sağolsun patron herkese gerekeni söyledi, hadlerini bildirdi. meğersem bu kadın işte onun sinirine dokunan ne varsa gidip kocasına bire bin katarak anlatıyormuş,yani bir nevi dolduruşa getirme. kimsenin ekmeğinden olmasını istemediğim için konuyu kapadım ama aynı şey tekrarlarsa hiç acımıycam.
veee sonuç itibariyle diğer çalışanlarında ruh sağlığı açısından karı-kocanın aynı yerde çalışmaması gerekir. unutmadan evdeki sorunlar işyerinde herkese ve herşeye yansıyor. profesyonel davranan varsa ne ala ama onu yapmakta çok zor.

hmm..
yalnız aynı saatlerde işyerinde bulunsaydınız daha çok sorun olmazmıydı? yani bence sizin aynı saatte evde olamamanız aynı işyerinde çalışıyo olmaktan daha byk sorun diil mi acaba..?

tabiki çok büyük bir sorun ama şuanda yapabileceğimiz bişey yok malesef:1no2:

Biz nişanlılık dönemini aynı iş yerinde geçirdik hatta aynı birimde... evliliğimin ilk 6 ayıda berarber çalıştık..
Sonra dayanamadık ve başka şubeye geçmiştim ben , ordada 6 ay kaldım düzenim bozulmuştu sonrada işten ayrılmıştım zaten..Yani çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum... hep iş konuşuluyor hem kıskançlık oluyor hemde sürekli görmekte sıkıcı oluyor artık.. Eşine kızsan ona sinirlensen onu bir arkadaşınla çekiştiremiyorsun bile...

Bizde aynı şirkette fakat farklı şubelerde çalışıyoruz.
Hiç bir sorunda çıkmıyor aramızda.
İşi işte bırakıp geliyoruz evimize.

Biz aynı yerde calışmıyoruz
Çalışıyor olsam herhalde bütün günümüz kavga ederek geçerdi çünkü çok kıskancım
Ama maalesef göz görmeyince gönül katlanıyor..

sonucta iş konusuyosunuz ama ılgınc gelmıyor aynı iş
düşün kı farklı ıslerınız o muhendıs sen bankacı
muhendıs ıslerınden bahsedıcek anlamıycaksın dıkkatını cekıcek ve dınlıyceksın ozaman sıkılmayacaksın
sızde konu aynı o yuzden sıkılıyorsun aslında ortada farklı bır durum yok

ama dıyorsan kı hıc bısı dusunmeden ıs dusunuyor o zaman bu her zaman bı sorun zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…