Eşiyle/ Sevgilisiyle aynı yerde çalışan var mı?

bi dönem aynı yerde çalışmıştık, bize ait bi dükkandı, işte hayatın bi parçası eğer karı koca işinizi seviyorsanız bi sorun yok bence
bizim derdimiz iş konuşmak değildi, bizde hep iş konuşurduk ama bu durumdan rahatsız değildik
bizim sorunumuz işyerinin yönetimiyle ilgili aynı fikirde olmamaktı, eşimin yanlış bişey yaptığını görünce müdehale ediyordum tabii o yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyordu

eşimle geçen aya kadar aynı iş yerinde çalışıyorduk
proje bitti ben işten çıkarıldım
2,5 yıldır orda çalışıyordum
hatta eşimlede orda tanıştım evlendim
1 yılımız evli olarak geçti
ben bunun kötü hiç bir etkisini görmedim
aksine keşke yeni projeler çıksa yine beraber çalışsak
alışkanlıklarlada alakası var
sonuçta biz hep beraberdik
arkadaşkende, sevgiliykende, evliykende
şimdi akşamdan akşama 3-4 saat görmek yetmiyor
çok özlüyorum

bende eşimle aynı yerde çalışıyorum. iş yerinde tanışıp evlendik zaten. odalarımız farklı gün içinde birbirimizi görüyoruz ama ikimizinde dışarda görevleri oluyor sürekli birlikte değiliz.
ama ben memnunum. hiç konuşmadan onu görmek bile bana yetiyor çünkü.

var-dı.ben meslek değiştirdim.ama benim eşim işyerinde streslidir onunla çalışmak zordur.meslektaş olarak değilde eşim olarak severdim kendinikaydirigubbakcemile3

bende eşimle çalışmıştım bir ara evliliğimin ilk 6 ayı birlikte çalışmıştık ama eve işle alakalı tek şey getirmezdik her ikimizde zaten sonrada ben çıktım o işyerinden bence eşinizin işkolik olmasıyla alakalı bu şey canım zamanla değişir eşin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…