Eşiyle/ Sevgilisiyle aynı yerde çalışan var mı?

evlenmeden önce çok güzel bir işim vardı.
çok çalışarak çok iyi bir konuma gelmiştim.
fakat eşim yurtdışında çalıştığı için işimi bırakıp onun yanına geldim
2,5 yıldır onun şef olduğu bir bolumde elemanı olarak çalışıyorum ve hiçte memnun değilim
ilk zamanlar çok kavgalar ettik şimdi ise durulduk fakat ben iş hayatında soğudum sadece ileride cocuğum olursa daha rahat olur düşüncesiyle para kazanmaya çalışıyorum....

Bazı işyerlerinde eşleri aynı departmanda çalıştırmıyorlar zaten yasakkelime işyerimde bir arkadaşım vardı eşiyle masaları yan yanaydı 4 aylık evliyim sanki 4 yıllık gibi hissediyorum derdi kaydirigubbakcemile daha sonra şirket kuralı gereği ayrı bölümlere verildiler :çok üzgünüm:bence de hiç hoş bir durum değil ister istemez iş eve taşınıyor:çok üzgünüm:

aman arkadaşlar ben eşimle sevgiliiyken denedik ama yok olucak gibi değildi yani iş yerinden ayrıldım bence kesinlikle denemeyin arkadaşlar birisi geliyo güleryüzlü konuşamuıyodum hemen sertsert bakışlar olucak gibi değildi yani

aynı yerde calısıyoruz eşimle
hiç kötü bi yanını görmedim
beraber gidip beraber geliyoruz
ve bu bizim hosumuza gidiyor
evde işle ilgili pek konusmayız
iş işte kalır
evde iş konusulmaz a.s.

bende kattiyen böyle bişeyi istemezdim aynı yeri bırak aynı sektör bile
hem bu ev durumundan hemde kıskançlık düşünsene sen o kızla ne konuştun
-sen o adama ne söyledin iyiki aynı yerde değiliz
yasakkelime

Son düzenleme:
aynı yerde calısıyoruz eşimle
hiç kötü bi yanını görmedim
beraber gidip beraber geliyoruz
ve bu bizim hosumuza gidiyor
evde işle ilgili pek konusmayız
iş işte kalır
evde iş konusulmaz a.s.

benim eşim fazla işkolik malesef işi işte bırakamıyor
patronlarımız bile ona kızıyo şu kapıdan çıktığında unut işi diye
düşünün patron bile bunu söylüyor

canım ben sevgilimle aynı işyerinde çalışıyordum nişanlanana kadar şimdi o kişi eşim oldu zaten :))))

TEBRİKLER.
bizde sevgiliyken aynı yerde çalışıyoduk. sonra ben ayrılıp memleketime gitmiştim okul bitince.o zaman demiştiim kesinlikle aynı yerde çalışmam bi daha diye:1rolleyes:
büyük konuşmuşum.evlenince iş bulamadığım için aynı yerde işe başladım:1shok:

ben eşimle iş yerinde tanıştık evlendik. halada aynı iş yerinde çalışıyoruz.
İkimizde bu durumdan çok memnunuz. Bir ara benim iş değiştirme durumum olmuştu. daha iyi bir yerde daha iyi bir pozisyon ve daha iyi bir maaş eşimle aynı yerden çalışmaktan mutlu olsamda böyle bir fırsatıda kaçırmak istememiştim. İkimizde üzülmüştük. Sonra o iş olmadı. 2 senedir aynı iş yerindeyiz. İş dolayısıyla gerginleştiğim, üzüldüğüm zamanlarda ilk onun yanına gidiyorum konuşuyorum
Bazen 4-5 saat iş dolayısıyla iş yerinin farklı bir yerinde oluyor. Ozaman bile özlüyorum :):asigim:
sanırım bu kişiden kişiye değişiyor

Bende eşimle aynı iş yerindeyim hatta patronum benim ama odalarımız ayrı olduğu için ben eşimi anca evde akşam görebiliyorum.Çok nadir yanıma gelir eşim işleri çok yoğundur bazen aynı iş yerınde olduğumuzu bile unuturuz:)

bende nişanlımla aynı yerdeyim hatta eski ofiste masalrımız karşılıklıydı

yeni ofise taşındık odalarımız ayrıldı.. zaten o günün 5-6 saati ofiste olmazz

diğer satatlerdede odasında acayip yoğun şekilde çalışır bana msnden yazcak bişey bulamaz

artık herkes de beni kardeşi gördüğü iç,in kafası rahattt

ben de nişanlımla aynı yerde çalıştım bir yıl,bu sene ayrıldı yerlerimiz ben üzülüyorum..iyi oluyordu benim işlerimi de o yapıyordu bazen:))kötü zamanları da oluyor tabi,problemler de yaşadık iş ortamıyla alakalı ama bu yıl ayrıyız.

bizde esimle ayni is yerinde calisiyoruz daha dogrusu kendi isimiz o daha beter sorun oluyor:bbo: hele ilk yillar benim hayir dedigim seye o evet diyordu onun evet dedigi seye ben karsi cikiyordum esimde bir is yerinde iki patron olmaz buranin patronu benim diyordu:umursamaz: ama simdi birsey olsa patron bilir diyor :lepi: ama gercekten buyuk sorun hele kendi isin olunca istersen isi evde konusma :bbo: baska birinin isinde calismis olsak aksamlari is konusmayiz olur biter ama bu sekilde 7/24 hayatimiz is senağlama

beterin beteri varmis gordunmu canimkafamçokkarıştı

evde iş konuşun ama yatak odasında ve mutfakta konuşmayı yasaklayın birbirinize...
iş arkadasımı terk edip kocama geçiş yapmak istiyorum tuşu nerede bununÇ) gibi tatlı tatlı takılarak düzeltin durumu...

Canım biz eşimle aynı yerde çalışıyorduk.Zaten işte tanışıp,o şekilde evlendik.Tabii ki iş konusu açılıyordu evde;ama eşim fazla konuşma taraftarı değildi.Bu yüzden sanırım biz de büyük sorunlar çıkartmıyordu.Biz çok mutluyduk aynı yerde çalıştığımıza.

Ben işten ayrılıp kendi işimizle ilgilenmeye başladım.Yani aile şirketimize geçtim.Ailemle olmama rağmen ilk zamanlar büyük sorunlar oldu aramızda.Çünkü bir alışılmışlık vardı.Şimdi iyiyiz bu konuları aşmayı başardık;ama ortak tanıdıklar olunca eskisi gibi olmasa da yine işyerinde konular açılıyor:)

eşimle sevgiliyken aynı yerde çalışıyorduk iş arkadaşıydık
işimiz ciddiye binince ayrıldık ordan mirmirmirmir
çekemem öle sabah akşam -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…