Bir daha yazarsa mahkemeye vericem zatenİşte ben de musallat olmasin diye diyorum o zaten arsız belli karisinin ogrenmesinden korkan yazmaz engellemissin daha bisey yapamaz yaparsa o zaman rezil edersin herkese ama sen bilirsin yine de tabi
Telepatiyle hissetmiş
Bir kere whatsaptan engellemişti ve bir kaç ay sonra açmıştı yani teli vardı bende
Dikkatimi çekmesi doğal yani
Evlendiğinide bilmiyordum
Anlamıyorlar
Çünkü kendi eşleride bunu yapmış heralde yapmasından korkuyorlar yada
Kendileri bilmemeyi tercih ettikleri içinde o kadının da bilmemesini istiyorlar
Benim de bir hayatım var bekar olsam da
Böyle rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok
İstersem eşini geçtim veririm savcılığa rezik olurlar..
Evini yuvasını düşünen adam kızlara yazmaz zatenSaçma sapan bir mantık var işte erkek sadakat yükümlülüğünü yerine getirmese de aman duyulmasın aman karısı bilmesin aman yuvaları bozulmasın sarkıntılık ettikleri huzurlarını bozdukları kadınlar sussun aman duyurmasın kimseye. Bu kafayı asla anlayamayacağım. O adam mesaj atarak benim huzurumu kaçırıyor kardeşim, bana mı kaldı onun yuvasını bilmem nesini düşünmek. Sanki adamın çok umrunda ya evi yuvası. Tekrarlanırsa git savcılığa ver.
Senin kocan bunu yapsa bilmek istemezdin sanırımÇıkmak kelimesi kadar kalitesiz bir kelime yok sanırım..
Yazmadım muhatap olmadım demişsiniz ama yazdığınızı söylüyorsunuz sonra da..
Eşinin de iyi bir insan olduğunu hemen anlamışsınız. Engelleyin gitsin.. Ne diye karısını felan karıştırmayı düşünüyorsunuz anlamadım.
İstersem mahkemeye veririmAslinda bu tiplerin eşleri de durumu bilmeli ve böyle fütursuzca karisini aldatan adamlara gereken yapılmalı ama yuva yıkmak günah ve bu adam eminim seni haksız çıkarmak için uğraşıp binbir yalanla seni rezil edecektir. Örnekleri çokça olup engellemenizi şiddetle tavsiye ederim
Başkalatınada yazdığına eminim zatenOturmamış,intikam amaçlı yada istemeyerek yapılan evlilikler herkesin hayatını mahvediyor. Bir yanda sizin gibi konu dışında uzun süredir kalmış insanları bir yanda evli bir kadını bir yanda sorumsuz bencil bir adamın hayatını mahvediyor. Bence bu tür olaylarla karşı karşıya kaldığımızda muhatap kişi yada kişileri uyarmak gerek sizin söylemiş olduğunuz doğru birşey çünkü o hesaptan daha çok kişinin canını yakma gayretindedir bu mikroplu kişi..saygı duyulacak birşeydir bence.
Ne gerek var.Çok rahat inkar eder zaten.Sahte profil.Canı sıkılmış yazmış.Dikkate bile almayın.eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Benim kocam yapsa zaten başkası tarafından bilmeme gerek kalmaz. Sapık bir insan kendisini belli eder.Senin kocan bunu yapsa bilmek istemezdin sanırım
Çıkmak kalitesizmiş hmm peki
Sen daha kaliteli cümleler kur
Hırslı falan değilim
Sadece hayatımda olan birşeyi paylaştım
Buraya konu açmak için nasıl bir derdim olsun isterdiniz??
Büyük dertlerim yok çok şükür..
O kişinin olduğunu nerden anladınız? Eğer eminseniz bence muhattap olmayın,kötü olursunuzeskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
belli.
onu yapacam bunu yapacam diye yazmışsınız ne bekliyorsunuz açalım kollarımızı gitme mi diyelim.
Siz aklınıza koyduğunuz şeye destekçi bularak vicdan bastırma güdüsündesiniz. madem bitmiş gitmiş yıllar oldu diyorsun telefonu duruyor madem duruyor seh önceden engelleseydin baktın fb ta tanımadığın bir mesaj geri çevir kabul etme engelle gitsin sen niye macera arıyorsun?
içinizdeki öfkeyi burada suçu günahı olmayan insanlara kusmanıza gerek yok. boş ve kuru tehditlerden öteye gitmeyeceksiniz şöye yaparım böyle yaparım şöyle rezil ederim e yap o zaman kardeşim burda neyin peşindesin. derdini küçük görmüyoruz sadece boş ve gereksiz bir mevzu uzatma diyoruz . buraya konu açmak için nasıl derdi olan insanları azıcık okusaydın bu pervasız cümleleri kurmazdın diye düşünmek istiyorum yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?