Eski çıktığım evli ve bana yazmış ..

İşte ben de musallat olmasin diye diyorum o zaten arsız belli karisinin ogrenmesinden korkan yazmaz engellemissin daha bisey yapamaz yaparsa o zaman rezil edersin herkese ama sen bilirsin yine de tabi
Bir daha yazarsa mahkemeye vericem zaten
Suç duyurusunda buluncam direk..
İp den bulurlar zaten kim kime yazmış

Saçma sapan bir mantık var işte erkek sadakat yükümlülüğünü yerine getirmese de aman duyulmasın aman karısı bilmesin aman yuvaları bozulmasın sarkıntılık ettikleri huzurlarını bozdukları kadınlar sussun aman duyurmasın kimseye. Bu kafayı asla anlayamayacağım. O adam mesaj atarak benim huzurumu kaçırıyor kardeşim, bana mı kaldı onun yuvasını bilmem nesini düşünmek. Sanki adamın çok umrunda ya evi yuvası. Tekrarlanırsa git savcılığa ver.

Çıkmak kelimesi kadar kalitesiz bir kelime yok sanırım..
Yazmadım muhatap olmadım demişsiniz ama yazdığınızı söylüyorsunuz sonra da..
Eşinin de iyi bir insan olduğunu hemen anlamışsınız. Engelleyin gitsin.. Ne diye karısını felan karıştırmayı düşünüyorsunuz anlamadım.

Evini yuvasını düşünen adam kızlara yazmaz zaten
Evine işine bakar
Evlenmiş akıl bir karış havada
Sanki bizim hayatımız yok
Aynen vericem canım kesinlikle
Umarım bulaşmaz ..

Senin kocan bunu yapsa bilmek istemezdin sanırım
Çıkmak kalitesizmiş hmm peki
Sen daha kaliteli cümleler kur

Aslinda bu tiplerin eşleri de durumu bilmeli ve böyle fütursuzca karisini aldatan adamlara gereken yapılmalı ama yuva yıkmak günah ve bu adam eminim seni haksız çıkarmak için uğraşıp binbir yalanla seni rezil edecektir. Örnekleri çokça olup engellemenizi şiddetle tavsiye ederim

İstersem mahkemeye veririm
Elimde var msjları
Yani kadın da birsey iddia edemez

Oturmamış,intikam amaçlı yada istemeyerek yapılan evlilikler herkesin hayatını mahvediyor. Bir yanda sizin gibi konu dışında uzun süredir kalmış insanları bir yanda evli bir kadını bir yanda sorumsuz bencil bir adamın hayatını mahvediyor. Bence bu tür olaylarla karşı karşıya kaldığımızda muhatap kişi yada kişileri uyarmak gerek sizin söylemiş olduğunuz doğru birşey çünkü o hesaptan daha çok kişinin canını yakma gayretindedir bu mikroplu kişi..saygı duyulacak birşeydir bence.

Başkalatınada yazdığına eminim zaten
Böyle milleti rahatsız ediyor heralde
Serseri mayın gibi nereye saldıracağını şaşırmış .

Ne gerek var.Çok rahat inkar eder zaten.Sahte profil.Canı sıkılmış yazmış.Dikkate bile almayın.

iyide hesabi kendi acmis psikopatin teki der ..o kadina evet yaptim dermi ? kadin kocasina inanmaya hazirsa sen istedigini yap yatakta yakalasa o atladi ustume der...sizinde niyetiniz intikam benden baskasiyla nasil olur evlenir ...bak nasil bana yazdi dusunceniz de... o adamin ahlaksizligina karisi inansa evlenmezdi kocisine yapmaz o diye diye geziyordur simdi...gene ona donecek

Senin kocan bunu yapsa bilmek istemezdin sanırım
Çıkmak kalitesizmiş hmm peki
Sen daha kaliteli cümleler kur
Benim kocam yapsa zaten başkası tarafından bilmeme gerek kalmaz. Sapık bir insan kendisini belli eder.
Ayrıca üslubun da bi o kadar kalitesiz..
Ben bdv bölümüne, gece gündüz düşünmekten uyuyamadığım, kafamda soru işareti bırakan bir şey hakkında konu açarım. Gidipte elalemin sapık insanlarını kafama takıp, buraya konu açmak kadar gereksiz birşey yapmam..
Haa yorum yaparım, o da saygı çerçevesinde, üslubuma dikkat ederek.. Ki kimse de yaptığım yoruma karışamaz, saygısızlık yoksa..!
Senin yerinde olsam kendime zaman ayırır mutlu olmaya çalışırdım. Zira o kadar belli ki yorumlarından ilgisiz ve sıkıntılı bir halde olduğun. Doğru düzgün yorum yapanlara bile bulaşacak zihniyettesin.
Bence senin asıl derdin elalemin sapıkları değil de kendin olmalı..

Hırslı falan değilim
Sadece hayatımda olan birşeyi paylaştım
Buraya konu açmak için nasıl bir derdim olsun isterdiniz??
Büyük dertlerim yok çok şükür..

belli.
onu yapacam bunu yapacam diye yazmışsınız ne bekliyorsunuz açalım kollarımızı gitme mi diyelim.
Siz aklınıza koyduğunuz şeye destekçi bularak vicdan bastırma güdüsündesiniz. madem bitmiş gitmiş yıllar oldu diyorsun telefonu duruyor madem duruyor seh önceden engelleseydin baktın fb ta tanımadığın bir mesaj geri çevir kabul etme engelle gitsin sen niye macera arıyorsun?
içinizdeki öfkeyi burada suçu günahı olmayan insanlara kusmanıza gerek yok. boş ve kuru tehditlerden öteye gitmeyeceksiniz şöye yaparım böyle yaparım şöyle rezil ederim e yap o zaman kardeşim burda neyin peşindesin. derdini küçük görmüyoruz sadece boş ve gereksiz bir mevzu uzatma diyoruz . buraya konu açmak için nasıl derdi olan insanları azıcık okusaydın bu pervasız cümleleri kurmazdın diye düşünmek istiyorum yine de.

O kişinin olduğunu nerden anladınız? Eğer eminseniz bence muhattap olmayın,kötü olursunuz

Eski erkek arkadasim bana yazsa kimsiniz derim o kadar tanimam yani. Sonra da bi sey demeden engellerim. Bir daha bana yazacak yuzu bulamaz. Kendi yakalasa bosanmayacak kadinlar varken hanim hanim senin koca bana yazdi demek hicbir amaca hizmet etmiyor kusura bakmayin.

Benim kocam böyle bir şey yapsa bilmek isterdim. Ama ben senin yerinde olsam böyle bişi yapar mıydım? Pek uğraşmazdım heralde. Bunu yapmak istediğinize göre intikam alma niyetindesiniz. Ama arada çok ta intikam alınacak bir durum göremedim. Zaten çok hoşlanmıyordum yazmışsınız. Çok hoşlanmadığınız birini çok fazla kaile almışsınız.
Sonuç olarak tek tavsiyem birden öfkeyle hareket etme. Biraz otur düşün, ne istiyosun neden bu kadar öfkelisin oturup düşün. Fevri hareketler pek te iyi sonuçlar doğurmaz.

Gereksiz gördüysen yazma bir ton laf yazmışsın
Önemli konulara yorum yap
Size sormucam konu açarken
Telefondan engelli zaten
Engelimi bir kaç ay sonra açtu
Bu olay daha yeni
Yqni engellemi açtığı dönem evlendipi dönemmiş sonrafan öğrenmiştim
Aradan iki sene falan geçmiştir hatırlamıyorum bile
Siz hiç eskilerinizi aramadınız facede dimi?
Hadi ordan ya

ben de yasadim benzer bbisey ama ben aldatilan es kismindaydim karsi taraftaki kizin senin kadar onurlu ve karakterli olup acik acik soylemesini tercih ederdim ,bazi arkadaslar senin hosuna gittigini dusunmusler yazmasinin ama oyle bi durum olsa ayni bizim hikayedki guryrsuz kadin gibi acar telefonu agzino yaya yaya konusrdun adamla .ama yine de bulasma bu adama derim engelle gitsin bi daha yaprsa savciliga ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…