- 9 Ocak 2018
- 166
- 259
- 18
- 36
üslup? kalite? sıfırGereksiz gördüysen yazma bir ton laf yazmışsın
Önemli konulara yorum yap
Size sormucam konu açarken
Telefondan engelli zaten
Engelimi bir kaç ay sonra açtu
Bu olay daha yeni
Yqni engellemi açtığı dönem evlendipi dönemmiş sonrafan öğrenmiştim
Aradan iki sene falan geçmiştir hatırlamıyorum bile
Siz hiç eskilerinizi aramadınız facede dimi?
Hadi ordan ya
Açık açık yazmışO kişinin olduğunu nerden anladınız? Eğer eminseniz bence muhattap olmayın,kötü olursunuz
Ya ne oluyor ya
Aynen ya suçlu durumuna düştümben de yasadim benzer bbisey ama ben aldatilan es kismindaydim karsi taraftaki kizin senin kadar onurlu ve karakterli olup acik acik soylemesini tercih ederdim ,bazi arkadaslar senin hosuna gittigini dusunmusler yazmasinin ama oyle bi durum olsa ayni bizim hikayedki guryrsuz kadin gibi acar telefonu agzino yaya yaya konusrdun adamla .ama yine de bulasma bu adama derim engelle gitsin bi daha yaprsa savciliga ver
Mahkemeye vericemBenim kocam böyle bir şey yapsa bilmek isterdim. Ama ben senin yerinde olsam böyle bişi yapar mıydım? Pek uğraşmazdım heralde. Bunu yapmak istediğinize göre intikam alma niyetindesiniz. Ama arada çok ta intikam alınacak bir durum göremedim. Zaten çok hoşlanmıyordum yazmışsınız. Çok hoşlanmadığınız birini çok fazla kaile almışsınız.
Sonuç olarak tek tavsiyem birden öfkeyle hareket etme. Biraz otur düşün, ne istiyosun neden bu kadar öfkelisin oturup düşün. Fevri hareketler pek te iyi sonuçlar doğurmaz.
Çünkü stalkladın falan diyorlar
Nerdeyse ben suçlu çıkıcam
Adam evlenmiş fakeden profil açmış eskilere yalvarıyor konuşmak için
Bende buna cevap yapıştırınca gergin sinirli oluyorum
Hanfendi benimde bir hayatım var
Yarın bu tacizlerine devam etmeyeceği ne malum?
Benim hayatımdaki kişinin bınları görüp aramızın bozulmayacağının garantisini kim veriyor bana
Kocasına sahip çıksınEski erkek arkadasim bana yazsa kimsiniz derim o kadar tanimam yani. Sonra da bi sey demeden engellerim. Bir daha bana yazacak yuzu bulamaz. Kendi yakalasa bosanmayacak kadinlar varken hanim hanim senin koca bana yazdi demek hicbir amaca hizmet etmiyor kusura bakmayin.
Onu ders olsun diye yapıcamBunun ‘gerçekten’ bir taciz boyutunda olduğunu düşünüyorsanız gerekeni yapın. Bunun dışında yapacağınız şeyler egonuzun ürünüdür. Kendimi korumak adına yapıyorum diyorsunuz ya bu kendini korumak değil işte. Kendini korumak isteyen insan 3-4 yıl önce bitmiş olayla uğraşmaz ve bir mesajla bu kadar öfkelenmez. İnsanın egosunu tatmin etmeye çalışırken kendine bulduğu çeşitli bahaneler sadece. Bu egonuz bize burdan yansıdığı için tepki alıyorsunuz. Bu noktada konunuz samimiyetini kaybediyor.
Adam yazmış size siz de engellemişsiniz. Bu kadar takılıp büyüteceğiniz ve peşine düşeceğiniz bir şey değil. Mahkemeler şu bu vs.. Bizi boşverin kendinize dürüst olun.
Sanki adamla gittim görüştüm gizli kapakl yaBence öğrenmeli ,hangi duyguyla yaparsaniz yapın. Ben bilmek isterdim.
Size yazdıklarını ekran görüntüsü alip atın fake hesaptan.
Evet bu ne hırs ya"bana yüklenmenizin sebebi içten içe bu tip birseyin başınıza geliceğini bildiğiniz için"
Bence yinede ispat edemezsin bu kız hasta bana takik kendi açmış bu hesabi benim adima msjlar yazmış sırf yuvami yikmak icin bu hesapla hiçbir ilgimiz yok dese nasil ispatlicaksiniz tmm kafa karistirir ama yinede aklar kendiniEvet ispatlarım
Çünkü kendini güzelce tanıtmış kim olduğunu..
Ben de tanımadım baştan
Çok zaman geçti zaten aklımda olan bir kişi değildi
Kimsin falan deyince döktü kendini
bana da dava açsana nolurEvet bu ne hırs ya
Neyse sizinde hayatınız zor ne diyeyim
Bırakın peşimi ya
Sanki adamla gittim görüştüm gizli kapakl ya
Yok egodan yok bilmem ne
Sinirimi bozdu evet
Buna hakkı var mı
Hayret birsey ya
Onu ders olsun diye yapıcam
Daha öncede babam yaşımdaki bir adamı mahkmrye verdim onada egodandı sanırım
Bence sizin bana yüklenmenizin sebebi içten içe bu tip birseyin başınıza geliceğini bildiğiniz için
Yoksa burda yüklenilmesi gereken ben değilim
Özel alanıma girmesi tacize girer
Defalarca yazmış
Başkasının elinede geçebilirdi msjlar
Hayır yanılıyorsunSiz kadınardan fikir almak için konu açmışssınız söylese mi diye sormuşsunuz onlarca kadın yapmayın demiş siz hala yapıcam diyorsunuz peki neden fikir danışıyorsunuz o zaman direk söyleseydiniz.Burda onlarca kadın size yapmayın diyor çünkü bildikleri var artısını eksisini hesap edin başınıza bela alırsınız dikkat edin.
Kisisel davranislardan kadinlar sorumlu degildir. Aldatma icgudusu tamamen bu erkegin kontrolundedir. Rahatsiz etsinler diyen yok. Adami da korumuyorum. Yalniz burada senin davranisini konusuyoruz.Kocasına sahip çıksın
Kimseyi rahatsız etmeye hakları yok dimi
Orası benim özel alanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?