Eski çıktığım evli ve bana yazmış ..

üslup? kalite? sıfır
Mune

Aynen ya suçlu durumuna düştüm
Adama haddini bildirdim diye
Sonuçta benimde bşr hayatım var
Böyle insanların hayatıma karışmasını istemiyorum

Mahkemeye vericem
Karısıylada uğraşmıcam
Çünkü kör inanmak istediğine inanan ve bundan mutlu olan kadınlarla uğraşamıcam bu ne ya

Bunun ‘gerçekten’ bir taciz boyutunda olduğunu düşünüyorsanız gerekeni yapın. Bunun dışında yapacağınız şeyler egonuzun ürünüdür. Kendimi korumak adına yapıyorum diyorsunuz ya bu kendini korumak değil işte. Kendini korumak isteyen insan 3-4 yıl önce bitmiş olayla uğraşmaz ve bir mesajla bu kadar öfkelenmez. İnsanın egosunu tatmin etmeye çalışırken kendine bulduğu çeşitli bahaneler bunlar sadece. Bu egonuz bize burdan yansıdığı için tepki alıyorsunuz. Bu noktada konunuz samimiyetini kaybediyor.

Adam yazmış size siz de engellemişsiniz. Bu kadar takılıp büyüteceğiniz ve peşine düşeceğiniz bir şey değil. Mahkemeler şu bu vs.. Bizi boşverin kendinize dürüst olun.

Kocasına sahip çıksın
Kimseyi rahatsız etmeye hakları yok dimi
Orası benim özel alanım

Onu ders olsun diye yapıcam
Daha öncede babam yaşımdaki bir adamı mahkmrye verdim onada egodandı sanırım
Bence sizin bana yüklenmenizin sebebi içten içe bu tip birseyin başınıza geliceğini bildiğiniz için
Yoksa burda yüklenilmesi gereken ben değilim
Özel alanıma girmesi tacize girer
Defalarca yazmış
Başkasının elinede geçebilirdi msjlar

Bence öğrenmeli ,hangi duyguyla yaparsaniz yapın. Ben bilmek isterdim.

Size yazdıklarını ekran görüntüsü alip atın fake hesaptan.

Bence öğrenmeli ,hangi duyguyla yaparsaniz yapın. Ben bilmek isterdim.

Size yazdıklarını ekran görüntüsü alip atın fake hesaptan.
Sanki adamla gittim görüştüm gizli kapakl ya
Yok egodan yok bilmem ne
Sinirimi bozdu evet
Buna hakkı var mı
Hayret birsey ya

Evet ispatlarım
Çünkü kendini güzelce tanıtmış kim olduğunu..
Ben de tanımadım baştan
Çok zaman geçti zaten aklımda olan bir kişi değildi
Kimsin falan deyince döktü kendini
Bence yinede ispat edemezsin bu kız hasta bana takik kendi açmış bu hesabi benim adima msjlar yazmış sırf yuvami yikmak icin bu hesapla hiçbir ilgimiz yok dese nasil ispatlicaksiniz tmm kafa karistirir ama yinede aklar kendini

Siz kadınardan fikir almak için konu açmışssınız söylese mi diye sormuşsunuz onlarca kadın yapmayın demiş siz hala yapıcam diyorsunuz peki neden fikir danışıyorsunuz o zaman direk söyleseydiniz.Burda onlarca kadın size yapmayın diyor çünkü bildikleri var artısını eksisini hesap edin başınıza bela alırsınız dikkat edin.

Sanki adamla gittim görüştüm gizli kapakl ya
Yok egodan yok bilmem ne
Sinirimi bozdu evet
Buna hakkı var mı
Hayret birsey ya

Karaktersiz iste , siz yine kurtulmussunuz evlendiği kadına da düzgün adam rolleri kesiyordur muhtemelen.

Ben size yüklenmiyorum sadece sizi gerçek niyetiniz hakkında dürüst olmaya davet ediyorum. Gerçek niyetiniz kendinizi korumak ya da onun gerçekten sizi taciz ettiğini düşünmeniz falan değil. Ayrıca bu üslubunuz ve bel altından vurmaya çalışmanız vs benim tarzım değil. Fakat siz tarzınızı hemen belli ettiniz.

Şuan daha da emin oldum: Tek bir amacınız var egonuzu tatmin etmek. Buyrun egonuzu tatmin edin. Daha önce de dediğim gibi bir şeyi yaparken ‘niyet’ çok önemli.. Yazdıklarınızda samimiyet yok ve kendinizle çelişiyorsunuz. O yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Kendinizle ve öfkenizle yüzleşebilme cesaretini bulmanızı dilerim.

Hayır yanılıyorsun
Yaz diyende var
Sadece tek taraflı okuma yorumları

Kocasına sahip çıksın
Kimseyi rahatsız etmeye hakları yok dimi
Orası benim özel alanım
Kisisel davranislardan kadinlar sorumlu degildir. Aldatma icgudusu tamamen bu erkegin kontrolundedir. Rahatsiz etsinler diyen yok. Adami da korumuyorum. Yalniz burada senin davranisini konusuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…