Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

mısram iiz az önce geldik eve bugünde oğluşun bütüün ihtiyaçlarını aldıkk çok şükür bitti sen neler yapıosun nasılsın

Şarjım bitti geciktim kızlar.

Teocum çok kibarsın orkide için teşekkür ederim cnm

Elvancım üzülme desekte üzüleceksin biliyorum.Evsizliğin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum .Peki kayınpederin neden kardeşine verecekmiş anlamadım

cnm biz de maddiyat yüzünden evlenemdik eşimin ailesinin durumu iyi değildi o kadar zor günler gecirdim ki aile baskısı komşu baskısı filan şu an eşim de çalışmıyor kredi borcu odun kömür kira mobilya taksidi üstüste bindi ama sabrediyorum düşünmemeye çalışıyorum inanıyorum bugünlerde gececek

mısraamm dua ediorum inan sizede nasip olur inş yok böle bişi ya çook özel duygular çok güzel şeyler inş sizde yaşayacaksınız yakında inşş

ben eşimi tanıyalı 1 yılda evlilik dahil 5 yıl oldu hala ev alcaklar hala ev alcaklar.demek ki biz pnların ev almasını bekleseydik daha evlenememiştik

şöyle düşün sen kafana takıp üzüldükçe ev alınacakmı?hayır...o halde bırak eşin halletsin bu sorunu...anlıyorum kendi evin olsun istiyosun ama sonuçta burdaki miras davası onların....bence sen dışında kal...

Cnm bunun irmiklisini yaparım ben, tabi bu tarifide ilk denenecekler listesine almıştım ama şu rahatsızlıklarım nedeniyle yapamamıştım.
Hindistan cevizi delisi olarak kesinlikle yap derim cnm

tmm canım en yakın zamanda denicem kaydettim dosyaya saol şekeriimmm

Elvancım üzülme desekte üzüleceksin biliyorum.Evsizliğin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum .Peki kayınpederin neden kardeşine verecekmiş anlamadım

eşim ve abisi hiç ilgilenmemiş te arsalarla işte yok efendim amcalarına hiç saygı göstermiyolarmış hiç görmeye gelmiyolarmış ta.arsalara amcaları sahip çıkıyo ilgileniyomuşta.bundan onlara verecekmiş.ben arsa satıp daire almam diyo yaaa.

tmm canım en yakın zamanda denicem kaydettim dosyaya saol şekeriimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…