Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

SEN BENıM EN KIYMETLıMSıN
EN GÜZEL VAZGEÇıLMEZıMSıN
SEN BENıM EN KIYMETLıMSıN
SEVMEKLE BıTMEYENıMSıN
SEN BENıM HAKıKATLıMSıN
EN DERıN EN ıÇıMDESıN
SEN BENıM EN GÜZEL DERDıMSıNNN...

çok seviyorum bu şarkıyı kızlarr dinlemeyen dinlesin

heyy nerelere dittinizz
ha bu arada mısram hindistan cevizinde çokk kalori varmış bende geçenlerde öğrendim

Bende çok sevdim kenan ın şarkısını :)
Tatlım ben şimdi çıkayım netten yine bugün çok yoruldum iş çıkışı pazara gittim,eve geldim ortalığı topladım,makineye çamaşır attım her yeri süpürdüm sildim biraz dinlensemiyi olacak

Haaa aklıma gelmişken bizim klüpten öğrendiğim birşeyi denedim bugün çok şaşırdım vallahi.Muslukları bulaşık makinesinin parlatıcıyla sildim nasıl parladı nasıl gözlerime inanamadım geçicidir diye düşündüm ama 3 saat oldu halen parlak deneyin sizde:)))))))

ısrarcı olmak lazım mesajı gönderebilmek için:)
ozicim hcg değerin kaç çıktı cnm ve adetine kaç gün vardı

mısracımm bende 3 gün önce denedim süper sonuç aldım ya bak benpaylaşmayı akıl edemedim sizlerle ama sen paylaştın saol cnm değil 3 saat 3 gün oldu ışıl ışıl süper ya bende gözlerime inanamadım
hadi git dinlen cnm yorulmuşsun zaten iigeceler tatlı rüyalar

canım yazıyorum gitmiyo....agustos 28 son adet tarihim....24 günde falan görüyorum...pazartesi 2,5 hafta denildi degerim 47 di galiba....

ozicim ultrasona göre 4 ocak bana sorarsan 2 ocak istiorum cnmm abimin doğum günüydü o yüzden hepimiz o tarih olsun istioruz amaa gel görki bebiş maşallah haftasından önce gidio erken olabilir aralığın sonu gibi bakalım hayırlısı cnm yukarda bişiler sormuştum ama cnm görmedin sanırım hcg kaç çıktı bide regline ne kadra kala yaptırdın testi

ozicim ultrasona göre 4 ocak bana sorarsan 2 ocak istiorum cnmm abimin doğum günüydü o yüzden hepimiz o tarih olsun istioruz amaa gel görki bebiş maşallah haftasından önce gidio erken olabilir aralığın sonu gibi bakalım hayırlısı cnm yukarda bişiler sormuştum ama cnm görmedin sanırım hcg kaç çıktı bide regline ne kadra kala yaptırdın testi

hmm çoğul olabilir benimki 3hafta 4 günlükken değerim 34 tü seninki erkenden daha yüksek çıkmış hayırlısı neyse o olsun cnmm

canım yazıyorum ama gitmiyo....benim hesaplarıma göre adetim 2 gün gecikmişti...pazartesi yapılan kan tahlilinde 2,5 hafta dedi dr..

canım kendi dr um yoktu...seminerdeymiş,bugün gelince degerlere bakıp eşimi aramış yeniden gelsin diye..bende aradım sonra zaten keseyi 4 haftadan önce cok nadir görebiliyoruz dedi...bakalım hayırlısı...

cssa bi durda ışıkları ben kapim: aaaaa ama :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…