Eski dostluklarla yeni hayata merhaba :) bizde muradımıza erdik 2014 gelinlinleri :)

aha benim annem bunu sevdigimin yanındada yapıyo biliyomusun sürekli eleştiriyo beni :44:tamam kuzucum öptümm

Canım nevresimdede Sarev,Taç,Pierre cardini öneririm
Favorim Taç.
kuzu bişi sorcam. sizde pike sardırma var mı?

bizim evdeki eski tip makina. her tarafı eşit oluyo , ekmekten kaynaklı o birazda
ama bende yeni model makinalardan istiyorum.

Buda benim hediyem tam beni andırıyorKonuşmalarımızda böyle tatlımı tatlı şirinmi şirin olsun inşallah

Şöyle bişey. Eki Görüntüle 907037

hatta bi takımınıda kv.bohçasına koyuyorsun

Genelde olan birşey bu anladım canım ama ben anneme hiç böyle şeyler yaptırmadım dantel takımı ya da yatak odası için falan hiç istemedim yapmadılarda sorun olurmu bilmiyorum ama kullanmıycagım şeyler için koyulmasını istemiyorum sizde adetse koyuluyordur canım adet genelde bunlar ama ben pek adeti takmıyorum

Favorim Taç.
kuzu bişi sorcam. sizde pike sardırma var mı?

merhaba canım. bizde var pik sardırma.
erkek kardeşimin nişanıydı annem gelinin maddi durumu yok diye annem bastı.

ben kendim için düşünmüyorum. kullanmayacağım şeyi basmam çünkü. ben eşyada ev olayınca çok kalabalığa karşıyım.
çeyizimdede belli başlı parçaları aldım. istersen çeyiz topiğime de bakabilirsin
şuandada almayı bıraktım. iş ciddi biyince alırım diyorum.

sarev taç soran arkadaş, bende sarev aldım. çok begenerek aldım. modelleri falan.
pamuklu saten tavsiye ederim buruşma olayı yok..

nihaaannn canım burdamısın. görüşemiyoruz

nehir pasta çok şekermiş. içinden ben çıkabilirmiyim

evet bizde var.illa yaptırılıyor. kumaşını alıyosun dantelisini sarıyolar.
tam 4 tane yaptırcakmışız 3 tanede hazır nevresim var. yeterli heralde. :44:

sizden fikir alırım bende çeyizler konusunda olsun nişan konusunda olsun.Cok ıyı oldu bu topicc .))

benım annemde aksine herseyımı yapıyor.s dısarda bsy gorsem yok alma ben yaparım sana dıyor.bı suru sey yaptı koycak yer kalmadı eve de.gecen gun porselenlerımı aldım bernardodan.sıkıntı yasarmıyım acaba? kullanan varmı bernardo hıc?

asmun, sende İzmitliydin dimi? diğer topicde öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tabi hemşehrmsin

kullanmayacağını düşündüğün şeyleri almaya gerek yok bencede. ama ben o nevresimleri kullanırım tek farkı dantelli oluşu

artık mobilyamıza göre ev bakcaz napalımm
nikah tarihini yılbaşından sonra alcaz canımm

zor biraz ama idare etmeye çalışıyorum ebrucum uzaklığıı
beyaz eşyayı da eve göre alayım diyorum çünkü yeni evlerde beyaz eşyaların yeri var ya büyük gelmesin aldıklarımızz

ben azcık yeni oldum ama mahsuru yok inşallahh

canım hayırlı teskereler
erkek arkadaşın agustostamı gitti. kısa dönemde. arkadaşımda gitmiştide de nekadarı kaldığını hatırlamak amacıyla sorayım dedim:26:

evet canım izmitliyim. sendemi izmitlisin.
bu aralar baya izmitliyle tanıştım
neresinden:26:

sizde mi farklı sehırlerdesınız?? nasıl oluyor ya cok streslı dı mı ? halledebılıyormusunuz ıslerı

nehir pasta çok şekermiş. içinden ben çıkabilirmiyim

Çıkabilirsin canımcım
evet bizde var.illa yaptırılıyor. kumaşını alıyosun dantelisini sarıyolar.
tam 4 tane yaptırcakmışız 3 tanede hazır nevresim var. yeterli heralde. :44:

Peki kullanıcakmısın canım valla inan ben havlu kenarı bile yaptırmadım belki birkaç akraba yapar bulunsun diye kayınvalidem inşallah olursa o da yapıyor bana birkaç tane adetleriymişkullanamam diye hiç gerek yok diyorum sorana inşallah kullanırsında enazından boş gitmez o kadar emek veriliyor canım yeterli bence 4 tane onlar ee 3 tanede normal nevresim yeter başlangıç için sonuçta evlendikten sonrada alışveriş yapabiliriz ihtiyaçlarımıza göre şekillenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…