- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
Anneler hep öyle canım dershanede olan bir şeyi anlattım.. Benden için hocaya deseydin ben biraz avanağım diye dedi! İnsan kızını över bizimkilerde yerin dibine batırır..İnsanlar kıymet bilmiyor canım ya nankör oluyorlar..Sen nasıl istiyorsan öyle yap canım elbise işiniBende ocak için seninle aynı şeyi düşünüyorum ev alınca ona göre alırım diye Vallahi kayın validemin hakkını ödeyemem canım Daha güzelleri senin olsun inşallah balım.. Ben çıkıyorum akşam üstü gelmeye çalışırım görüşürüz balım
Favorim Taç.Canım nevresimdede Sarev,Taç,Pierre cardini öneririm
Perim,ebisim ve benim ortak kararımızla acıldı
Eski dostlarımızla toplanmak amaclı..
Yeni topik denmez aslında sadece özel topik olabilir ismi
Eskiden daha iyiydik biz özel sohbetlerimiz vardı az yapardık sohbeti gec cevap gelirdi ama fikirlerimiz düşüncelerimiz aynıydı inşallah tekrar o ortamı geri getiririz burada
Bu yüzdende diger topikte yazmadık orayada girmeye devam edicez zaten
evet işte bide bizim evdekide bunların tarızda tostunsanki her tarafı eşit incelikte oluyo eski makilerde bi tarafı dah ince gibi oluyodu sanki :44:
:
Favorim Taç.
kuzu bişi sorcam. sizde pike sardırma var mı?
Şöyle bişey. Eki Görüntüle 907037
hatta bi takımınıda kv.bohçasına koyuyorsun
Favorim Taç.
kuzu bişi sorcam. sizde pike sardırma var mı?
Genelde olan birşey bu anladım canım ama ben anneme hiç böyle şeyler yaptırmadım dantel takımı ya da yatak odası için falan hiç istemedim yapmadılarda sorun olurmu bilmiyorum ama kullanmıycagım şeyler için koyulmasını istemiyorum sizde adetse koyuluyordur canım adet genelde bunlar ama ben pek adeti takmıyorum
Canım hic düşünmüyolar işte dün gece o kadar zoruma gitti ki o kadar asagılıyoki annem benibide biliyomusun o akrabaya en cok destegi ben olmustum evlendigi zamandan beri hep yanında ben oldum gelinimizin annemlere karsı akrabalara karsı savundum onların yüzünden kendi evimizde huzurumuz kacıyodu ama ne zaman bizimkilerle iyi oldu hemen degişmeye basladı..keske burada yazdıklarımı okusada anlasa hislerimi belli etmeye calısıyorum ama..sevgim ona karsı eskisinden daha az artık onun için arkadasım demek gelmiyo içimden
Neden böyleki bu aileler dedigin gibi cıkıp alında denmiyor düşünmeleri gerek Allah razı olsun cok iyi bi kayınvaliden var canımama dogru almaya calıs canım birseyleri offf off bu arada beyaz eşyalarınız cok güzel güle güle kullanırsınız inşallah ocagı bende set üstü ve mini fırın düşünüyorum neticede kiracıyız hadi 1. eve ocaklı fırın uydu diyelim ama olduda evden cıktı yeni eve uymaz falan risk
anlastık
merhaba canım. bizde var pik sardırma.
erkek kardeşimin nişanıydı annem gelinin maddi durumu yok diye annem bastı.
ben kendim için düşünmüyorum. kullanmayacağım şeyi basmam çünkü. ben eşyada ev olayınca çok kalabalığa karşıyım.
çeyizimdede belli başlı parçaları aldım. istersen çeyiz topiğime de bakabilirsin
şuandada almayı bıraktım. iş ciddi biyince alırım diyorum.
sarev taç soran arkadaş, bende sarev aldım. çok begenerek aldım. modelleri falan.
pamuklu saten tavsiye ederimburuşma olayı yok..
nihaaannn canım burdamısın. görüşemiyoruz
nehir pasta çok şekermiş. içinden ben çıkabilirmiyim
iyi yapmıssınız canım aslında bende ev tutmadan almak istiyorum zaten kiracı insanın eve göre mobilya alırsam tasındıgım eve uymaz o yüzden zaten bi köşe takım alıcam uygun boyutta ve özellikle yer degişebilenler var sanırım yani 2 li ile 3 lü evin durumuna göre takılıyo öyle rahat bi koltuk bulursak iyi olursiz nikah tarihinide aldınız mı ?
Dilacım biz de farklı şehirlerdeyiz ve daha 8 ay olmasına rağmen salon ve yemek odası takımımızı aldık. Nişanlım her buraya geldiğinde bir şeyleri halletmeye çalışıyoruz. Çok zor oluyor, seni çok iyi anlıyorum.
Perim,ebisim ve benim ortak kararımızla acıldı
Eski dostlarımızla toplanmak amaclı..
Yeni topik denmez aslında sadece özel topik olabilir ismi
Eskiden daha iyiydik biz özel sohbetlerimiz vardı az yapardık sohbeti gec cevap gelirdi ama fikirlerimiz düşüncelerimiz aynıydı inşallah tekrar o ortamı geri getiririz burada
Bu yüzdende diger topikte yazmadık orayada girmeye devam edicez zaten
sizden fikir alırım bende çeyizler konusunda olsun nişan konusunda olsun.Cok ıyı oldu bu topicc .))
benım annemde aksine herseyımı yapıyor.s dısarda bsy gorsem yok alma ben yaparım sana dıyor.bı suru sey yaptı koycak yer kalmadı eve de.gecen gun porselenlerımı aldım bernardodan.sıkıntı yasarmıyım acaba? kullanan varmı bernardo hıc?
asmun, sende İzmitliydin dimi? diğer topicde öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tabi hemşehrmsin
kullanmayacağını düşündüğün şeyleri almaya gerek yok bencede. ama ben o nevresimleri kullanırım tek farkı dantelli oluşu
canım hayırlı teskereler
erkek arkadaşın agustostamı gitti. kısa dönemde. arkadaşımda gitmiştide de nekadarı kaldığını hatırlamak amacıyla sorayım dedim:26:
artık mobilyamıza göre ev bakcaz napalımm
nikah tarihini yılbaşından sonra alcaz canımm
zor biraz ama idare etmeye çalışıyorum ebrucum uzaklığıı
beyaz eşyayı da eve göre alayım diyorum çünkü yeni evlerde beyaz eşyaların yeri var ya büyük gelmesin aldıklarımızz
ben azcık yeni oldum ama mahsuru yok inşallahh
evet canım izmitliyim. sendemi izmitlisin.
bu aralar baya izmitliyle tanıştım
neresinden:26:
Bende yakaladım bi kaç kişiama sohbetimizin devamı olmadı.
Bende yakaladım bi kaç kişiama sohbetimizin devamı olmadı.
merhabalaar.. bizde davetlimiyiz bu topike?
burda çok izmitli var anlaşılan :) biride ben..
nehir pasta çok şekermiş. içinden ben çıkabilirmiyim
evet bizde var.illa yaptırılıyor. kumaşını alıyosun dantelisini sarıyolar.
tam 4 tane yaptırcakmışız 3 tanede hazır nevresim var. yeterli heralde. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?