Eski dostluklarla yeni hayata merhaba :) bizde muradımıza erdik 2014 gelinlinleri :)

Şöyle bişey. Eki Görüntüle 907037

hatta bi takımınıda kv.bohçasına koyuyorsun

ayyy bende yaptırmağa verdim pikeleri inşallah güzel olur kayınvalideye verme bizdede var 3 takım pike bi takımda nevresim yaptırıyorum iki takım daha var dantelim onlarıda nevresim istiyorum pike çok kullanılmaz kayın valideye nevresim versem daha iyi olur demi..

canım bu aralar hiç bakmıyorum ama homend in toastbuster gibi bir markası vardı, o iyiydi sanırım. ama plakaları bilmiyorum yaa. Olmazsa onun yerine başka ihtiyacını al, içine sindiğinde, iyice araştırdığında gidip alırsın tost makinesini de.
Elbise konusunda isabetli bir karar vermişsin bence. çok gerekmedikçe başkalarına fikir sormak insanın hem aklını karıştırıyor, hem de karşıdaki başka konular için de kendinde hak buluyor karışmak için.

sizde mi farklı sehırlerdesınız?? nasıl oluyor ya cok streslı dı mı ? halledebılıyormusunuz ıslerı

maalesef evett
stresli diil de azcık zor oluyo bişeler alırkenn
mesela ben gelinliğimi kendim aldım nişanlım sadece fotoğrafını gördü

bizde havluda cok yapılır :44: benim şuan 15-16 tane var.
nevresimleri kullanırım ki,dediğim gibi tek fark dantelli oluşu

ay bende pike pike diyip duruyorum,nevresim dmem lazımdı

nevresimler kullanılır tabiki pike istemiyorum,kullanmam kiiiiiiii.

hadiii yaa.cok uzulurum ben oyle olursa :/ bızde farklı sehırlerdeyız ama artık haftasonları gelıp gıdıp sıkıstırmaya bakıcaz.epey yorucu ozaman.s

maalesef evett

havlular konusunda cılkını çıkarmakta üstüne olmayan bi annem var :s 50 küsür havlum olmuştu son saydığımda... napıcam dediğimde bohçalara konulcak dedi annem sen gene yaptırt bacım en azından bi 20 30 taneyi bulsun havlun hepsi sana gelmiyor sonuçta... ve kullanılırda yani gene kapıların üstüne atılcakmışş öyle diyorlar

aynen öyle nehircim. ihtiyaç için 3 tane nevresim alınır. ki ben iki tane aldım.
hani sonra çıkışca alırsın.yeni desenler vs vs dımı.
bende havlu patik ne var ne yok bilmiyorum.
bizde düğüne genellere düğünden sonra lif patik türbent falan verilir. annem o işlere bakıyor. ama benm kendi evimde çok olmaz. parada harcamam onlara. heleki pike takımına
yatak örtülerinede acıyorum mesela. 500 1000 lira verenler var. yazık bence

maalesef evett

anaa dilamm öylemi oldu senin olsun gönlünce olasun önemli olan o dımı

kapı üstüne mi. ay yokkkk. eskidenmiş onlarr

bizde havluda cok yapılır :44: benim şuan 15-16 tane var.
nevresimleri kullanırım ki,dediğim gibi tek fark dantelli oluşu

Maşallah canım 15-16 havlu benim henüz 3 tane ben aldım kayınvalidem 3-4 tane kenarlı yaptı onuda kendime sayıyorum Benimde dügüne kadar olur o kadar ya halalarım annem birkaç tane yaparlar kesin adettir çeyizde bakılır gibisindenama havlu iyi çok olması sürekli degiştirilen birşey küçüklerde hemen yıkayamayız biriktirmek gerekir 1 hafta falan sonrasında misafir banyosu ayrı olursa oraya koyuluyor havlu iyidir

bizdede çok yapılır havlu... şimdi yeni moda o küçük havlular kenarlarınada iğne oyaları...

pikelerde güzel duruyor ama yahuuu özel günlerde kullanılır gene ilerde çocuğumuz olur kullanılır çocuğun sünneti falan olur kullanılır gibi... kumaş almaya gidince kendimi kaybettim 3 takım seçtim ben dayanamadımm az kullanacak olsamda...

en az 30 olmalı diyolar.bohçalarada koyuluyo ya .

sende yaptır canım, hiç havlusu yok demesinler

50 küsürmüBohça işini yapmıycam ben tuttururlarsa onlara koyulacak kadar havlu seccade falan vardır evde o da en yakın kayınvaliden kayınpeder babanne kardeş yenge falan o kadar canım zaten sevdigimle bana bohça olacak herhalde onda kaçış yoktasizin kalabalık oluyorsa o bohça işi bilemem tabi kapıların üstüne koydurcakmısın insan bunalır ya ben fenalık geçirirdim herhalde tabiki sen seviyorsan orası sana kalmışta ilk anlar yapılıyor sonra normal hale dönüyor

Aynı şeyleri düşünüyoruz desem ben almıycam öyle şeyler ya yatak örtüsü kullanmam almıycam çok güzel pike alıcam aklımda var çeyiz serilirken yerleştirilirken onu sericem yeterpatik var bizdede 20 tane belkide daha fazla işte onu gösteririrz havlularla beraber birde lif var ama abartılacak boyutlarda degil bunlar canım göstermeliktir herhalde yani ben öyle sanıyorumBende 2 tane aldım 2 tanede misafir için annemler almış 1 tane pike alıcam 1 tane tek kişilik belki 2 tane battaniyem var resimlerini koymadım anannem biryerlere saklamış küçükken almışta1tanede belki ben alırım severim battaniyeleride

inşallah istedigimiz tarihleri buluruz canım ya
nedense sanki eski gibisin he yada hep sohbetlerinizi takip ettigim için

offf ne alacagımı bulamıyorumbiseye karar veremiyorum
aynen öyle oluyo senin bu sözünü hic unutmıcam ve hep dinlicem

en az 30 olmalı diyolar.bohçalarada koyuluyo ya .

sende yaptır canım, hiç havlusu yok demesinler

Ben zaten dügüne kadar alırım canım ama onlar bohçaya koymak için degil evde kullanmayaen iyisi ben el atayım şu havlu işine bir 10-20 tane bohçaya koymalık olsun pazardan alırız danteller atarız kenara örmek gerek örmek annem boşuna küçükken elime vermiyordu o şişleri tıglarıakılsız kafam ögrenseydimde azıcık çeyiz yapsaydım :97:

evet evet an mantılısı. bende pike alıcam. dantelli süslülerden değil.
şık kibar bişi..
çeyiz sermede olsun diye. bide misafir gelir sererim falan diye..
aklımda olan bişi var. şuan markasını adını bilmediğim için paylaşamicam.
sende görsen begenirdin bende:26:

Kızlar sizi diger topige davet ediyorum çünkü bu aşamada bu topic amac dısı oldu :44:
Bu kesinlikle o topicten vazgecip buraya gelmek için acılmıs bir topik degildi baslıktada dedigim gibi çok eskilerden kalan dostluklar vardı eski topicde dagılan onları bir araya toplamaktı :26:ve adıda bu olsun dedim evlenincede eski dostluklarımız devam etsin diye..hatta genel olmasın diye 2014 dedim adına :26: ve gercekten şuan diger taraftaki arkadaslara cok ayıp oldugunu düşünüyorum :44:

kadının varmış bi bildiği dimiiiiii

ben tığ tutmayı bile bilmem

eee 13 yıllık birikim ablam evlendi evleneli bana çalışıyorlar çoğu çok eski modeller hiç acımadan hunharca kullanırım nişanda bohçalara onlar 5 tane koydu bizde öyle koyduk hani ayrı ayrı aile fertlerine koymadık düğünde kime ne yapılcak ne koncak hiç bilmiyorum.. enee bak 5te ordan çıktı havlu 55 etti 11de küçük var.. offf napcam ben bunları sülalesine bohça yapsam gene bitmez bide patik ve tülbent meselesi var onlarda ayrı bi boyut... :s ben ıvır zıvır istemedikçe yapıyor bunlar yahu.. tülbentlerimin bi kısmını görünce yerlere yattım sök havlulara tak o derece kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…