- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
Kızlar sizi diger topige davet ediyorum çünkü bu aşamada bu topic amac dısı oldu :44:
Bu kesinlikle o topicten vazgecip buraya gelmek için acılmıs bir topik degildi baslıktada dedigim gibi çok eskilerden kalan dostluklar vardı eski topicde dagılan onları bir araya toplamaktı :26:ve adıda bu olsun dedim evlenincede eski dostluklarımız devam etsin diye..hatta genel olmasın diye 2014 dedim adına :26: ve gercekten şuan diger taraftaki arkadaslara cok ayıp oldugunu düşünüyorum :44:
herkesin fikrine tabii saygım var.
eleştirmek için demiyorum.
ama bence bu topik doğru olmadı.
şimdi ben kendi kendime şunu düşünür oldum. ben eskiden varmıydım yokmuydum :44::44: buraya yazabilcekmiyim yazmayacakmıyım.
bakıyorum sen nehir buradasınız.
ece yektada bu tarafta. insan nereye yazcağını şaşırıyor.
Evet canım bak aşagıdaki paylaştıklarım favorilerim bunlardan birini almak istiyorum nasipse Sarevin ürünlerievet evet an mantılısı. bende pike alıcam. dantelli süslülerden değil.
şık kibar bişi..
çeyiz sermede olsun diye. bide misafir gelir sererim falan diye..
aklımda olan bişi var. şuan markasını adını bilmediğim için paylaşamicam.
sende görsen begenirdin bende:26:
Kuzum ben diger topigi hiç bırakmadım valla aynı şekilde ordada konuşmaya devam ediyorum buranın niyetini anladım çünkü hiçbirşekilde irtibatı koparmamak gerek yani çok haklısınKızlar sizi diger topige davet ediyorum çünkü bu aşamada bu topic amac dısı oldu :44:
Bu kesinlikle o topicten vazgecip buraya gelmek için acılmıs bir topik degildi baslıktada dedigim gibi çok eskilerden kalan dostluklar vardı eski topicde dagılan onları bir araya toplamaktı :26:ve adıda bu olsun dedim evlenincede eski dostluklarımız devam etsin diye..hatta genel olmasın diye 2014 dedim adına :26: ve gercekten şuan diger taraftaki arkadaslara cok ayıp oldugunu düşünüyorum :44:
kadının varmış bi bildiği dimiiiiii
ben tığ tutmayı bile bilmem
eee 13 yıllık birikim ablam evlendi evleneli bana çalışıyorlarçoğu çok eski modeller hiç acımadan hunharca kullanırım nişanda bohçalara onlar 5 tane koydu bizde öyle koyduk hani ayrı ayrı aile fertlerine koymadık düğünde kime ne yapılcak ne koncak hiç bilmiyorum.. enee bak 5te ordan çıktı havlu 55 etti 11de küçük var.. offf napcam ben bunları sülalesine bohça yapsam gene bitmez bide patik ve tülbent meselesi var onlarda ayrı bi boyut... :s ben ıvır zıvır istemedikçe yapıyor bunlar yahu.. tülbentlerimin bi kısmını görünce yerlere yattım sök havlulara tak o derece kocaman..
Evet canım bak aşagıdaki paylaştıklarım favorilerim bunlardan birini almak istiyorum nasipse Sarevin ürünleri
Eki Görüntüle 907100
Eki Görüntüle 907101
Kuzum ben diger topigi hiç bırakmadım valla aynı şekilde ordada konuşmaya devam ediyorum buranın niyetini anladım çünkü hiçbirşekilde irtibatı koparmamak gerek yani çok haklısın
Bende bilmiyorum tığ tutmayı yalnız degilsin merak etmeŞiş biliyorum ama çok atkı ördüm
Sizin bayagı fazla fazla canım yaKullanmıycaksın orası belli dagııtıcan artık verdiklerin kullanır kullanmaz senden çıkmış olur
Evet canım bak aşagıdaki paylaştıklarım favorilerim bunlardan birini almak istiyorum nasipse Sarevin ürünleri
Eki Görüntüle 907100
Eki Görüntüle 907101
hadiii yaa.cok uzulurum ben oyle olursa :/ bızde farklı sehırlerdeyız ama artık haftasonları gelıp gıdıp sıkıstırmaya bakıcaz.epey yorucu ozaman.s
anaa dilamm öylemi oldu seninolsun gönlünce olasun önemli olan o dımı
50 küsürmüBohça işini yapmıycam ben tuttururlarsa onlara koyulacak kadar havlu seccade falan vardır evde o da en yakın kayınvaliden kayınpeder babanne kardeş yenge falan o kadar canım zaten sevdigimle bana bohça olacak herhalde onda kaçış yokta sizin kalabalık oluyorsa o bohça işi bilemem tabi kapıların üstüne koydurcakmısın insan bunalır ya ben fenalık geçirirdim herhalde tabiki sen seviyorsan orası sana kalmışta ilk anlar yapılıyor sonra normal hale dönüyor
Aynı şeyleri düşünüyoruz desem ben almıycam öyle şeyler ya yatak örtüsü kullanmam almıycam çok güzel pike alıcam aklımda var çeyiz serilirken yerleştirilirken onu sericem yeterpatik var bizdede 20 tane belkide daha fazla işte onu gösteririrz havlularla beraber birde lif var ama abartılacak boyutlarda degil bunlar canım göstermeliktir herhalde yani ben öyle sanıyorum Bende 2 tane aldım 2 tanede misafir için annemler almış 1 tane pike alıcam 1 tane tek kişilik belki 2 tane battaniyem var resimlerini koymadım anannem biryerlere saklamış küçükken almışta 1tanede belki ben alırım severim battaniyeleride
inşallah istedigimiz tarihleri buluruz canım ya
nedense sanki eski gibisin heyada hep sohbetlerinizi takip ettigim için
üzülmemeye çalıştım çünkü istediğim gelinliği aldımm o da çok beğendii
evet berfom ayrı aldık gelinliğii
canımız sağolsun üzülmemeye çalışıyorumm:26::26:
ben de öle gelinlik gibi yatak örtüsü almadım
o ne ölee
ama bu dedğiniz şeylerden var benimm
kaneviçeli nevresim takımlarım, dantelli havlularım, patiklerimm
annem çok istiyodu gözünde kalmasın die kabul ettim ama üzerlerinde oynama yaptımm
inşallah canımm
ama zaten 2014 tarihleri yılbaşından sonra alınıyomuş gibi duydumm
uyduruyomuyum ya daa
*
bu arada evet ben de ara ara aşağıdan okuyup gidiyorum topiğinizii
teşekkür ederim ayrıcaa
evet bende öyle duymustum ama sonradanda istanbul fatih belediyesi için okudumi en erken 3 ay önce alınabiliyormus öyle yazıyor sitesindegüya babamın bi tanıdıgı varmıs o yardım ederim gibi bişey demiş daha önce almaya ama ses yok :44:bende korkuyorum sona kalmasından zaten babamların yüzünden yok köylünün dügünü yok akrabanın nişanı derken 25 mayısa zor karar verdik bana kalsa hicc bakmazdım köylünün dügün tarihine
Kızlar bu topiğin açılmasında bir yanlış yoktu. Daha önce ikinci bir gelin topiği açıldığında en çok karşı duranlardan biri bendim, ama bu eski arkadaşların sohbet topiği, zaten sohbet bölümünde açıldı.
Çeyiz, hazırlık gibi konularımızı eski topiğimizde konuşmaya devam etsek de burda eski günleri yad etsek nasıl olur acaba? Hem konu amacından sapmamış olur, insanlar birbiriniz takipte zorlanmazlar.
vallahi o konularla nişanlım ilgileniyo edacım
çünkü nikah orda olcak ben uzaktan uğraşmıyorumm
imzaa
nasılsın ebisim
İyiyim edoşum, çıkış saatim geldi, öpüyorum sizi, yarın devam ederiz olur mu?
ohh rahat tabi sen gitmeden de alınabiliyo sanırım dimi uzak olunca :44:bizde her konu ya benim basımda ya ikimizinhele benim aileme kalırsa istemdiklerim tek tek olur :18:
uzaktan alınabiliyo mu bilmiyorumm amaa ne zaman tarih alınacağıyla ilgileniyo o
gecen okudum yanlıs hatırlamıyorsam canım eger çiftlerden biri şehir dısında oturuyorsa ikisininde tarih alırken olması zorunlu degilmiş sanırım ama bizim gibi aynı şehirdeyse mecbur ikimizde gidicezamannn şu an en zoru tarih alma gibi geliyor bana
Eki Görüntüle 907035
Buda benim hediyem tam beni andırıyorKonuşmalarımızda böyle tatlımı tatlı şirinmi şirin olsun inşallah
merhaba canım. bizde var pik sardırma.
erkek kardeşimin nişanıydı annem gelinin maddi durumu yok diye annem bastı.
ben kendim için düşünmüyorum. kullanmayacağım şeyi basmam çünkü. ben eşyada ev olayınca çok kalabalığa karşıyım.
çeyizimdede belli başlı parçaları aldım. istersen çeyiz topiğime de bakabilirsin
şuandada almayı bıraktım. iş ciddi biyince alırım diyorum.
sarev taç soran arkadaş, bende sarev aldım. çok begenerek aldım. modelleri falan.
pamuklu saten tavsiye ederimburuşma olayı yok..
nihaaannn canım burdamısın. görüşemiyoruz
nehir pasta çok şekermiş. içinden ben çıkabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?