- 6 Ağustos 2017
- 49
- 50
- 23
- Konu Sahibi berfinhanim
-
eskilerden bahsettinmi, topa tutuyorlar burda insanları....Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.
Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
ya ben de genç bir kızım, ama inanın böyle değilim. Çevremi şaşkınlıkla izliyorum. İnsanlar napıyor anlayamıyorum. Ne gereği var? Herkes bir eş bulsun ve yaşamına devam etsin. Neden bu aç gözlülük, noluyoruz yahu.eskilerden bahsettinmi, topa tutuyorlar burda insanları....
sizin gibi gençkızlara, okadar ihtiyacımız varki...ben bir erkek olsam ve bu siteyi okusam, evlenmekten vazgeçerdim:)ya ben de genç bir kızım, ama inanın böyle değilim. Çevremi şaşkınlıkla izliyorum. İnsanlar napıyor anlayamıyorum. Ne gereği var? Herkes bir eş bulsun ve yaşamına devam etsin. Neden bu aç gözlülük, noluyoruz yahu.
baksanıza daha iletişim kurmasını dahi bilmiyorlar, bir de steve jobs'u koymuş profiline. : dGüzelce açıklayarak yorum yapacaktım size ama bir önceki mesajınızı görünce vazgeçtim.
İnsanların özel hayatı sizi ilgilendirmez. Size giren çıkan bir şey olmadığına göre ki öyle de gözüküyor ki dile vurmuş.
Ben kendimi kiblerim zahmet etmeyin.
Güzelce açıklayarak yorum yapacaktım size ama bir önceki mesajınızı görünce vazgeçtim.
İnsanların özel hayatı sizi ilgilendirmez. Size giren çıkan bir şey olmadığına göre ki öyle de gözüküyor ki dile vurmuş.
Ben kendimi kiblerim zahmet etmeyin.
sizin gibi gençkızlara, okadar ihtiyacımız varki...ben bir erkek olsam ve bu siteyi okusam, evlenmekten vazgeçerdim:)
ya ben de genç bir kızım, ama inanın böyle değilim. Çevremi şaşkınlıkla izliyorum. İnsanlar napıyor anlayamıyorum. Ne gereği var? Herkes bir eş bulsun ve yaşamına devam etsin. Neden bu aç gözlülük, noluyoruz yahu.
berfinhanim Nedense size Sizene....... deme ihtiyacı duydum,
Siz kendinizi neden enayi gibi hissediyorsunuz.
Siz seçilmiş kişi misiniz ?
Veya siz de bunları yaşamak istiyorsunuz da toplum baskısı ile mi hanım hanımcık oturuyorsunuz???
Neden site sahibi siz misiniz?bu forumda paylaşıyorsa beni ilgilendiriyordur.
sonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.Isteyen istedigi yerden eş arar size ne? Kaldi ki o konu sahibesi gayet insanca ve naif bir sekilde, bu yolumu denesem nasil yapsam bir sekilde konu acmis. Kudurmus gibi onume gelenle 24 saat yazisayim, tanimadigim heriflerle bulusayim yazmamis.
Oyle bile olsa, yine de sizi ilgilendirmez. Ne yazik ki size girip öıkan bir şe olmaması gerektiği konusunda sevgiliAbsolutPromise e katiliyorum. İnsanların nasıl eş aradığı sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. Size ne kardeşim size ne kimsiniz ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?