- 23 Ağustos 2012
- 51.841
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.425
- 898
- Konu Sahibi berfinhanim
-
herkesin sürekli olarak elinin altında seks yapabileceği yedek onlarca insanın olduğunu düşünmesi aldatma oranlarını artırdı, artırıyor da. Boşanma oranları %40-50'lere vardı. Düzenli aile hayatı tarih oldu. Herkesin gözü elinin altında kolayca ulaştığı diğer alternatiflerde. Burada kocasını aldattığını gururla söyleyen insanları da yadırgamayacaksak, kimi yadırgayacağız.
Sizin gibiler Epiküryenisttir. Anlık hazlar size yeterlidir. Ama toplumu yönetmek bir süreçtir. Toplumun huzuru sizin anlık zevkinizden önemlidir.
inanın twitter'da bir erkek bana burada okudukları yüzünden kadınlardan soğuduğunu söyledi, ben de onun üzerine ne zamandır bakmıyordum diye buraya geldim. Dediği kadar varmış. Hani burada bana dinci yobaz yaftası takarlar şimdi bir de, bu benim nesildeki yaşıtlarımın böyle bir teneke kafalılığı da var. O yüzden söyleyeyim öyle dinci birisi de değilim ama din başkadır, ahlak başkadır.
Erkeklere zaten güvenmiyordum diyip es geçmişsiniz yani onlara dil uzatamam ama bir güzel kadınlara vurayım demişsiniz.konuda erkeklerden de bahsetmişim, okuduğunu anlamakta sıkıntılarınız var.
Ablacim, kimse uluorta kocami aldatayim ya da uckur kovalayim demiyor, insanlar bunlari ozel hayatlarinda yapiyor. Farz edin ki ben is arkadasinizim, evli biriyle iliski yasiyorum.Ne yapacaksiniz, isten mi aticaksiniz? Benim ozel hayatim sadece beni ilgilendirir, toplumu dahi ilgilendirmez. Devlet dahi insanlarin ozel hayatlarinin OZEL oldugunu kabul eder, ve baskasinin ozelini ifsa etmek basbayagi suc.
Siz insanlarin ozgur iradesiyle yaptigi islere yoracaginiz kafayi, taciz/tecavuz suclarina yorun. Sokaktan gecen kadinlarin popolarina bakan 50lik amca tipli adamlar var onlara niye saydirmiyorsunuz mesela??
Oneriniz nedir peki, devlet herkesin ustune kamera koysun 7/24 izlesin mi? Misal , Ozge evli bir herifle konustu bugun ama sanki gereginden fazla konustu, hemen 50 sopa vurula. Omer Bey sanki kasiyer kiza bakti ama Omer Bey nisanli, hemen falakaya yatirila. Devletin isi yok milletin uckurunu mu dert edinsin? (sizin yaptiginiz gibi)
geldi yine boşçular, tacizi tecavüzü savunanın allah belasını versin. Öyle bir şey yok. Ben istediğim konuya değinirim, her konunun altına tecavüzü tacizi eklemek zorunda mıyım te allahım...
konuda erkeklerden de bahsetmişim, okuduğunu anlamakta sıkıntılarınız var.
Hanımefendi sadece kendinizi göstermek çabasındasınız başka bir şey değil.Sizin gibiler Epiküryenisttir. Anlık hazlar size yeterlidir. Ama toplumu yönetmek bir süreçtir. Toplumun huzuru sizin anlık zevkinizden önemlidir.
bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim
Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.
Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
Bence, diğer kadınlar özgür olduklarında, siz o çok değerli, ahlak timsali kukunuzu, en yüksek fiyatından bir erkeğe okutup, maddi imkan ve statüye kavuşmadığınız için kendinizi enayi gibi hissediyorsunuz. Millet ne zevklerden zevklere koşuyor diye kuduruyorsunuz, bileniyorsunuz. Toplumsal düzeni de bahane ediyorsunuz bu kızgınlığınıza.
Olayın özeti bu.
Onu bu sizin koruduğunuz kadın tipleri yapar. Ben hayatta belli bir tecrübeyi elde etmiş biriyim. Kendimi kimseye ispat etmeye ihtiyacım yok. İçinde bulunduğum toplumun gidişatı beni endişelendiriyor sadece. Bu endişemi paylaştım ama hale bakınız, ahlaksızlık norm haline gelmiş. Ahlaklı olduğum için linçe uğruyorum.Hanımefendi sadece kendinizi göstermek çabasındasınız başka bir şey değil.
Bakın ben ne kelimeler biliyorum, siz kim beni anlamak kim diyeceksiniz diye bekliyorum birazdan.
Geçiniz bunları.
Onu bu sizin koruduğunuz kadın tipleri yapar. Ben hayatta belli bir tecrübeyi elde etmiş biriyim. Kendimi kimseye ispat etmeye ihtiyacım yok. İçinde bulunduğum toplumun gidişatı beni endişelendiriyor sadece. Bu endişemi paylaştım ama hale bakınız, ahlaksızlık norm haline gelmiş. Ahlaklı olduğum için linçe uğruyorum.
Fuzuli'nin "selam verdim rüşvet değil diye almadılar" deyişi gibi "ahlaksızlık yapmadığım için kabul görmedim" diyesim geliyor.
Kendi gibi olmayanı "ahlaksız diye yaftalayan" biri ahlaktan bahsetmemeli.Onu bu sizin koruduğunuz kadın tipleri yapar. Ben hayatta belli bir tecrübeyi elde etmiş biriyim. Kendimi kimseye ispat etmeye ihtiyacım yok. İçinde bulunduğum toplumun gidişatı beni endişelendiriyor sadece. Bu endişemi paylaştım ama hale bakınız, ahlaksızlık norm haline gelmiş. Ahlaklı olduğum için linçe uğruyorum.
Fuzuli'nin "selam verdim rüşvet değil diye almadılar" deyişi gibi "ahlaksızlık yapmadığım için kabul görmedim" diyesim geliyor.
bu şekilde devam ederse toplumsal huzur kalmayacak
Kendimi övmedim burada. Toplum olarak ahlaksızlığın içine batıyoruz dedim. Örnek olarak da aldatmayı, tinder gibi rezil uygulamaları verdim ama bakın bunu bile kaldıramadılar. Çünkü herkes ahlak'ı yalnızca felsefe kitaplarından bir kavram olarak biliyor. Bir nebze düşünün, ahlak neden var olmuş?siz ahlaka, başkalarının ahlakını değerlendirerek sahip olunduğunu sanıyorsunuz sadece. Bu ahlaklı olmak ablamına gelmiyor.
Bence, diğer kadınlar özgür olduklarında, siz o çok değerli, ahlak timsali kukunuzu, en yüksek fiyatından bir erkeğe nikahla devredip, maddi imkan ve statüye kavuşmadığınız için kendinizi enayi gibi hissediyorsunuz. Millet ne zevklerden zevklere koşuyor diye kuduruyorsunuz, bileniyorsunuz. Toplumsal düzeni de bahane ediyorsunuz bu kızgınlığınıza.
Olayın özeti bu.
Bu “hanımefendi” haliyle doktor kapmaya baktı ama bu yerdiği kişiler elinden bir bir aldı doktorları kıyamam bu da sinirini burda çıkarıyor.Bence, diğer kadınlar özgür olduklarında, siz o çok değerli, ahlak timsali kukunuzu, en yüksek fiyatından bir erkeğe nikahla devredip, maddi imkan ve statüye kavuşmadığınız için kendinizi enayi gibi hissediyorsunuz. Millet ne zevklerden zevklere koşuyor diye kuduruyorsunuz, bileniyorsunuz. Toplumsal düzeni de bahane ediyorsunuz bu kızgınlığınıza.
Olayın özeti bu.
hanımefendi siz anladığım kadarıyla evliliği kendinizi birine satmak olarak görüyorsunuz ama ne ben bir fahişeyim, ne de eşimin pezevenk olmasına gönlüm razı gelir. Ben sizin kadar ahlaksız birisiyle münakaşaya girmek istemiyorum, konuma yazmazsanız sevinirim.++++++
Cinsellik ulasilir olunca, kadinlar artik kendilerini en yuksek fiyata satamiyor. Bekaretin piyasa degeri dusunce, konu sahibesi de satamadigi zariyla elinde kalakalmis. Bence mesele ahlak falan degil, alicilarin eskisi kadar fiyat bicmemesi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?