Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsiyle tartışacak bilgi düzeyine sahibim, bu tiplerin içinde yetiştim. İzmir'de yaşıyorum. Ama artık burama kadar geldi, insanları hayvanlardan ayıran çizgi silindikçe rahatsızlık hissetmeye başladım. Biz kedi miyiz 3 kişiyle çiftleşelim ya. Gerçekten sıkıldım.
Cvplarının kaliteli, yerli yerinde ve cuk oturur cinste olduğunun farkındayım 😁

ben de bunu diyorum işte, ama ek olarak 99999 kişiyle tek gecelik ilişki yaşamayı da ahlaksızlık olarak görüyorum. Bunu da eklemek isterim. Çünkü bunun da toplumsal düzene aykırı olduğunu düşünüyorum.

Ya evet, milletin enayisi siz misiniz dimi? Bunlar böyle birbirleriyle düşer kalkarsa sizi kim neden alsın?

Bu haksızlıktır, acilen milletin cinsel uzuvlarına kilit vurulması icap etmektedir. Yoksa bu ahlaklı kızlarımız evde kalacaktır. Hepiniz haksızsınız, berfinhanım doğru söylüyor, pis ahlaksızlar sizi.

Valla tinderın başka bir versiyonundan koca buldum ben. Seviyesiz de bulmuyorum kendimi. Öyle olsa da soracağım tek soru, kime ne?

Hepsiyle tartışacak bilgi düzeyine sahibim, bu tiplerin içinde yetiştim. İzmir'de yaşıyorum. Ama artık burama kadar geldi, insanları hayvanlardan ayıran çizgi silindikçe rahatsızlık hissetmeye başladım. Biz kedi miyiz 3 kişiyle çiftleşelim ya. Gerçekten sıkıldım.
Simdi derdinizk anladim , size acilen bir sevgili diliyorum , soyle bol sevisgeninden olsun

baksanıza daha iletişim kurmasını dahi bilmiyorlar, bir de steve jobs'u koymuş profiline. : d

vallahi sizin gibilere ancak gülünür. Özel hayatlarının beni ilgilendirmeyen kısımlarını bilemem ama, bu forumda paylaşıyorsa beni ilgilendiriyordur. Boş laf yapmayın.
Niye siz bu forumun ağası mısınız😀

Bayılıyorsunuz giremediginiz suları bulandırmaya. İsteyen istediği yerde eş seçer bu kimseyi ilgilendirmez. Kimse kimsenin hayatını "şu şudur, bu böyle ahlaksızlıktır vs." diye etiketleyecek yetkide değil. Twitterda bir erkek burayı beğenmedi diye ne bu kin öfke? Toplum düzenini bu kadar önemsiyorsanız önce kendinizi silkmekle başlayın. Aynaya bakın ve deyin ki ben kimim ki bu insanların hayatına,kişiliğine,kullandığı telefon uygulamasına kadar karisiyorum? Banane bundan? Bana mı kaldı bunu düşünmek?

Ya evet, milletin enayisi siz misiniz dimi? Bunlar böyle birbirleriyle düşer kalkarsa sizi kim neden alsın?

Bu haksızlıktır, acilen milletin cinsel uzuvlarına kilit vurulması icap etmektedir. Yoksa bu ahlaklı kızlarımız evde kalacaktır. Hepiniz haksızsınız, berfinhanım doğru söylüyor, pis ahlaksızlar sizi.

Hanımefendi benim kimsede gözüm yok, nişanlı olduğum birisi var zaten. Sizin zorunuza giden şey, sizden daha mantıklı konuşan bir insanın var olması. Nasıl olabilir de iradesini kontrol edebilen bir insan olur diye düşünüyorsunuz. İnsanların birbiriyle düşüp kalkması değil sorun, sorun bunun normalleşmesi. Evlilik toplumsal düzeni sağlayan en önemli direklerden biriydi. Bunun için yaratıldı. Kimin kiminle olduğu belli olsun, insanlar güven ve huzur içinde üresin. Hayatına bakabilsin, toplumu ileriye taşıyan sağlıklı bireyler yetişsin diye kuruldu. Anlatabiliyor muyum size? Nerdeee... Ne anlarsınız ki, ucuz aşk romanlarından ileriye gidemeyen bilgi seviyenizle tartışıyoruz.

Bayılıyorsunuz giremediginiz suları bulandırmaya. İsteyen istediği yerde eş seçer bu kimseyi ilgilendirmez. Kimse kimsenin hayatını "şu şudur, bu böyle ahlaksızlıktır vs." diye etiketleyecek yetkide değil. Twitterda bir erkek burayı beğenmedi diye ne bu kin öfke? Toplum düzenini bu kadar önemsiyorsanız önce kendinizi silkmekle başlayın. Aynaya bakın ve deyin ki ben kimim ki bu insanların hayatına,kişiliğine,kullandığı telefon uygulamasına kadar karisiyorum? Banane bundan? Bana mı kaldı bunu düşünmek?
Kadınlar tüm ahlaksızlıkları kendi kendilerine yapıyorlar çünkü, hepimiz lezbiyeniz! Erkekler masum. Onların kaç kişiyle ilişki kurduğu, hangi sitelerde takıldığı ahlaklarını etkilemiyor.

Hanımefendi benim kimsede gözüm yok, nişanlı olduğum birisi var zaten. Sizin zorunuza giden şey, sizden daha mantıklı konuşan bir insanın var olması. Nasıl olabilir de iradesini kontrol edebilen bir insan olur diye düşünüyorsunuz. İnsanların birbiriyle düşüp kalkması değil sorun, sorun bunun normalleşmesi. Evlilik toplumsal düzeni sağlayan en önemli direklerden biriydi. Bunun için yaratıldı. Kimin kiminle olduğu belli olsun, insanlar güven ve huzur içinde üresin. Hayatına bakabilsin, toplumu ileriye taşıyan sağlıklı bireyler yetişsin diye kuruldu. Anlatabiliyor muyum size? Nerdeee... Ne anlarsınız ki, ucuz aşk romanlarından ileriye gidemeyen bilgi seviyenizle tartışıyoruz.

yani aslında istiyorsunuz ama ahlak yargılarınız dolayısı ile mi yapamıyorsunuz? kendinizi zor tutuyorsunuz sanırım?

benim bir gram yaşamak istediğim bir şey yok. Karşı olduğum şeyler, yalancılık, iradesizlik ve riyakarlık.

1. hayatında birisi varken başkasıyla olmak ahlaksızlıktır.
2. tinder gibi tek gecelik ilişki sitelerinde dolaşıp bir de düzeyli ilişki beklemek ahlaksızlıktır.
3. 10 kişiyle yatıp kocana yalan söylemek yalancılık ve ahlaksızlıktır.
4. sürekli uçkurunun peşinden koşmak iradesizliktir.

5. eski sevgilini düşünerek kocanla beraber olmaya devam etmek hem ahlaksızlık hem riyakarlıktır.

Daha sayarım da sizin gibiler anlamaz beni.
dediklerunizde hakli olabilirsinz ama kimse kimsenin ahlak zabitasi degil her koyun kendi bacagindan asilir bize dusen cocuklarimizi iyi yetistrmek

Eminim nişanlısınızdır. Hadi öyle olsun. :KK70:

Sizin için evlilik sadece üremekten mi ibaret? 2019 yılında evliliğe, milattan önce 10000 yılında yaşamış atalarımızın bakış açısından bakmayın nasıl becerebiliyorsunuz, hayret ettim. Siz kendinizin sadece bir kuluçka makinesinden ibaret olduğunuzu kabul ettiniz diye, herkes aynı görüşü benimsemek zorunda mı?

Dönüp dolaşıp her şeyi bilgi seviyesine bağlıyorsunuz. Bilgiliyim de bilgiliyim diye bağırma çabanız neden?
İstediğiniz kadar bilgili olun bu üslubunuzla bir gıdım yol gidemezsiniz bu da bilginiz olsun.

Dönüp dolaşıp her şeyi bilgi seviyesine bağlıyorsunuz.
İstediğiniz kadar bilgili olun bu üslubunuzla bir gıdım yol gidemezsiniz bu da bilginiz olsun.

Yanliz bilgi duzeyi bin sene oncesinde kalmis arkadasin , pacalarindan cehalet akip kendini kulturlu sananlardan 😂😂

Dönüp dolaşıp her şeyi bilgi seviyesine bağlıyorsunuz.

benim üslubum son derece yerinde ve doğru, bana yazılan cevapların hiçbiri "sana ne bundan" gibi saçma sapan bir cümleden öteye gidemediği gibi hiçbiri argümanlarımla doğrudan çatışacak herhangi bir fikir de ortaya koyabilmiş değil. Bir tanesi son derece leş bir üslupla "sana giren çıkan ne" demiş. Onun üslubunu görmediniz sanırım, öteki "kendini pahalıdan satamadı ya ondan" demiş ki kadınları fahişe gibi görüyor sanırım. Siz onun da üslubunu es geçmişsiniz. Bana sataşıyorsunuz. Muhtemelen sizin de söyleyecek sözünüz yok.

Bu sitedeki insanların içinde okuduğunu anlayıp, zihninde yorumlayabilen herhangi biri yok sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X