Eski eşim borcunu ne zaman ödeyeceksin diyor

Gundelikci hanimlar gunlugu 140 liraya geliyor. Kac gun evli kaldiysaniz carpin, sizden istedigi miktari da dusun bu rakamdan gonderin mesajla. Sen borcunu ode ben de odeyecegim ama biraz cabuk ol deyin

Arsiz yuzsuz adam bozuntusu
En iyi savunma saldiridir yani :) gundelikci bile belli seyleri yapiolar sadece bu yemek bulasik bide kadinlik.. hetif kendini satsa odeyemez bunlari :) ki zaten bole biri oldugu icinde 5 para etmez :)

Yani adama sadık kalıyorsun, sonuçta senin evdeki desteğinle isinde ilerliyor, boşanırken hiç bir şey almıyorsun, arkasından bir kelime bile edip onu üzücek bişey demiyorsun o hala para peşinde.

Ailesi utanmalı bence böyle bir erkek yetistirdikleri icin diyeceğim ama asıl gazı onlar veriyorlardır.

Amann neyse...

Cocuk yok canım. Böyle bir adamdan zaten çocuk yapsam mahvolmustum ki cesaret edemeyen de oydu para yok diye.

Hatayı nerede yapıyoruz biliyor musun kendi degerimizi bilmiyoruz. Sınır çizip, hayır diyemiyoruz. Bunun temeli de kaybetme korkusu.

Yani baştan olmaması gereken bir evlilikti benim hatam olmazı oldurmaya çalışmaktı. Belki de başka bir kadınla olurdu bilmiyorum ama o da hala bekar. Yani alan olmamış :))

20-30 bin sanirim borc neyse artik kac yil oturdunuz o evde? Aylik kira neyse oturdugunuz yerde oturdugunuz yillara carp cikan sonuc istedigi borctan fazladir bu durumda o sana borclu .
Bunu soyle bidahada muhattap olma.

Haklisin tatlim.. buda biraz yetistirilmeyle ilgili canimizin kiymetini bilmemek...her isi ben yapiim edim..yasin kac bilmiyorum ama evlilik kotude gitse hic evlenmesende cocugugun veya cocuklarin olsa dersin belki.. nasip tabii hersey..cocuk kendi basina olcak bisey olsaydi evlenmezdim diorum bazen ben :) ha erkeklere zerre guvenim yok...bi gun bosanirsamda evlatlarim var derim :) diorum

Gunumuz erkekleri kadinlari soymaya yer ariyor her anlamda.
Vicdaniniz rahat olsun.

Deyin ki ne borcu borcum morcum yok
Nafaka ödüyor mu?
Yok nafaka falan talebim olmadı ki zaten hiç bir baglantımız yoktu. Beni kızdıran yahu bir başına yaşayan bir kadınım kendi ailesi cidden varlıklı, kalabalık bir sülalesi var üç kuruşun peşine duşüp bana niye dert oluyorsun. Kafaya taktığımdan değil de ben kendime kızıyorum bunu nereden buldum diye...

Gunumuz erkekleri kadinlari soymaya yer ariyor her anlamda.
Vicdaniniz rahat olsun.
Ya valla aynen öyle normal bir erkek arkadaşım benden borç istedi eski bir arkadaşım diye verdim ve para uçtu gitti. Erkeklik ölüyor bence de haklısınız.

Bekle alırsın :) de engelle bence. Böyleleri anca dalga geçilmeyi hak eder. Bunu da kafanıza takmayın gerçekten. Belki de konuşmak için sebep arıyor da olabilir.

Ben anlamadim bosanirken mal paylasimi yaptiniz ki ev sizde kaldi. Neyin parasini istiyor ki?

Bence hiç yüzleme "borcum falan yok daha da üstelersen dava açar evlenirken bana hiç bir şey alınmadığını belgeler (takı gibi) seni borçlu çıkarırım" de.
Zira boşanırken takılan takıları mahkeme kadına verir ama sana hiç bir şey yapılmamış. Üstelik dımdızlak kalmışsın.

Bekle alırsın :) de engelle bence. Böyleleri anca dalga geçilmeyi hak eder. Bunu da kafanıza takmayın gerçekten. Belki de konuşmak için sebep arıyor da olabilir.
Yok derdi para bundan eminim, konuşmak icin bahane değil.

Cocugunuz varsa vermek zorunda degilsiniz.cocugunuz yok ise ortak alinan yapilan bir ev vermeniz gerekir diye dusnuyorum

ne biçim erkek ya kuruyasica para istiyor bir de. şu kadının hayatını mahvettim demiyor da. yok cidden çok seven erkekle evleneceksin. pesinden it gibi koşacak. bu zamanda çalışan bayan çok nadir gerçek sevgiyi buluyor. başka türlü adam çift maaş dersinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…