En iyi savunma saldiridir yani :) gundelikci bile belli seyleri yapiolar sadece bu yemek bulasik bide kadinlik.. hetif kendini satsa odeyemez bunlari :) ki zaten bole biri oldugu icinde 5 para etmez :)Gundelikci hanimlar gunlugu 140 liraya geliyor. Kac gun evli kaldiysaniz carpin, sizden istedigi miktari da dusun bu rakamdan gonderin mesajla. Sen borcunu ode ben de odeyecegim ama biraz cabuk ol deyin
Arsiz yuzsuz adam bozuntusu
Hahaha valla haklisinEn iyi savunma saldiridir yani :) gundelikci bile belli seyleri yapiolar sadece bu yemek bulasik bide kadinlik.. hetif kendini satsa odeyemez bunlari :) ki zaten bole biri oldugu icinde 5 para etmez :)
Cocuk yok canım. Böyle bir adamdan zaten çocuk yapsam mahvolmustum ki cesaret edemeyen de oydu para yok diye.Yasin kac cocuk var mi?
Amann zikkim yesinler bu erkek milletine yaranilmaz en iyiside olsa ztn..bizim kdr is gorseler intihar ederler..8 saat calismayi bile sadece matah bisey saniyolar.. kadinlar onu yapio ev isi cocuk dogurup buyutuyo herseye yetisiyo.. gene yaranamiyoz.. biz nerde yanlis yapioz anam babam?
Para filan verme ihtiyacida yokmus zaten.. yasal hakkida yokmus.. Allah versin de :)
Boşverin. Zamanında çalışmayıp benim maaşımla geçindiğimiz günlere say deyin bir daha ararsa.Yok hiç bir belgesi olsa heralde kapıya icra gelirdi ya o kadar kötü olur muydu acaba sanmam yok o kadar değildir :)
Haklisin tatlim.. buda biraz yetistirilmeyle ilgili canimizin kiymetini bilmemek...her isi ben yapiim edim..yasin kac bilmiyorum ama evlilik kotude gitse hic evlenmesende cocugugun veya cocuklarin olsa dersin belki.. nasip tabii hersey..cocuk kendi basina olcak bisey olsaydi evlenmezdim diorum bazen ben :) ha erkeklere zerre guvenim yok...bi gun bosanirsamda evlatlarim var derim :) diorumCocuk yok canım. Böyle bir adamdan zaten çocuk yapsam mahvolmustum ki cesaret edemeyen de oydu para yok diye.
Hatayı nerede yapıyoruz biliyor musun kendi degerimizi bilmiyoruz. Sınır çizip, hayır diyemiyoruz. Bunun temeli de kaybetme korkusu.
Yani baştan olmaması gereken bir evlilikti benim hatam olmazı oldurmaya çalışmaktı. Belki de başka bir kadınla olurdu bilmiyorum ama o da hala bekar. Yani alan olmamış :))
Deyin ki ne borcu borcum morcum yokYok hiç bir belgesi olsa heralde kapıya icra gelirdi ya o kadar kötü olur muydu acaba sanmam yok o kadar değildir :)
Gunumuz erkekleri kadinlari soymaya yer ariyor her anlamda.Merhabalar, ben ayrıldım o da bana küstü. Aradan yıllar geçti. Bana mesaj atmış borcunu ne zaman ödeyeceksin diye.
Konu şu ki, ben yalnızım kırık dökük bir evim var bu evi alırken o da biraz masraf etmişti ve yıllarca birlikte yaşadık burada. Ayrılınca o ailesinin yanına gitti ve ailesi zengin, rahat bir hayatları var.
Ben yalnızım az bir emekli maaşım var, o kadar. Çalışmıyorum. Burada iş imkanı cidden yok kırsalda yaşıyorum.
Bugüne kadar bir kez arayıp nasılsın demeyen eski eş arayıp borcunu ne zaman ödeyeceksin diyor.
Çünkü ayrılmak istememişti ve bu evde hakkım var ver gideyim diye kendince taktik uygulamıştı hani param yok veremem nasılsa diye. Ben de o zaman sen kal ben gideyim demistim ki cidden gidecektim zira son noktadaydım.
O zaman param olunca veririm demiştim. Bu sefer de aynı şeyi söyledim. Ve gerçekten de imkanım olunca veririm laf olsun diye geçistirmedim yani. Borç dediği benim maaşımın onbeş katı bir miktar. Ama bu parayı asla hak etmiyor bence. Ve yaptığı çok ayıp bana göre.
Yani aslında hiç bir duygu hissetmiyorum. Ayrılık nedenimiz birbirimize uygun olmamamızdı ve sakince bitti.
Beni düşündüren ya adamlık bu mu? İnsanca hisler yok mu? Zaten evliliğimizde de konu hep parasızlıktı iyi ki boşanmışım ama yıllarım gitti.
Bu arada parası olmadığı için ve ailesi hiç ilgilenmediğinden ne düğün oldu ne takı ne eşya alındı yani alyans bile yoktu düşünün artık.
Ben anlayışlı olmak ve fedakarca davranmak gayretindeydim fakat zerre takdir edilmedi o ayrı. Takdir etseydi bugün benden para isteyeceğine bir ihtiyacın var mı derdi bence ki ondan evliyken bile bir kuruş almadım hep kendi maaşım vardı. O hep parasızdı çalıştığı halde. Alkol ve sigara kullanan bir erkeğin parasızlık çekmesi beni hic üzmüyor artık.
Tek diyebildiğim evlenirken doğru karar vermek çok önemli. Bir yerde kurtulsan bile yılların boşa geçip gidiyor.
Sadece paylaşmak istedim. Biraz buruldum o kadar, yoksa iyiyim.
Yok nafaka falan talebim olmadı ki zaten hiç bir baglantımız yoktu. Beni kızdıran yahu bir başına yaşayan bir kadınım kendi ailesi cidden varlıklı, kalabalık bir sülalesi var üç kuruşun peşine duşüp bana niye dert oluyorsun. Kafaya taktığımdan değil de ben kendime kızıyorum bunu nereden buldum diye...Deyin ki ne borcu borcum morcum yok
Nafaka ödüyor mu?
Ya valla aynen öyle normal bir erkek arkadaşım benden borç istedi eski bir arkadaşım diye verdim ve para uçtu gitti. Erkeklik ölüyor bence de haklısınız.Gunumuz erkekleri kadinlari soymaya yer ariyor her anlamda.
Vicdaniniz rahat olsun.
Yok derdi para bundan eminim, konuşmak icin bahane değil.Bekle alırsın :) de engelle bence. Böyleleri anca dalga geçilmeyi hak eder. Bunu da kafanıza takmayın gerçekten. Belki de konuşmak için sebep arıyor da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?