Eski eşim borcunu ne zaman ödeyeceksin diyor

Boşandığı için küsen adam nasıl oluyor anlatsanıza biraz ben oraya takildim da
Canım insanlar eğer yüz ķızartıcı bir ahlaksızlık nedeniyle boşanmadılarsa aradaki bağ kopmuş olsa da insani iliski kalır. Ben ayrılıp dost kalalım kafasında değilim ama o konuşulması gereken konular da bile mesela ona teslim etmem gereken eşyası falan iletisime engel oldu. Aradım, yazdım baktım yanıt yok bi daha hiç ulaşmaya calışmadım.

Bana karşı belli ki duyguları bitmemisti ve öfkesinden küstü. Ama seven adam daha iyi bir iliski için uğraşırdı.

Oysa olgun insanlar birlikte geçen yılların hatırına ayrılırken bir ihtiyacın olursa beni ara diyebilmeli. Tabii her ihtiyaç için de eski eş aranmaz. Ama ben isterdim ki ondan bahsederken olmadı ayrıldik ama ihtiyacim olsa yanımda olur diyebileyim.

Bilmem başanıp küs kalmayı anlatabildim mi?

Çok seven erkek ne güzel söylemişsin, vardır umarim ama herkes para hesabında.

Cocugunuz varsa vermek zorunda degilsiniz.cocugunuz yok ise ortak alinan yapilan bir ev vermeniz gerekir diye dusnuyorum
Ev ortak alınmadı ama tadilatta o da para verdi. Burası olmasa kira verecekti onca yıl. Zaten param olursa ben veririm çünkü gercekten bu hesaplar benim midemi fena yapıyor. Ama ya ben evimde şu an kış olduğu halde para gitmesin diye ısınamıyorum adam bırak bunu sormayı nasılsın bile demiyor. Yani nasılsın demiste usulen sanki umrundamı ki zaten umursamasın yani eski eş bana karsı bir sorumlulugu yok da biliyor tek olduğumu.

Anladım inşallah o insanda sizi gerçekten anlar ve pişman olur ...hakkınızda hayırlısı

Terbiyesiz adam. Bir daha derse söylersiniz sizde ne borcu diye. Sizde keşke alsaymışsınız nafaka. Derdim asla oara değil ama böyle şeyler erkekleri biraz daha uzak tutuyor.

Bosanirken evin yari hissesinin odemesini vereceginizi soylediyseniz alir parasini.dava sonucundaki mal paylasimina bakar.faiz bile alir.

Bosanirken evin yari hissesinin odemesini vereceginizi soylediyseniz alir parasini.dava sonucundaki mal paylasimina bakar.faiz bile alir.
Bu ev kıyıda kösede kalmış bir yerde öyle kuçük bir yer. Yani hisse misse olayları hic olmadı. Ben kalan mirasla aldım o da tadilatta yardımcı oldu sonra da yıllarca kira vermeden oturdu. Ortada senet sepet hisse falan yok. O benim insan yönümü kullanıyor yoksa kuruş alması mümkün değil.

Senet sepet olmasina gerek yok ki. Evlilik sitasinda alinmis bir mulk ise esin yari hissesine ortak olur. Yani suan isterse dava acip evlilik sirasinda alinan bu mulk icin hak talep edebilir. Bosanma sirasinda mal paylasimini nasil yaptiniz bu onemli.

Ev benim olacak şekilde yapıldı ki zaten parayı veren de bendim. Kanunu biliyorum dediğin gibi.

Benim anlamadigim bu isler bosanma asamasinda halledilmiyor mu?sonradan çıkıpta bana borcun vardı denmesi çok tuhaf?arkadaşından mı ıstiyorsun borcunu?dimi yani?

Para falan vermeyin ortada senet yok birşey yok, demek ki senet olsa icraya verirmiş,

Ne borcu yahu. Cikmaz ayin son carsambasi diyin.

Yahu bizim turk erkeklerine ne oldu. Hepsi paragoz olmus !!!!

Evi ben aldım canım. O tadilatta bir miktar harcama yaptı bunca yıl sonra onu istiyor. Yoksa ortada paylasacak mal falan yoktu.
Tadilat evli iken mi yapildi? Bosandiktan sonra yapildi o yuzden istiyor deseniz anlarim da evli iken oturdugu evi tadilat ettiren adam bunu da yapmayacaksa tuhaf para istemesi. Ne kadar ince hesap yapiyormus. Madem oyle bosanirken talep etse idi. Yillar sonra istemesi de tuhaf. Onu bahane ederek sizinle mi gorusmek istiyor acaba?

Terbiyesizlik yaptıgı başka birşey degil sinir oldum iki dakikada herife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…