- 16 Haziran 2011
- 16.505
- 72.975
- 798
Selam kızlar ben dertten çok fikir almak için açtım konuyu.
İlk evliliğimden bir tane cocuğum var, eşimin cocuğu yok. Eski eşim sorun yaratmıyor hiç bir şeyi karışmıyor cocuğumuzla ilgileniyor bu kadar arada sırada tartışıyoruz , nafaka mevzusu, vs vs ama son zamanlar iletişimiz gayet normal, uygar insanlar gibi ayrıldık.
Mevzuya gelelim, cocuğumun Okuma bayramı olacak bugünlerde ve, anne baba gelmeli.
Eşim diyor ki bana, “eski eşin gelmesin, yan yana mı oturacan? Ben böyle şeyler kabul etmiyorum. Madem öyle niye boşandınız boşanmayacaktınız , boşandınız o zaman yok öyle bir şey. İyi de napacaz? O da cocuğumuzu görmek istiyor o gün ben de istiyorum. Tabi ki eşimin duygularını anlıyorum , kıskanıyor, ama bence bu konuda daha anlayışlı olabilirdi. En son dedim peki tamam, sen gel o zaman o gelmeyecek, cocuğum uvey babasını da seviyor (eşimi) o da sinirlendi, ya gelmezsem babası mı gelecek???
Evet diyorum tabi ki! Herkesin babası gelip bizimki yalnız mı kalacak? Eğer sen gelemiyorsan o gün babasına söylerim o gelecek. Kavga ettik sonra tam anlayamadım gelir mi gelmez mi
O değil de, ben eşimi kırmamak için cocuğumu kırıyorum. Anne babam niye gelmedi? Nasıl açıklama yaparım? İşte uvey baban istemiyor da o çök hassas da… e zaten ben meraklısı değilim onunla yan yana oturmak ama öyle özel günlerde babası tabi ki katılabilir ben de katılıyorum, eşim bunu duymak bile istemiyor ya sen git ya o. Eee diyorum bir gün evlenecek cocuğum, mezuniyet babası gelmeyecek mı? Hayır gelmeyecektir diyor.
Eşimle ilişkimizi bozmak isteniyorum kırmak ta istemem anlıyorum onu, ama onun cocuğu olsaydı ben anlayışımı gösterirdim herhalde evet hoşuma gitmezdi ama olgun insanız biz ortada bir cocuk var yani.
Ne yapmam lazım şimdi bilemedim
Ne çirkin bi msj sizde annemi siniz acaba merak ettim eğer anneyseniz başka bi anneye bilip bilmeden çocuğuna olan sevgisini sorgulamanız çok çirkin. Böyle bir kanıya nasıl vardınız çocuğunu sevmeyen anne diye nasıl yaftaladınız gerçekten ilginç.Zaten çocuğunu çok seven bir anne olsaydiniz ,önce cocugunuz bukadar küçük yaştayken evlenmezdiniz bu 1
2.si çocuğunuzu bu adam icin kiriyorsunuz evet başta tavizi siz Veriyorsunuz
3 baba sonucta babasi gelmeli . Bunun ayirdimini bile yapmiyorsunuz....!!!!
Eşinizle gidebilirsiniz niye illa yan yana mı oturmak zorundasınız eski eşle? O da zaten muhtemelen öyle sanmış olabilir. Tabi ki babası da gelecek sizin eşiniz de gelecek. Eski eşiniz babası olabilir ama yeni eşinizin de çocuğunuz da hakkı var birlikte yaşıyor bir nevi babası sayılır. Farklı yerlerde otururunuz bunda bir şey yok. Babanne anneanne vs de gelecek mi? Zaten kalabalık olunacaksa ki olmasa dahi gider farklı yerde oturur izlersiniz bir sıra önde vs o sıra zaten foto video çekersiniz yakında durup eşinizle
Kocan düşüncesiz birisi bu adamdan iyi bir babada çıkmazSelam kızlar ben dertten çok fikir almak için açtım konuyu.
İlk evliliğimden bir tane cocuğum var, eşimin cocuğu yok. Eski eşim sorun yaratmıyor hiç bir şeyi karışmıyor cocuğumuzla ilgileniyor bu kadar arada sırada tartışıyoruz , nafaka mevzusu, vs vs ama son zamanlar iletişimiz gayet normal, uygar insanlar gibi ayrıldık.
Mevzuya gelelim, cocuğumun Okuma bayramı olacak bugünlerde ve, anne baba gelmeli.
Eşim diyor ki bana, “eski eşin gelmesin, yan yana mı oturacan? Ben böyle şeyler kabul etmiyorum. Madem öyle niye boşandınız boşanmayacaktınız , boşandınız o zaman yok öyle bir şey. İyi de napacaz? O da cocuğumuzu görmek istiyor o gün ben de istiyorum. Tabi ki eşimin duygularını anlıyorum , kıskanıyor, ama bence bu konuda daha anlayışlı olabilirdi. En son dedim peki tamam, sen gel o zaman o gelmeyecek, cocuğum uvey babasını da seviyor (eşimi) o da sinirlendi, ya gelmezsem babası mı gelecek???
Evet diyorum tabi ki! Herkesin babası gelip bizimki yalnız mı kalacak? Eğer sen gelemiyorsan o gün babasına söylerim o gelecek. Kavga ettik sonra tam anlayamadım gelir mi gelmez mi
O değil de, ben eşimi kırmamak için cocuğumu kırıyorum. Anne babam niye gelmedi? Nasıl açıklama yaparım? İşte uvey baban istemiyor da o çök hassas da… e zaten ben meraklısı değilim onunla yan yana oturmak ama öyle özel günlerde babası tabi ki katılabilir ben de katılıyorum, eşim bunu duymak bile istemiyor ya sen git ya o. Eee diyorum bir gün evlenecek cocuğum, mezuniyet babası gelmeyecek mı? Hayır gelmeyecektir diyor.
Eşimle ilişkimizi bozmak isteniyorum kırmak ta istemem anlıyorum onu, ama onun cocuğu olsaydı ben anlayışımı gösterirdim herhalde evet hoşuma gitmezdi ama olgun insanız biz ortada bir cocuk var yani.
Ne yapmam lazım şimdi bilemedim
Evet bosanmis bir kadinin sevmeye sevilmeye hakki vardir AMANe çirkin bi msj sizde annemi siniz acaba merak ettim eğer anneyseniz başka bi anneye bilip bilmeden çocuğuna olan sevgisini sorgulamanız çok çirkin. Böyle bir kanıya nasıl vardınız çocuğunu sevmeyen anne diye nasıl yaftaladınız gerçekten ilginç.
Çocuk var diye kadınların evlenmeye sevmeye sevilmeye hakkı yok mu yani yoksa çocuk var diye evlilğindeki sevgisizliğe şiddete her türlü hakarete katlanmaya mecbur mu kalmalı bu nasıl bir sığ düşünce ya insanları bu şekilde yargılamayın sizde bi kadınsınız büyük konuşmayın derim.
Emin olun o anne evladını gözünden sakınıyodur çocuk var diye mutsuz bi ailede mi büyüseydi o çocuk yoksa annesinin mutlu olduğu bi evlilikte mi büyümesi mantıklı..
Kadınların özellikle de annelerin bu şekilde birbirini aşşağılamasına çok kızıyorum bir annenin en hassas noktası evladıdır ama sevmek sevilmek o kadınında hakkı bilip bilmeden acımasızca yorum yapmayın....
Ay Allah aşkına böyle biriyle evleneceğine keşke evladının öz babasıyla boşanmayıp en azından çocuğumun babasıdır diye ona katlansaymıs ben görmemiştim konularını şoktayımEvet bosanmis bir kadinin sevmeye sevilmeye hakki vardir AMA
1) haftanin 3-4 gunu sabahlara kadar sokaklarda fink fink gezen bir adamla mi?
2) ne idüğü belirsiz borçlar yapan bir adamla mi?
3) küfürlü surata tükürmeli kavgalar yapan bir adamla mi?
4) çocuğun öz babasına yasak koyan bir adamla mi?
5) 3-5 ay ayni evde 3-5 ay baska evlerde yasanan bir adamla mi?
Siz belki konu sahibini ilk kez okuyorsunuz ama biz tum okuduklarimizdan o cocugun zarar gordugunu anliyoruz. Cunku annelik zirt zirt tavsan gibi dogurmak degildir.
Aynen valla, en azından çocuk kendi babası ile büyürdüAy Allah aşkına böyle biriyle evleneceğine keşke evladının öz babasıyla boşanmayıp en azından çocuğumun babasıdır diye ona katlansaymıs ben görmemiştim konularını şoktayım
Eski eş iyiydi de ahımı tuttu yoksa?Şunlara bakılırsa konu sahibi belasını aramış gibi.Evet bosanmis bir kadinin sevmeye sevilmeye hakki vardir AMA
1) haftanin 3-4 gunu sabahlara kadar sokaklarda fink fink gezen bir adamla mi?
2) ne idüğü belirsiz borçlar yapan bir adamla mi?
3) küfürlü surata tükürmeli kavgalar yapan bir adamla mi?
4) çocuğun öz babasına yasak koyan bir adamla mi?
5) 3-5 ay ayni evde 3-5 ay baska evlerde yasanan bir adamla mi?
Siz belki konu sahibini ilk kez okuyorsunuz ama biz tum okuduklarimizdan o cocugun zarar gordugunu anliyoruz. Cunku annelik zirt zirt tavsan gibi dogurmak degildir.
Benimde aklıma aynısı geldi.Eşin şuurunu kaybetmiş. Çocuğun öz babasından bahsettiğinin farkında mı acaba??? Sen eşinle yanyana otur, eski eşin de ayrı otursun madem. Aklıma bu geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?