Anladım mantıklı bı yol buda olabilir artık tüm kozlarımi paylasicam
Şantaj büyük suç hanımefendi. Sizde mesajları duruyor mu?Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim bunları uyguluycam başka çarem yokEşinizin attığı tehdit mesajları delil. Şimdi benim dediğimi yapın lütfen. Rehberden onu silin telefon numarası açıkça görünecek durumda olsun ekran görüntüsü alın size şantaj yaptığı mesajları. Sonra çıktısını alın. Eşinize birşey yaparsa buna onu pişman edeceğinizi mesajları avukata gönderdiğinizi ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Geri vites yapmazsa bana da Yenna demesinler. Kurtulursunuz. Ve gerçekten işi ileri götürmesi ihtimaline karşı burada diyen bir hanım gibi tüm aileye ahlaksız Shop yapmakla tehdit etti bunaldım vs diye dert yakının eniştenizin yanında. Oradan da sağlama almış olursunuz. Gerçekten o mesajlar ile hakkında suç duyurusunda bulunup haklarınızı muhtemelen alırsınız lütfen bir avukata gidin. Yardımcı olsunlar. Bizi dinleyin. Pabuç bırakmayın bu adama. Çünkü şantajın sonu yok bu yolla sizi koynuna bile sokmaya kalkabilir. Artık birşeyler yapmak zorundasınız en çok da çocuğunuz için
Bir avukata da danış. Büyük ihtimalle haklarını geri alabilirsin diye düşünüyorum. Tehdit yolu ile yaptırdı çünkü bunları sanaHepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim bunları uyguluycam başka çarem yok
Eski eşiniz resmen suç işliyor şu an farkında mısınız?Şantaj yapıyor size . Kendisine bir daha bu durumu gündeme getirmeye kalkışırsa özel hayatın ihlali ve şantajdan dava açacağınızı söyleyin.Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Ya ayrıca kardeşim bekarken oldu diyorsunuz şimdi evli ve çocukları varmış aradan kaç sene geçmiş . Fotoğraf mı kalır şimdiye kadar eğer fotoğraf yolladığı sevgilisi arşivci bir sapık değilse o fotoğraflar silineli seneler olmuştur.İnkar etme yoluna gidicem en mantıklı olan bu gibi
Tamam, tehdit edildiğiniz için mahkemeye vereceğinizi söyleyin. Siz iki tarafı da korkutun.kardeşinizin yaptığı şey yüzünden niye siz sorun yaşıyorsunuz. Sizi yıllarca türlü şeyler için tehdit edebilir. Hepsine tamam mı diyeceksiniz?Hayır konuştuğu birinde
Onu bende düşündüm ama o kişinin adını sosyal medya hesabını biliyor ikisi bir olup görüntüleri gösterir mi ki diyorum oltaya gelmezse ters tepebilir olay
Sizin yerinizde olsam gider eski eş hakkında şikayetci olurdum. Görsün bakalım nasıl oluyor...Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Eşinizin attığı tehdit mesajları delil. Şimdi benim dediğimi yapın lütfen. Rehberden onu silin telefon numarası açıkça görünecek durumda olsun ekran görüntüsü alın size şantaj yaptığı mesajları. Sonra çıktısını alın. Eşinize birşey yaparsa buna onu pişman edeceğinizi mesajları avukata gönderdiğinizi ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Geri vites yapmazsa bana da Yenna demesinler. Kurtulursunuz. Ve gerçekten işi ileri götürmesi ihtimaline karşı burada diyen bir hanım gibi tüm aileye ahlaksız Shop yapmakla tehdit etti bunaldım vs diye dert yakının eniştenizin yanında. Oradan da sağlama almış olursunuz. Gerçekten o mesajlar ile hakkında suç duyurusunda bulunup haklarınızı muhtemelen alırsınız lütfen bir avukata gidin. Yardımcı olsunlar. Bizi dinleyin. Pabuç bırakmayın bu adama. Çünkü şantajın sonu yok bu yolla sizi koynuna bile sokmaya kalkabilir. Artık birşeyler yapmak zorundasınız en çok da çocuğunuz için
.siz nafaka arttirim acin bi. evinize cok yaklastirmayin ailenizden engelleyin ex kocanin tlfnum.ailenizede uyarin konuşmayın onunla kesin diye. Hayatta bazi şeylerin önüne gecemezsiniz olayin çıkacağı varsa zaten cikar .ve insan evladi herseye alisiyor onemli olan anne babaniz burda kizina destek olup bu durumu hic bir amca es dosta anlatmamasi bunuda siz soyleyip saglarsiniz .İşte benim ailem bunu kaldıracak kişiler değiller babam da annmde kahrolur ölürler sıkıntılarindan anlatmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?