Eski eşimin santaji

Anladım mantıklı bı yol buda olabilir artık tüm kozlarımi paylasicam

Şöyle bir uyarıda bulunayım. Kime iftira atılacağını ve nasıl bir iftira da bulunacağını asla belirmesi. Kime iftira atacak diye sorduğunda enişteniz ailedeki bütün kadınlara diye cevap verebilir. Bu şeklide enişteniz kafasında bir çok şeyi birleştiremeyecektir. Kardeşiniz de şimşekleri üzerine çekmemiş olur.

Eşinizin attığı tehdit mesajları delil. Şimdi benim dediğimi yapın lütfen. Rehberden onu silin telefon numarası açıkça görünecek durumda olsun ekran görüntüsü alın size şantaj yaptığı mesajları. Sonra çıktısını alın. Eşinize birşey yaparsa buna onu pişman edeceğinizi mesajları avukata gönderdiğinizi ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Geri vites yapmazsa bana da Yenna demesinler. Kurtulursunuz. Ve gerçekten işi ileri götürmesi ihtimaline karşı burada diyen bir hanım gibi tüm aileye ahlaksız Shop yapmakla tehdit etti bunaldım vs diye dert yakının eniştenizin yanında. Oradan da sağlama almış olursunuz. Gerçekten o mesajlar ile hakkında suç duyurusunda bulunup haklarınızı muhtemelen alırsınız lütfen bir avukata gidin. Yardımcı olsunlar. Bizi dinleyin. Pabuç bırakmayın bu adama. Çünkü şantajın sonu yok bu yolla sizi koynuna bile sokmaya kalkabilir. Artık birşeyler yapmak zorundasınız en çok da çocuğunuz için

Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Şantaj büyük suç hanımefendi. Sizde mesajları duruyor mu?
Benim eski sevgilim para koparmak için bana şantaj yaptı. Ben kendisinden şikayetci olacağını duyunca vazgeçti.
Gün yüzü göremez. Siz avukatla görüşüp, şikayetci olacağınızı söyleyin. Görsün anyayı konyayı.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim bunları uyguluycam başka çarem yok

Durum netten konuştuğu birine geçmişte uygunsuz resimler atması yüzü açık bir şekilde
Eski eşiniz resmen suç işliyor şu an farkında mısınız?Şantaj yapıyor size . Kendisine bir daha bu durumu gündeme getirmeye kalkışırsa özel hayatın ihlali ve şantajdan dava açacağınızı söyleyin.

İnkar etme yoluna gidicem en mantıklı olan bu gibi
Ya ayrıca kardeşim bekarken oldu diyorsunuz şimdi evli ve çocukları varmış aradan kaç sene geçmiş . Fotoğraf mı kalır şimdiye kadar eğer fotoğraf yolladığı sevgilisi arşivci bir sapık değilse o fotoğraflar silineli seneler olmuştur.

Olayın üstünden belliki çok sular akmış. Eşin bunu öğrendiği zaman baya geçmiş zaman, kardeşim evlenmiş 2 çocuğu olmuş.

Kalkıp diğer adama gidip yazsa bile o adam sanmıyorum bu işlere girsin karışsın. Bulaşmaz aslaa ve eminim silmiştir. Belalı serseri bi tip değilse..

Arkadaşların dediği gibi enişteniz ordayken ortaya ni kaç yalan atarım iftira atıyo iyice yalancı oldu bu fln diye alışır o konuda

Eski Eşinizinde altında kalmayın msjların çıktısını alıp siz tehtit edin.
Bu arada msjlarda asla kardeşinizle ilgili konuşmasın saklayabilir.
Eğer bişi yazarsa cvp vermeyin msjla telefonda konuşurken ses kaydına bile alır. O olay hiç yaşanmamış gibi asla cvp vermeyin bilmiyomuş gibi yapın

Bu yaptığı suç yalnız. Polise gidip şikayetçi olabilirsiniz. Şantaj yaptığı mesajlar var mı elinizde. Yoksa da bi şekilde tekrar açın konuyu. Gitsin bi ifade versin bakalım

Hayır konuştuğu birinde

Onu bende düşündüm ama o kişinin adını sosyal medya hesabını biliyor ikisi bir olup görüntüleri gösterir mi ki diyorum oltaya gelmezse ters tepebilir olay
Tamam, tehdit edildiğiniz için mahkemeye vereceğinizi söyleyin. Siz iki tarafı da korkutun.kardeşinizin yaptığı şey yüzünden niye siz sorun yaşıyorsunuz. Sizi yıllarca türlü şeyler için tehdit edebilir. Hepsine tamam mı diyeceksiniz?

Yani şu mesajdan daha güzel bir çözüm bulunamazdı. Konu sahibi bunları uygularsa ortada ne tehdit kalır ne şantaj. Ortada bir gerçek varken inkar etmenin manası ne? Gerçeği kabullenip buna göre çözüm uygulamalısınız. Kaldı ki tüm tehditlere boyun eğerek, zaten her türlü delili eski eşinize vermişsiniz. Ve hatayı burada yapmışsınız. Sizin korkunuzu da görmüş bırakır mı bu işin peşini daha? Baştan mantıklı hareket etmemişsiniz maalesef. Bu mesajdakileri uygularsanız bu işi bıçak gibi kesmiş olursunuz, aksi takdirde her denileni yapar her geçen gün daha da büyük isteklere boyun eğersiniz.

Konuyu cidden çok karışık anlatmışsınız, kardeşinizin hatası size niye mâl oluyor ki ? Kendimi sizin yerinize koyuyorum , asla taviz vermezdim ve üstüne giderdim banane ne bok yersen ye istediğini söyle istediğini yap , benim mi sanki fotolar , ne nafakadan ne çekişmeliden vazgeçmiyorum diye üstüne giderdim .

İşte benim ailem bunu kaldıracak kişiler değiller babam da annmde kahrolur ölürler sıkıntılarindan anlatmak çok zor
.siz nafaka arttirim acin bi. evinize cok yaklastirmayin ailenizden engelleyin ex kocanin tlfnum.ailenizede uyarin konuşmayın onunla kesin diye. Hayatta bazi şeylerin önüne gecemezsiniz olayin çıkacağı varsa zaten cikar .ve insan evladi herseye alisiyor onemli olan anne babaniz burda kizina destek olup bu durumu hic bir amca es dosta anlatmamasi bunuda siz soyleyip saglarsiniz .

Ya ne alakası var?
Hayatta hiç bir şey çocuklarınızın haklarından önemli olmamalıydı sizin için
Kardeşinizin özel resimleri de dahil buna.
İstediğini istediği kişiye yaysın, evlenmiş barklanmış bir kadınım,eski fotolarım eniştemin eline geçse nolacak? Sapık der geçerim,bütün sülalem taşlar enişteyi. Bana da bir cacık olmaz. Saçmasapan şeylerden korkmayın kaç yaşında kadınsınız yahu?

Bu tehditi mesajlarda yazdıysa hemen tel nosu ile ss alın ayrıca o arkadaş kimmiş onuda soruşturun yaptığı şey suç bir avukatla konuşun.Bu tehditleri yazılı olarak etmediyse yazılı etmesini sağlayın hatta cocuğun haklarını vermemek için tehdit ettiği açıkça yazsın. Eşininde yönlendireceği kişininde yaptıklarına karşılık hapis cezası bile var 3-5 yıl arası

Eski sevgili niye bu adamın şantajına dahil olsun. Burası Türkiye sonunda cinayet bile olabilir. Eski sevgilinin böyle bir şeye kalkışacağını sanmam. Öyle bir niyeti olsa şimdiye kadar yapardı. Kadının Eski eniştesinin sözüyle mi hareket edecek.

Gidip fotoğrafların olduğu kişiyle konuşun, gerekirse ağlayın sızlayın kızınızın hakkını alamadığını söyleyin, annenizin babanizin perisan olacagini söyleyin o kişiden bir söz alın.
O kişi sizin Eski kocaya defol git öyle birsey olmadı derse adam neyi kanıtlayabilir ki.

yapacağınız şey basit
eski sevgiliye ulaşacaksınız
durumunu anlatacaksınız
kesinlikle fotoları elinde tuttuğunu ve şantaj yapmayı düşündüğünü sanmıyorum. eğer aşağılık biri değilse evli barklı kadına musallat olmayı düşündüğünü de sanmıyorum
o tarafı hal edince diğer köpek istediği kadar havlasın bi işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…