Aslinda kendime o kadar kiziyorum ki,ne vardi sanki öfkeyle hemen dagitacak herseyi???
ya birde aileler tartisti diye hic gelmedi ailesi konusmak icin falan gerci bey efendi diyor ben izin vermedim gelmelerine,neymis efendim tartisma olmasin anne babasi üzülmesin...
böyle cok mu daha iyi oldu sanki.
Üstelik şimdi geri döndüğünüzde birçok şeyi de kabullenmiş olacaksınız.
Aynen canim onuda düsünüyorum tabi ki!
birde ileride dönen sendin denilecek eger düzelmezse bunuda göz önünde bulunduruyorum elbette.
Dönen sendin denmeyecek belki ama verdiği sözleri tutmazsa daha rahat olacak. Daha çok üzecek sizi. Daha sorumsuz davranacak
Bence eskiyi silin. Geçmişi unutun.
ya bu adami ben niye bu kadar istiyor seviyorum...
canım benim anladığım kadarıyla senin sevdiğinin O da farkında Ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyor bu yüzden adam rahat ve kendi şartlarını diretiyor. Yaşlarınız da evlilik için ufak değil tam yaşındasınız fakat 7 ay evlilik için gerçekten çok kısa bir dönem çok önemli bir neden yoksa ki olsa tekrar istemezdin herhalde tekrar birleşmeyi ayrılık döneminde ailelerinde biraz yapıcı olmaları hemen boşanmanıza destek çıkmamaları gerekirdi diye düşünüyorum.Fakat artık olan olmuş sen aileni karşına alamayacağını onu sevdiğini ama artık güvenin çok sarsıldığını neticede boşanma iki taraf evet derse oluyor yani oda senin için mücadele etmemiş artık sevgisinden şüphe duyduğunu ve eğer seni seviyor ve istiyorsa bunu kanıtlaması gerektiğini uygun bir dille anlatmalısın fikrimce zamana ihtiyacın olduğunu da belirtmelisin ayrıca aileme asla gelmez onun yapısı böyle değil diye düşünme ne insanlar gördüm çevremde burnu düşse yerden almaz ama iş ciddiyete bindiğinde gerçekten de seviyorsa neler neler yaptılar sevgileri için emin ol O da yapar bu kadar kaybederim gider iter diye korkma kararlı ol O na da hissettir göreceksin sonucu mühim olan başka şehre gitmen değil gidebilirsin önemli olan O nun sana güven sağlaması ve aileni razı etmesi belki de gitmeniz daha iyi olur bilemeyiz anladığım kadarıyla senin kafan karışık o doldurdu bu doldurdu 35 aşında adam kişilikli olsun dolduruşa gelmesin adam gibi de sevgisinin arkasında olsun.Sen de artık dik durmalısın bence değerini ilk önce sen kendinin bilmelisin ki karşındaki de bilsin.Her şeyin en hayırlısı olsun güçlü ol....
dün alyansınızı ne yaptınız konusunu sayfa sayfa okudum ve herkes silmiş bitirmiş ama yarım elma seviyor diye düşündüm. sonrada 3 gündür takıyorumu okudum sevindim. ben sorun ne boşanma sürecinde ne oldu bilmiyorum ama yuva yıkmak çok zor birşey.. eğer olabiliitesi varsa aklına yatıyorsa şartlar birşeyi düşünme tebdili mekanda ferahlık vardır. yeni bir başlangıç ve açılmış temiz bir sayfayla yeniden başlayabilirsin hayatına..
kuzenim ayrıldı 3 sene sonra görüştüler ve tekrar evlendiler 4 ayönce ikinci bebekleri oldu çokda mutlular.
hani bazen bazışeylerin değerini kaybetmeden anlayamayız ya işte öyle birşey.. seviyorsan istiyorsan araya daha fazla uzaklık soğukluk girmeden herşeyi net bir şekilde konuşup anlaşın.gerekiyorsa da gidin.. bir şeyler yitip gitmeden.. keşkenin acısı iyi kiden fazla oluyor her zaman..
ya bu adami ben niye bu kadar istiyor seviyorum...
Dün uzagi unut diyeli pek yazmiyor.
Arkadaslar eger ki tekrar birlesecek olsak bile uzaklara gitmem herhalde!
ama bakin asla asla diyemem...cünkü hic büyük konusmamali!
ona göre sart kosmak gibiymis,dün diyor ki niye dedin uzaklari unut yani sart kosar gibi konusuyorsun?ve yok bilmem öyle deyip arkasini niye getirmiyormusum,yani uzakta israr ederse ben ne yaparim diye...
Sizinki şart koşmak oluyor da onun ki neden şart koşmak olmuyor?
Arkadaşım, eski konunuzdan hatırladığım kadarıyla Agustos'da psikolog randevusu almıştınız, lütfen uzman yardımı alın ve biraz kendinizi toparladıktan sonraya erteleyin bazı kararları.
seni değiştirmeye dönüştürmeye çalışıyor.ailenden uzak yepyeni bir yarımelma.oysa sevmek herşeyiyle kabul etmek değilmiydi.
noluyo bu erkeklere yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?