Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

Kizlar yarin bulusacagim kendisiyle...

LÜTFEN biraz fikir verirmisiniz??

kirmadan nasil konusarak kendimi ifade etsem??

lütfen yardimci olun!!!

Kizlar yarin bulusacagim kendisiyle...

LÜTFEN biraz fikir verirmisiniz??

kirmadan nasil konusarak kendimi ifade etsem??

lütfen yardimci olun!!!

Canım, hep dediğim gibi bence biraz zamana bırak, mesela yarın görüşün ama havadan sudan vs muhabbet edin, bir süre böyle gitsin, sonra ciddi kararlar alırsınız.

Neden kırmamak istiyorsunuz
Ya da kendinizi ifade ederken kıracağınız konu ne

Canim yani eger düz bir sekilde dersem:istemiyorum uzaklara gitmeyi sebepte belirtmeliyim tabi ki ve derler ya tatli dil yilani deliginden cikarir ama anliyorum seni diyorsun o yilan zaten o delikte kalip öyle yasamaya merakliysa sen tatli dil sarf etsende etmesende o orda kalir ve kalacaksada kalsin...birak.

Sagol canim iyi deyip iyi olalaim

bilgisayar arada bir ruhunu teslim ediyor ama ben inatla geri getiriyorum

bende de aynı dert var.

sahi siz aranızdaki her problemi çözdünüzdemi bu uzaklar meselesine takıldı eşin
herşeyi detayıyla konuşun biraz vakit geçirin beraber.adam döner dönmez seni dertlere koymuş yani

hayır öyl demiyorum.
Diyorum ki
Size ok fazla hayal kırıklığı yaşatan. aslında hayatınız mahveden ve yalana alışmış bir insana dikkar edin diyorum.
Hiç dilemiyorum ama eğer ikinci bir dönüş yaşamak zorunda kalırsanız bu kez daha acı olacaktır diyorum.
İnsanlar birincide hata yaptı diyorlar ama 2. olduğunda size bakışları bile değişebiliyor.
Korkmayın birşeyden. Konuşmanız gereken neyse konuşun. Kırmayacağım diye karşınızdakini düşüneceğinize kendinizi düşünün.
Eğer değişmişse, ki ben öyle düşünmüyorum bu sizin şansınızdır.
Eğer samimiyetsizseen azından çok zarar görmezsiniz.
Anlatabildim mi acaba

Evet canim galiba anladim

yani onu kirmayayim derken kendimi üzerim ileride eger o samimi degilse degistigi konusunda....

elmacım benimde yavaş yavaş pişmanlıklarım başlıyor:2::2:

Mikracigim aman haaa benim gibi sonradan keskeler icinde bogulma...

yani belki bilmiyorum acik acik konusmalisin ve ciddiyetini ortaya koymalisin,ama hemen ayrilmasan?

yahu terzi neden kendi sökügünü dikemez:26:

Mikracigim aman haaa benim gibi sonradan keskeler icinde bogulma...

yani belki bilmiyorum acik acik konusmalisin ve ciddiyetini ortaya koymalisin,ama hemen ayrilmasan?

yahu terzi neden kendi sökügünü dikemez:26:

yok ben kararımı verdim.çok konuştum.tabi beyefendinin işinden gücünden fırsat bulabildiğim kadar.sanki sadece kendi varmış dünyayıda kendi yaratmışçasına umursamazdı zaten.beni çok kırdı burda detaylarına girmek istemiyorum bugün tatsız bir olayda yaşadım kk da.seni tanımadığı halde senin sıkıntınla beslenip mutlu olan hasta ruhlu tiplerde varmış azda olsa.

valla kendimizi düşünelim onlara bişey olmaz

Seni anliyorum canim,malesef var öyle tipler,yani kouya yorum yapacak laflari olmasada yapici sekilde yazarlar sacma sapan seyler!

Oncelikle iyi dusun derim isin icinde yalan aile sorunlari varsa iki kere dusun aile sorunlarinda aile buyukleri tavirlarini degistirmisse bu cok guzel olur.Belki ogullarinin bosanmasinin arkasindan hatalarini anlamis olabilirler.Ama yalan soylemek yalancilik bir hastaliktir.Tedavi lazim bence once bir flort yasayin bakin duruma ama bazi seyler devam ediyorsa hemen kesin iletisimi ailenle guvendeyken kendini yeni bir maceraya atma

tabiki sinarsam bile olumlu sonuc alsamda kesin garanti degil ilerisi icin ama yinede biraz daha farkli bakabilirim olaya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…