Eski eşini 5 yıl unutamama

Yeni hayatına adapte olmaz ve gündelik yaşamına devam etmezsen unutamazsın tabi.
Bazı insanlar geçmişi düşünmeyi seviyor. Bundan haz alıyor. Bende bir ara böyleydim. Ama hayatın devam ettiğini kabul etmeli…
Bende ayrıldım ve yeni hayatımdan çok memnunum. O halde neden eskiyi düşüneyim ki?!

Kadının hala unutamadim demesi zaten normal değil ama bende ne zaman geçecek artık modundayim 2 yıl falan da sürse ben yaşlanırim

Ben bu hale getirdim, ben dava açtım gurur yaptı gelmedi yoksa ayrilmazdik diyor İnsanın hazmedemedigi unutamadığı şeyler ilk zamanlar illaki olur benim de oldu ama insan zamanla unutur unutmalı

Bu unutma durumu hem gerçekten unutmayi istemekle hem de boşandıktan sonraki hayatının nasıl olduğu ile de alakalı sanırım.

Valla ilginc 8 yildir hala gelir diye bekliyomu bide tc bakiyomus nasil bakiyosa.cocuk dogsa 3 sinifa gitcek nerdeyse .

Herkesin yas ve depresyon süreci aynı sürmez. Kimisine basit gelen bir olay bir başkasına ağır gelebilir ya da tam tersi olabilir. Ama 8 yıl unutamaması çok ilginç, bu upuzun bir süre.
Evet 1 yıl olur 2 yıl olur ama 5 yıl çok uzun

Kadının hala unutamadim demesi zaten normal değil ama bende ne zaman geçecek artık modundayim 2 yıl falan da sürse ben yaşlanırim
İyi de hastalık değil ki bu tedavinin bitmesini bekleyesiniz. Siz ne zaman isterseniz o zaman biter. Lütfen hayatınız üstünde hiç kontrolünüz yokmuş gibi davranmayın. Koca kadınsınız yani. Verin kararı yolunuza devam edin.

5 yil unutulmayan Adam mükemmel bir insandi kadinda sikinti vardi adami bosadi Heralde.
Normal sartlarda kadinlar Daha kurtuldum diye seviniyor.

durup dururken boşanma olmamışsa unutmama sebebi ne kim bilir karşı taraf ne yaptıda boşanmaya karar verdi
bu kişi eski eşine takıntılı olcaksa niye boşandı keşke önüne baksaydı da bu 8 yılda ne kısmetler bulurdu ya da bulmasa da spor bakımla uğraşma ev araba vs alma hedefi olsaydı voleyi vururdu boş yere dramatize etmenin anlamı yok iyi olsa boşanma olmazdı
ayrıca o boşanmaya eski eşe bu kadar yanacağına geçmiş yıllarını saçma bir takıntıya harcayıp hayatını boşa harcadığına yansın yaşı da vardır muhtemelen yazık

Ben de öyle düşünüyorum bu enerjisini baska birseye verse çok daha güzel bir hayatı olurdu

Ben de öyle düşünüyorum bu enerjisini baska birseye verse çok daha güzel bir hayatı olurdu
kesinlikle yazık geçen yıllara adam maşallah ne gururlu hemen vazgeçmiş bir sinir inat uğruna insan bi ailemi kurtarayım der son bi konuşur peh onlar zaten ayrılırlarmış üzülmesin geçen yıllarına yansın

Amaçsız oluş, geçmişe takılan biri olursan unutamazsın. Ayrılalı 3 sene olmuş. 4,5 yıl evlilikte son bir sene farklı şehirlerdeydik. İnan hiç evlenmemiş gibi hissediyorum kendimi. O zamanlardan kalan herhangi bir eşya bile anlam ifade etmiyor
Tamamen sana bağlı yani

Hiçbir zaman unutulmaz ama sevmeyi bırakırsın artık her aklına geldiğinde şükür edersin kurtulduğuna falan ama muhakkak aklına gelir unutmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…