Adamın gurur yaptığını düşünmüyorum seven adam ne olursa olsun boşanmak istemiyorsa bir şekilde gelirdi kaybetmeyi göze alamazdı.kesinlikle yazık geçen yıllara adam maşallah ne gururlu hemen vazgeçmiş bir sinir inat uğruna insan bi ailemi kurtarayım der son bi konuşur peh onlar zaten ayrılırlarmış üzülmesin geçen yıllarına yansın
Oh ne güzel maşallah sizeAmaçsız oluş, geçmişe takılan biri olursan unutamazsın. Ayrılalı 3 sene olmuş. 4,5 yıl evlilikte son bir sene farklı şehirlerdeydik. İnan hiç evlenmemiş gibi hissediyorum kendimi. O zamanlardan kalan herhangi bir eşya bile anlam ifade etmiyor
Tamamen sana bağlı yani
yani sevilmediği halde böyle ise durum daha vahim iyi ki bitmiş keşke sevildiği ilişkiyi bulsa bu ablamız yaşı büyüktür diye öyle diyorum bunu unutupta o kadar basit şeyler için boşanma olmayacağını önceki evliliğinde sevilmediğini anlasaAdamın gurur yaptığını düşünmüyorum seven adam ne olursa olsun boşanmak istemiyorsa bir şekilde gelirdi kaybetmeyi göze alamazdı.
Neden unutulmasın yaHiçbir zaman unutulmaz ama sevmeyi bırakırsın artık her aklına geldiğinde şükür edersin kurtulduğuna falan ama muhakkak aklına gelir unutmazsın
Bosanma kararı alıp süreci başlatmaya kadar ki süreç sancılı ama ayrildigimizda hemen yas süreci bitmiyor maalesefBiz kadınlar ilişkinin içinde bitirme yası tutar ve genellikle ayrıldığımızda yasımızı çoktan bitirmiş oluruz. Şaşırdım böyle düşünmenize. İstisnalar da kaideyi bozmaz.
Teşekkür ederim bende ya 5 yıl unutamazsam demiyorum ama şuan zaten hem üzgünüm hem de geleceğimi göremediğim için unutamamaktan acımin hep taze kalmasından korkuyorumKişiden kişiye değişir o.Kişinin yapısı,neden ayrıldıkları,ayrılmadan önceki ilişkileri vs. çok değişir.Herkes eski kocasını yıllarca unutamayacak diye bir şey yok.İçinizi ferah tutun.
Evet kesinlikle takıntı haline getirip hep düşündüğü için unutamamış bence deSekiz sene ne ya?
Ben ilk aşkımı, bir senede falan unutmuştum sanırım. Ondan sonra hiç kimse için, bir kaç aydan fazla üzülmedim.
Ki o bile çok uzun, zira hiç biri için değmezdi.
Yani demem o ki, kim olursa olsun sekiz sene çok uzun bir süre. Sevgiden çok, takıntı gibi geldi bana.
Boşanma aşamasındaki bir kadına böyle şeyler söylenmemeli,karşı taraf patavatsızlık yapmış.Boş verin.Her şey güzel olacak.Teşekkür ederim bende ya 5 yıl unutamazsam demiyorum ama şuan zaten hem üzgünüm hem de geleceğimi göremediğim için unutamamaktan acımin hep taze kalmasından korkuyorum
Çok teşekkür ederimBoşanma aşamasındaki bir kadına böyle şeyler söylenmemeli,karşı taraf patavatsızlık yapmış.Boş verin.Her şey güzel olacak.
Sebeb ne olursa olsun 5 sene çok uzun değil miAyrılma sebeplerinede bağlı bu durum .çok kötü biri değilde sadece anlasamamaktansa ayrilik daha zor olabilir tabi unutmak ..ama alisilir tabi . insanoğlu nelere alısmiyor ki..
Yasanmisliklar çok önemlidir ..yine söylüyorum eğer çok kötü şeyler yaşanmamış ise 5 degil 15 senede olsa hatırlanır..bunu unutmamak olarak algilamiyorum ben..Sebeb ne olursa olsun 5 sene çok uzun değil mi
Herkes aynı mı?kimi 3 ayda unutup tekrar evleniyorArkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Takıntıdır o unutamamak değilArkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Yani illa hatırlarsın ama 5 senedir onu düşünüp önüne bakamamak çok acı. Çocuğu yok evlense belki anne olurduYasanmisliklar çok önemlidir ..yine söylüyorum eğer çok kötü şeyler yaşanmamış ise 5 degil 15 senede olsa hatırlanır..bunu unutmamak olarak algilamiyorum ben..
Geçen gün eski esimin kuzeninin esiyle konuştum tesadüfen denk geldik çocugu vardı sana ne kadar benziyor dedim yaaa dedi çok mutlu oldum herkes kayınvalideme benzetiyor. Dedim hiç görmedim kayinvalideni o da nasıl göremezsin geldi sende kaldı ya bir hafta dedi. Sonra aaa dedim doğru unutmuşum sonra döndü ve dedi ki. Yüce Rabbim ne güzelde unutturuyor darısı başımaArkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Değil eski eşimi yedi ceddini bile unuturum.Geçen gün eski esimin kuzeninin esiyle konuştum tesadüfen denk geldik çocugu vardı sana ne kadar benziyor dedim yaaa dedi çok mutlu oldum herkes kayınvalideme benzetiyor. Dedim hiç görmedim kayinvalideni o da nasıl göremezsin geldi sende kaldı ya bir hafta dedi. Sonra aaa dedim doğru unutmuşum sonra döndü ve dedi ki. Yüce Rabbim ne güzelde unutturuyor darısı başımao yüzden çokta abartmayın bosanali 4 sene oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?