Eski eşini 5 yıl unutamama

Adamın gurur yaptığını düşünmüyorum seven adam ne olursa olsun boşanmak istemiyorsa bir şekilde gelirdi kaybetmeyi göze alamazdı.

Oh ne güzel maşallah size

Adamın gurur yaptığını düşünmüyorum seven adam ne olursa olsun boşanmak istemiyorsa bir şekilde gelirdi kaybetmeyi göze alamazdı.
yani sevilmediği halde böyle ise durum daha vahim iyi ki bitmiş keşke sevildiği ilişkiyi bulsa bu ablamız yaşı büyüktür diye öyle diyorum bunu unutupta o kadar basit şeyler için boşanma olmayacağını önceki evliliğinde sevilmediğini anlasa

Biz kadınlar ilişkinin içinde bitirme yası tutar ve genellikle ayrıldığımızda yasımızı çoktan bitirmiş oluruz. Şaşırdım böyle düşünmenize. İstisnalar da kaideyi bozmaz.

Kişiden kişiye değişir o.Kişinin yapısı,neden ayrıldıkları,ayrılmadan önceki ilişkileri vs. çok değişir.Herkes eski kocasını yıllarca unutamayacak diye bir şey yok.İçinizi ferah tutun.

Biz kadınlar ilişkinin içinde bitirme yası tutar ve genellikle ayrıldığımızda yasımızı çoktan bitirmiş oluruz. Şaşırdım böyle düşünmenize. İstisnalar da kaideyi bozmaz.
Bosanma kararı alıp süreci başlatmaya kadar ki süreç sancılı ama ayrildigimizda hemen yas süreci bitmiyor maalesef

Ayrılma sebeplerinede bağlı bu durum .çok kötü biri değilde sadece anlasamamaktansa ayrilik daha zor olabilir tabi unutmak ..ama alisilir tabi . insanoğlu nelere alısmiyor ki..

Kişiden kişiye değişir o.Kişinin yapısı,neden ayrıldıkları,ayrılmadan önceki ilişkileri vs. çok değişir.Herkes eski kocasını yıllarca unutamayacak diye bir şey yok.İçinizi ferah tutun.
Teşekkür ederim bende ya 5 yıl unutamazsam demiyorum ama şuan zaten hem üzgünüm hem de geleceğimi göremediğim için unutamamaktan acımin hep taze kalmasından korkuyorum

Sekiz sene ne ya?
Ben ilk aşkımı, bir senede falan unutmuştum sanırım. Ondan sonra hiç kimse için, bir kaç aydan fazla üzülmedim.
Ki o bile çok uzun, zira hiç biri için değmezdi.

Yani demem o ki, kim olursa olsun sekiz sene çok uzun bir süre. Sevgiden çok, takıntı gibi geldi bana.

Evet kesinlikle takıntı haline getirip hep düşündüğü için unutamamış bence de

Teşekkür ederim bende ya 5 yıl unutamazsam demiyorum ama şuan zaten hem üzgünüm hem de geleceğimi göremediğim için unutamamaktan acımin hep taze kalmasından korkuyorum
Boşanma aşamasındaki bir kadına böyle şeyler söylenmemeli,karşı taraf patavatsızlık yapmış.Boş verin.Her şey güzel olacak.

Herkes aynı mı?kimi 3 ayda unutup tekrar evleniyor

Takıntıdır o unutamamak değil
Boşanma sebebi de çok şey degistirir

Yasanmisliklar çok önemlidir ..yine söylüyorum eğer çok kötü şeyler yaşanmamış ise 5 degil 15 senede olsa hatırlanır..bunu unutmamak olarak algilamiyorum ben..
Yani illa hatırlarsın ama 5 senedir onu düşünüp önüne bakamamak çok acı. Çocuğu yok evlense belki anne olurdu

Geçen gün eski esimin kuzeninin esiyle konuştum tesadüfen denk geldik çocugu vardı sana ne kadar benziyor dedim yaaa dedi çok mutlu oldum herkes kayınvalideme benzetiyor. Dedim hiç görmedim kayinvalideni o da nasıl göremezsin geldi sende kaldı ya bir hafta dedi. Sonra aaa dedim doğru unutmuşum sonra döndü ve dedi ki. Yüce Rabbim ne güzelde unutturuyor darısı başıma o yüzden çokta abartmayın bosanali 4 sene oldu.

Değil eski eşimi yedi ceddini bile unuturum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…