Eski eşini unutamayan varmı?

1. wp vs.. bitir karşı tarafla .. çocuk için vs deme ulaşmak isteyen çocuğu için her türlü ulaşır .. anladığım kadarıyla onun işi gücü senin aklını fikrini karıştırmak ölmek gebermek filan ..
sende de hata var bitmeden bitirmeden niye gidip başkasının günahına giriyosuunnn neyse ..
bırakıcaksın orayı .. düşünmeyeceksin .. çocuklarınal eşinle mutlu olmaya onlarla vakit geçirmeye çalış .. hep beraber birşeyler yapın kafanı meşgul etmeye çalış yani .. geçmişle yaşarsan geleceğin olmaz. bu sözü çok severim çok da doğru ..

Birak gebersin!Ne demekk ya senin evlenmene göz yummus son dakka atak yapmis ki ailesi girince o atakta bos olacakti.Allah askina ailesinin alip goturmesi ne demek?Iyi misin sen?Benim esimde bama küsünce ailesine giderdi biraktim bebelerini kucaklarina coluk cocugu toplayip gittim.Insan erkek baba oldu da döndum.Sen kaybetmemissin kurtulmussun.Esin de iyiymis ona haksizlik etmeyi birak yaptigin ayip duruma bakmak falan elindekinin kiymetini bil biraz.Allah bazen kurtariyor ve hayirli kapi aciyor insan anlamio yazik etme kendine.Onun bunun sozuyle eski esinle olsan ne kadar surer garip bi olay ve garip bir sen....

Laflarinda sürekli eski eşinden bahsediyor zaten oda demekki hala o da unutamamis

Kaynanan sana az bile yapmış sen bu kafayla gidersen ohooo

Yorumlar arasında en çok kırmadan incitmeden yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim anlayışınız için ben zaten yanlış adım atmamak icin konu açtım fikir aldım belki yaşımın veemis olduğu cahillikten kararlarını net veremiyorumdur ama insanlar kötü gözle bakmalarını kınıyorum yorumunuz için teşekkür ederim dikkate alan

Yani kardeşim 4 ay çok kısa Bi zaman acele karar vermişsin bu aiilerin kızlarına sahip çıkma asırda ne bileyim

Esinizin patronuyla ne demeye mesajlastiginizi anlayamadim. Elin herifi ne munasebet size “kocan baska kizlarla geziyor” diyebiliyor yahu,kiramadiniz mi agzini yuzunu? Bu ne rahatliktir?

Ya eski esin sunepenin teki vasifsiz karaktersiz cocuk gibi annesi babasi alip goturuyor miden bulanacagina ozledim diyorsun adami heryerden engelle kendi hayatina cocuklarina don yeni kocanda iyi adammis mutlu olmaya bak bu duygular eski esi takip etmek kocana cok buyuk haksizlik bunu unutma

Ailesi alıp oğullarını götürüyor... Sanki o kadın, siz erkek. Rolleri değişmişsiniz. Nereye çekilse oraya giden bir adamdan bir halt olmaz. Kendisi evi terk etse ve ayrılsanız amenna... Ama ailesi tarafından yönetilip,evden götürülüyor. Pasifliğinin farkında değilsiniz sanırım. Bir şeyler zaten güzel gitseydi, boşanmazdınız. Eşinizin kıymetini bilin. Aldatmak sadece bedenen olmaz. Kimseye bunu yapmaya hakkınız yok. Kimse sizi silah zoru ile o nikah masasına oturtmamış. Ayrıca numaranızı niye değiştirmediniz ? Ben henüz boşanma aşamasında olmama rağmen, numaramı değiştirdim. Sosyal medya hesaplarımı kapattım. Yani ne münasebet sizin durumlarınızı görüp, size gönderme yapması ? Şu an evlisiniz. Ve sadakat yükümlülüğünüz var. Kusura bakmayın ama benim bu hikayede üzüldüğüm tek kişi şu an ki eşiniz. Siz zaten bir hırsla evlenmişsiniz, bir hırsla daha büyük hatalar yapmayın. Aklınızı başınıza alın. Kimseyi yarabandı olarak kullanmaya hakkınız yok.

Eski eşine çok güvenme derim adam zaten seni aldatmış mesajını kendin yakalamssin o şekilde gözden çıkarmış boşanmış gözden çıkarmış evleneceğim demişsin yine gozden çıkarmış daha neyini ozluyorsun anlamadim

Çok üzücü fakat hikayenin başları dizi tadında. Ailesi eşinizi alıp götürüyor önce iki hafta sonra beş ay elinizde hadi oğlum denince kalkıp gidiyor sizi ve kızınızı merak etmiyor. Patron bi sizi bi eşinizi dolduruşa getiriyor artık zayıf değil deyince eşiniz bunu makul buluyor falan. Yani özlüyor olabilirsiniz ama hakkaten kızınıza iyi bir baba olamayacskmış gibi geldi. Hadi barıştınız annesi istediği zaman elini tutup götürüyor maşallah. Ne belli kaç zaman sonra esecek anasına da oğlunu alıp götürecek.

Sizinkisi sevgi degil, travma bagi sadece. Esinizin whatsapp durumunuza baktigini kontrol etmek yerine bir iki kitap alip okuyun konu ile ilgili o zaman ne kadar mantiksiz oldugunu anlarsiniz. Hala onu "kendi tarafinizda" olmasini istiyorsunuz, cünkü hic olmadi. Insallah annesi babasi onu evden götütürken bebek koltuguna oturtmuslardir.

Eski eşin 6 yaşında felan di galiba elinden tutan götürüyor oda gidiyor şaka gibi valla söyleyinde biri seker verecem gel derse gitmesin bari cok ciddiyim..bide gerçekten böyle bi patron var mi ya şuan nasıl bi cevreniz olduğunu aşırı merak ettim..sizde boşanmış gitmişsiniz niye ikide bi adama, bak evleniom bak gidiom diye mesaj atıp duruyorsunuz kendin karar veremiyomusun evlenip evlenmeyecegine senin küçük bi kizin var herseyden once onu düşündün mü tanımadığın bi adamın evin götürdün kızını kardeş diye 2 çocuğun ortasına koydun şuan düşünmen gereken tek şey bu degilmi sencede..kocanı iyice tanımaya çalış kızına nasil davranıyor izle..baktın gerçekten iyi bi baba boşanmayi düşünme çünkü eski eşin degil baba olmak koca bile olmaz ondan..olgunlas artik sen bi annesin

Ailesi alıp götürmüş seni bebekle tek bırakmış aylarca.. Bu bile artık onun yüzüne dönüp bakmamak için yeterli bi sebep. Emin ol daha mutlu olacaksın. Arkana bakma yol alamazsın. Ne şimdin ne geleceğin ne de geçmişin olur. Bu kdr aile sözü dinleyen 40lı bebek kıvamında adamın neyini unutamıcaksın, duygusal olma gerçekçi bak olaylara o zmn anlarsın kurtulduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…