- Konu Sahibi Haticenurm
-
Kendinizi kandırmayın ortada bir baba yok ki aralarına giresinizYa zaten güvenmiyorum ona ama çocukla arasına girmiş mi oldum diye düşünüyorum
Birak gebersin!Ne demekk ya senin evlenmene göz yummus son dakka atak yapmis ki ailesi girince o atakta bos olacakti.Allah askina ailesinin alip goturmesi ne demek?Iyi misin sen?Benim esimde bama küsünce ailesine giderdi biraktim bebelerini kucaklarina coluk cocugu toplayip gittim.Insan erkek baba oldu da döndum.Sen kaybetmemissin kurtulmussun.Esin de iyiymis ona haksizlik etmeyi birak yaptigin ayip duruma bakmak falan elindekinin kiymetini bil biraz.Allah bazen kurtariyor ve hayirli kapi aciyor insan anlamio yazik etme kendine.Onun bunun sozuyle eski esinle olsan ne kadar surer garip bi olay ve garip bir sen....Kızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
Laflarinda sürekli eski eşinden bahsediyor zaten oda demekki hala o da unutamamisCidden çok sinirlendim ya evlilik çocuk oyuncağımı madem eski kocanızı özleyecektiniz şimdiki kocanızla hiç evlenmesydiniz o zaman evcilik mi bu yazık değil mi o adama
Ya o eski karısını Özlese ???
O zaman ne hissedecektiniz
Biraz mantık biraz mantık lütfen sadece mantık
Şöyleleri yüzünden ülke gelişmiyor yemin ederim cahillik seviyemiz arşa çıktıLaflarinda sürekli eski eşinden bahsediyor zaten oda demekki hala o da unutamamis
Kaynanan sana az bile yapmış sen bu kafayla gidersen ohoooKızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
Mutlu değilim diyor sanki eski kocasıyla mutluluktan geberiyordu hay allahım okudum yine sinir oldum yaKaynanan sana az bile yapmış sen bu kafayla gidersen ohooo
Canım gelen gideni aratırmış ne yazık.
Yani anlıyorum seni ama duygu durum karışıklıklarına da yenik düşüp şimdiki eşini harcama derim.
Adam her şekilde seni kabul etmiş, sen onu kabul etmişsn çocukları sana anne demiş.
Hadi desek seni gaza getirsek eski eşine dönden eski KV gene başlayacak başka adamla oldu bilmem ne diye. Eski eşinin komple ailesini silmesi lazım muhtemel bi mutlu beraberlik için sence bu adam onu yapabilecek biri mi? Babasının elinden tutup gitmiş seni bırakmış çocuk gibi.
O seni harcamış arkadaşım çok üzgünüm. Sen şimd bu 2. Eşini tıpkı 1. Nin seni harcayıp gitmesi gibi harcarsan hayat sana bedel ödetir.
Yani çok üzgünüm. İşte ilk eşinin üzülmesi sana mesaj minvalinde gönderimler yapması seni duygusal açıdan acındırıp duygularını kabartması bile çocukça. Şimdimi anlamış geçmiş olsun yani.
Hani mutsuzsun, belki şimdiki eşine dokunasın bile gelmiyor. Korkmasan hemen koşacaksın eski eşine. Ama mantıklı da olmak lazım biraz iyi ölç biç.Ne desek boş gönül ferman dinler mi bilemem ama vereceğin kararların bedeli olur, bunu bilmek lazım. Adam seni gene yüzüstü bırakır kaç defa bırakmış eliyle başkasına vermiş diliylede git diyebilmiş. Biri gelir sen manyakmısın başka kadın mı kalmadı der yine başkalarına bakar o zamanda 2. Eşini ararsın.
Ne diyim uzun oldu biraz ama anlatabildim umarım.
Yani kardeşim 4 ay çok kısa Bi zaman acele karar vermişsin bu aiilerin kızlarına sahip çıkma asırda ne bileyimKızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
Eski eşine çok güvenme derim adam zaten seni aldatmış mesajını kendin yakalamssin o şekilde gözden çıkarmış boşanmış gözden çıkarmış evleneceğim demişsin yine gozden çıkarmış daha neyini ozluyorsun anlamadimKızlar bana akıl verin benim ilk evliliğim ilk başlarda çok güzel gidiyordu 4 yıl evli kaldık eşim tedavi yoluyla çocuk sahibi olduk. Ama en ufak tartışmalarımızda ailesi müdahele ediyordu. Ve yine birgün eşim beni dinleyip benim istediğimi yaptı ailesinin istediğini yapmadı diye kaynanam kaayınbabamı yollamış oğullarını almaya geldiler babası bu iş bitmiştir dedi eşimi alıp götürdü ramazanda tek başıma iki hafta o evde kaldım neyse tam herşey bitti artık diyordum eşim bir gün geldi eve beniöle ailemin yanınana el ele geçersen bir daha gitmiycem dedi bende bana bir laf söylerlerse dayanamam konuşurum dedim oda bir kişi bir laf söylerse elinden tutup ben çıkcam dedi neyse gittik ailesinin yanına aksam kimse bişey diyemedi kaynanam barıştık diye karşıma bile çıkmadı herkes dolduruyordu onu eşim beni dinliyor diye. Barıştık ertesi gün hamile olduğumu öğrendim ve 2 yıldır çocuk istiyorduk olmuyodu biz şok olduk eşim utrason sonucuyla ailesinn yanına sevinçten bağıra bağıra gittik. Neyse kızımız oldu eşim böyle rahat bir insandı içinde kötülğk yok ama samimi konuşurdu yakın çevresiyle çalıştığı yerin patronu aramıza girdi beni ona onu bana doldurmaya başladı ona benim çok kilo aldığımı artık böyle zayıf insanlarla takılması gerektiğini söyleyen şerefsiz patron banada eşin seni aldatıyor benimle eve geç kaldığı zamanlar kızlarla geziyor farkındaysan telefonları açmıyor diyip fiyneyi verdi tartışmalarımız başladı ve eşimi çok seviyordum ama güvenim kırılmıştı ve bir kaç defa instagramda yabancı kızlara mesaj attığını gördüm swnle kavgalıyken boşluğuma denk geldi demişti ben boşanma davası açtım çünkü eşimi yine ailesi yanına aldı ve 5 ay eve yollamadılar açmı susuzmu kimse sormadı o boşanmak istemedi çok yalvardı çocuğymz var büyüyüne kadar bari idare edelim dedi kızım 1. 5 yaşındayken ayrıldım ayrıldıktan sonra bunalıma girdim ailemin yanında aileem çok baskıcı insanlar ve bir arkadas araclıgıyla 4 ay sonra biri istemeye geldi beni oda evlenip ayrılmıs iki çocuğu var ben eski eşime mesaj attım bak böyle böyle durum ne yapayım dedim ve arada 16 saatlık mesafe yol var eşimden gitme bişeyleri düzeltiriz dsmesini bekledim ama demedi git evlen kızım güzel yuvada büyüsğn dedi nişanlandım ama aklım çok katışıktı ailemde gönderme çabasındaydı nişanlıyken bana pişmanmısın ayrıldığına diye mesaj attı evet dedim bana yine evlen benden umut bekleme dedi bende sinirlendim tamam ben evlenecem ama sen çok pişman olacaksın dedim nikaha 3 gün kala beni aradi dediki gitme gel çözüm bulalım tekrar biraraya gelelim dedim artık çok geç benim için sıfırdan evlenir gibi hazırlık yapıldı bu insanları hiçe sayamam o çocuklar bana anne diyor dedim ve evlendım şuanki eşim çok iyi ama ben eski eşimi unutamıyoruö oda sürekli durumlarıma bakıyor whatsap ve durumları açık paylaşıyor ben bittim artık yaşamak istemiyorum felan yazıyor bende mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum tekrar ayrılırsam ailem yaşatmaz beni ama hiç mutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?