- 26 Ağustos 2025
- 24
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi calikusucum
Eski nişanlımla hiçbir şekilde geleceğe dair konuşamıyorduk, mesela hangi eşyaları alacağımız konusunda, nerede oturacağımızı, kaç çocuk istediğimizi, hayallerimizi bir türlü konuşamıyorduk, ben biraz açmaya çalıştığımda konu bir şekilde kapanıyordu. her istediğimi de onaylıyordu aslında. Ailesiyle konuşup ya onların aldığı evlerden birinde ya da kirada oturacaktık. bunu da ailesi söyledi bana. kendisi hiçbir şekilde nerede oturalım demedi. yanlış hatırlamıyorsam bir kez nasıl bir evde oturmak istersin diye sormuştu. bir de şehir gezileri, kamp, evlenince yapacağımız şeylerden konuşuyorduk onlarda kesin olmamakla birlikte. yaani bir insanın hiç mi hevesi olmazdı. 30 yaşında kocaman adam hala annesinin bebeği gibi. annesi de öyle yetiştirmiş. kendisi av. ama görseniz inanamazsınız. kazanamıyor, mesleğine dair bir heyecanı da yok, zaten doğru düzgün işte alamıyor. cmkden gelenlerle idare ediyor bir de baba desteği işte. acaba diyorum parasızlıktan dolayı mı böyleydi yani ailesinin razı geldiği şeyleri yapabileceğinden dolayı mı hayal kuramıyordu. ailesi ısrarla benim çalışmamı istedi. zaten bende istiyorum ama ayrıca bir ısrar olunca acaba geçim derdi bana mı yüklenecekti, biz de destekleriz senin maaşınla birlikte size yeter demişlerdi. ayrılalı 2 hafta oldu, kafam rahat en azından. ama bazen bazı heyecanlarla galiba birçok şeyi görmezden gelmişim şuan düşününce oha oluyorum. aşık oldun mu derseniz HAYIR. ilgisi hoşuma gidiyordu. istediklerimi yapması, gözünün benden başka kimseyi görmemesi bana tanrıça gibi davranması benim egomu okşamıştı galiba. ikimizi görseniz yan yana koysanız siz nasıl birlikte olabilirsiniz diye sorgularsınız. ben kendimce bakımıma özen gösteren gayet düzenli temiz şık 25 yaşında gencecik dişil enerjisi yüksek gülen eğlenmeyi seven bir kızım renkli giyinir, parlarım. kv olacak kişi buna bile laf etmişti, daha az dikkat çekecek kıyafetler mi giysem diye.. ya da bileğim gözüküyor diye uzun elbise diktirmek istedi neyseee.. o ise tam tersi. bakımına özen gösterir gayet temiz bir beyefendi. ama giyim konusunda inanılmaz derecede berbat. düzeltmeye çalıştım ama kurtarmadı. içi sönük, pörsümüş sanki. benim neşemle canlanıyordu kendisi de diyordu bunu, hayat neşem diye. inanılmaz derecede muhafazakarlar sebebinin bu olduğunu düşünmüştüm. ama yok ya din böyle bir şey değil. bu biraz karakter messelesi herhalde. inanılmaz bir şekilde hevesleri kalmamış bir şeye, umursamaz, öldürücü bir sakinlik içindeler. neyse her yerden engelledim iletişimi kestim ama hala bir şekilde iletişim kurmaya devam ediyor kendisi. kurtuldum deyip sevineyim mi yoksa bu adamı bıraktım diye vicdan mı yapmalıyım